Sunday, September 3, 2017

Oracle E-Business Suite R12 Receivables Essentials

QUESTION: 1
Which two options would you use to restrict the functionality provided by a responsibility? (Choose two.)
A.        creating an appropriate role
B.         creating an appropriate group
C.        constructing a new menu hierarchy
D.        defining rules to exclude specific functions
Answer: C, D

QUESTION: 2
Which four transaction types or activities are affected by the "AR: Disable Re ceivable Activity Balancing Segment" profile option? (Choose four.)
A.        Invoices
B.         Adjustments
C.        Late charges
D.        Debit memos
E.         Credit memos
F.         Discounts (both earned and unearned)
G.        Activity applications (such as receipt write -off, short-tern debt, and claims Investigation)
Answer: B, C, F, G

QUESTION: 3
Your client is Implementing Oracle Financials and Order Management. The AR team lead has heard about the Tax Reporting Ledger and wants to know which subledger modules are used by the report. Identify three applications that can be reported by the Tax Reporting Ledger.
A.        Treasury
B.         Payables
C.        Purchasing
D.        Receivables
E.         General Ledger
F.         Cash Management
G.        Order Management
 Answer: B, D, E

QUESTION: 4
In order for supplementary data sources to be registered in Oracle Bi ll Presentment Architecture (BPA). They must be interfaced with which Oracle Application?
A.        Oracle Projects
B.         Oracle Receivables
C.        Oracle Service Contract
D.        Oracle Order Management
Answer: B

QUESTION: 5
Identify the Receivables activity type where you are unabl e to select the tax rate code source option of invoice.
A.        Adjustment
B.         Earned discount
C.        Unearned discount
D.        Miscellaneous cash
Answer: D

QUESTION: 6
ABC Corp. Has the following Organization Structure:
1)         Legal Entity: A
2)         Operating Units: B and C
3)         Balancing Entities: 10, 20, and 30
Identify three correct statements regarding the Ba lancing Entity. (Choose three.)
A.        Each Balancing Entity must balance within itself.
B.         There can be multiple Balancing Entities within an Operating Unit.
C.        Balancing Entity is the lowest postable unit in the Chart of Accounts.
D.        Balancing Entities can be secured at the Operating Uni t level through Security Rules.
 Answer: A, B, ?

QUESTION: 7
A receipt of $2,000 Is received for an Invoice that has $1,500 as the amount due. The remittance ad vice does not state a reason for the overpayment ldentify the receipt state that should be displayed;
A.        Applied
B.         Unapplied C. On-account D. Unidentified
E.         Partially applied
Answer: B

QUESTION: 8
Which three statements are true about accounting rules? (Choose three.)
A.        Accounting rules enable you to defer revenue.
B.         Accounting rules enable you to define fixed and variable rules to recognize revenue.
C.        Accounting rules enable you to define the number of periods and percentage of total revenue that you can record in each accounting period.
D.        Accounting rules enable you to define the number of periods and amount of invoice that you can bill your customer in each accounting period.
Answer: A, B, C

QUESTION: 9
Your functional end users are perplexed by the contents of the A ntolnvoice Execution report. They needed expert guidance and cause to you. You look at the report and see that the Interface Lines section of the report shows the following:
Selected: 9
Successfully Processed: 8 Failed Validation: 0
What is the likely reason for this?
 A.       An adjustment update of an old Invoice Is Included In this batch.
B.         The General Ledger (GL) code combination 10 failed the cross validation rules.
C.        A debit memo for an Invoice and the Invioice itself were submitted In the same batch tr \6 the debit memo is selected first.
D.        A credit memo for an Invoice and the invoice Itself are submitted In the same batch and the credit memo Is selected first.
E.         The GL code combination segment value for the cost center was valid in the prior calendar mo nth but is end-dated a day earlier.
Answer: D

QUESTION: 10
Company ABC implementing Oracle User Management (OUM). It has decided to implement the Self Service and Approvals access control layer. What are the three self-service registration tasks an end us er can perform? (Choose three.)
A.        Reset passwords.
B.         Obtain new user accounts.
C.        Request deactivation of responsibility.
D.        Request reports to be added to request set.
E.         Request additional access to the applications.
Answer: A, B, E

QUESTION: 11
Identify three true statements about defining actions In Oracle Alert. (Choose three.)
A.        An alert can contain only one Action Set.
B.         An alert can contain any number of Action Sets.
C.        When multiple actions are defined they must be Included fn an Action Set.
D.        Oracle Alert waits for user response before executing next action fn an Action Set.
E.         When multiple actions are defined, they do not need to included in an Action Set.
F.         Oracle Alert does not wait for user response before executin g nest action In an Action Set.
Answer: B, C, F

QUESTION: 12
 Identify three setups In Oracle Receivables that control how discounts are calculated. (Choose three.)
A.        Profile options
B.         Payment terms
C.        System options
D.        Receipt classes
E.         Customer profiles
Answer: A, B, C

QUESTION: 13
Indentify three steps to be performed after defining a Flexfield structure, but before e ntering values. (Choose three.)
A.        Select the "Freeze Flexfield Defintion" check box.
B.         Click the Compile button to build the Flexfield structure.
C.        Save your changes before freezing the Flexfiel d definition.
D.        Submit a concurrent request to build the Flexfield structure.
E.         Do not save your changes before freezing the Flexfield definition.
Answer: A, B, C

QUESTION: 14
Several fields are required during manual Invoice entry. Which are the the field requi red at the header level?
A. date, customer, source, type, GL, date, legal, entity B. date, legal entity, bill-to, source, type, class, remit- to C. terms, date, bill-to, source, legal entity, type, remit -to
D.        date, customer, source, type, General Ledger (G L) data, class
E.         date, source, class, type, GL date, legal entity, bill -to, terms, remit-to
Answer: E

QUESTION: 15
 Identify two options that users can specify using Multi -Org preferences. (Choose two.)
A.        set up the default Operating Unit
B.         set up frequently accessed responsibilities
C.        set up date, currency, and number formats
D.        set up frequently accessed forms and webpages
E.         set up the access to a limited list of Operating Units
Answer: A, E

QUESTION: 16
Oracle Credit Management (OCM) uses lookups to help speed up data entry and increase accuracy. Select two required lookups used by OCM. (Choose two.)
A.        Rick code
B.         Credit rating
C.        Payment terms
D.        Credit review type
E.         Credit classification
Answer: D, E

QUESTION: 17
Organizations have unique credit policies that aid for manag ing their collections and establishing relationships with customers. Describe the two dimensions on which Oracle Credit Management is based. (Choose two.)
A.        various customer credit review types identified by collectors
B.         various credit review types ident ified by collectors
C.        various analysis of prior billing period and receipt history of customers
D.        various analysis of customers on the basis of the a ging their outstanding balances
Answer: A, B

QUESTION: 18
 In the Multi-Org model of Oracle E-Business Suite Release 12, which organization type owns Bank Account?
A.        Ledger
B.         Legal Entity
C.        Operating Unit D. Balancing Entity E. Business Group
Answer: B

QUESTION: 19
Which four transactions are improved by Autolvoice? (Choose four.)
A.        Invoices
B.         Deposits
C.        Guarantees
D.        Debit memos
E.         Credit memos
F.         On-account credits
Answer: A, D, E, F

QUESTION: 20
There are several setup steps for receipts in Oracle Receivables; some are required whereas others are optional. Which two setup steps are optional? (Choose two.)
A.        Define receipt classes.
B.         Define receipt methods.
C.        Define receipt sources.
D.        Define AntoCash rule sets.
E.         Define application rule sets.
Answer: D, E

QUESTION: 21
 The organization that Receivables uses to validate is set up using
A.        the AR: Items Flexfield Mode profile option
B.         the AR: Allow Manual Invoice Lines profile option
C.        the AR: Item Validation Organization profile option
D.        item validation organization In the OM Parameters window
Answer: C

QUESTION: 22
A clerk from ABC Inc. receives a customer receipt that does not have suffici ent Information to identify the customer or invoice. Which is the correct method of entering the receipt In Oracle Accounts Receivable?
A.        Enter the receipt as an unapplied receipt.
B.         Enter the receipt as unifentified receipt.
C.        Enter the receipt as an on-addount receipt.
D.        Enter the receipt as a miscellaneous receipt.
E.         Enter the receipt by applying it to a dummy customer account.
Answer: B

QUESTION: 23
During the cutover phase of a project to Implemnt Oracle E -Business Suite Release 12, you are responsible for converting historical account balances into Oracle General Ledger from a legacy system. There is no Account Code Combination in the Production Instance. Identify the setup in the Accounting Key Flexfield structure that is required to perfrom this conversi on.
A.        Define Value Sets and assign them to Segments,
B.         Define segment in the Accounting Flexfield structure. C. Qualify one of the Segments as the Balancing Segment.
D.        The Key Flexfield Segments have to be enabled and displayed.
E.         Select the "Allow Dynamic Inserts" chesk box in the Acco unting Key Flexfield structure.
Answer: E

QUESTION: 24
Which entering a journal in the Journals form, you enter a code combination of 29.402.4519.2103.240 in the five-segment Accounting Flexfield. However, you are unable to procee d after entering this account combination. What could be the problem in the structure definition of Accounting Flexfield?
A.        The "Freeze Rollup Groups" check box is selected.
B.         The "Allow Dynamic Inserts" check box is selected.
C.        The "Freeze Flexfield Definition" check box is selected.
D.        The "Cross-Vslidate Segments" check box is selected.
Answer: B

QUESTION: 25
XYZ Company disabled the Receivables Profile Option" AR Disable Receivable Aclivily Balancing Segment". What must be defined In order for the General Led ger Transfer process to execute without error?
A.        Gain account
B.         Revenue account
C.        Expense account
D.        Rounding account
E.         Suspense account
Answer: E

QUESTION: 26
Which three statements are true about Balance Forward Billing? (Choose three.)
A.        Billing date is an optional grouping rule.
B.         Billing date value is mandatory when cycle is external.
C.        Accept Consolidated Billing Invoices program is available.
D.        Print New Consolidated Billing Invoices program is available.
E.         It consider both manual transactions and i mported transactions.
F.         Activity can be consolidated across account sites, or by each billing site.
Answer: B, E, F

QUESTION: 27
Event Types in Subledger Accounting Is a grouping of .
A.        Events
B.         Accounts
C.        Event Models
D.        Event Entitles
E.         Event Classes
Answer: E

QUESTION: 28
XYZ Corp, has acquired ABC Corp. XYZ operates with Multi -Org Access Control. Consequently XYZ Corp. Needs to add additional Operating Units. Identify the statement that describes the sequence for additional Operating Units.
A.        It is not possible to add additional Operating Units.
B.         Set the MO: Operating Unit profile option, run the Replicate Seed Date concurrent request, create the Operating Unit, and create new responsibilities as necessary.
C.        Set the MO: security Profile profile option, run the R eplicate Seed Date concurrent request, create the Operating Unit, and create new responsibilities as necessary.
D.        Create the Operating Unit, run the Replicate Seed Data concurrent request, create new responsibilities as necessary, and set up the MO: Defau lt Operating Unit profile option.
E.         Create the Operating Unit, run the Replicate Seed Data concurrent request, assign the Operating Unit to a secunity hierarchy. Profile profile option.
Answer: E

QUESTION: 29
To create a party paying relationship, the relationship type must be hierarchical and the party type must be .
A.        Child
B.         Parent
C.        Person
D.        Organization
 E. Person or organization
Answer: D

QUESTION: 30
Identify four features of Workflow Monitor. (Choose four.)
A.        Enables you to view your workflows.
B.         Enables you to modify a workflow defintion file.
C.        Enables you to download a workfiow defintion file. D. Displays status information for the process instance. E. Enables administrators to perform control Operations.
F.         Enables you to search for a workflow process insta nce.
G.        Provides only summary-level information about individual ac tivities of a workflow process.
Answer: A, D, E, F

QUESTION: 31
Your client has requirements to enter customers, suppliers, and remit -to addresses In counter-specific formats for the United States, United Kingdom, and Ireland. Which are three steps required to set up new flexible address formats in Oracle Applications? (Choose three.)
A.        Creating address style lookup
B.         Creating flexble address code
C.        Setting up the "Default Address" profile option
D.        Assigning address style to a specific country
E.         Setting up flexible address format in descriptive flexfield.
Answer: A, D, E

QUESTION: 32
Daily business Intelligence pages summarized content for a particular functional area, Identity three features that the pages contain. (Choose three.)
A.        Region
B.         Report
 C.       Parameter
D.        Responsibilities
E.         Key Performance Indicators (KPls)
Answer: A, C, E

QUESTION: 33
Identify three standard views that you can access from the Notification Worklist of Oracle Workflow Self-Service Web pages in Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose three.)
A.        Open Notifications
B.         To Do Notifications
C.        Closed Notifications
D.        Notifications from Me
E.         Rejected Notifications
Answer: A, B, D

QUESTION: 34
You want an invoice to be due in four stages. What should you do when creating the invoice to accomplish this?
A.        Assign an invoicing rule with four schedules.
B.         Assign an accounting rule with four schedules.
C.        Assign payment terms that have four payment schedules.
D.        Assign payment terms that have four disco unt periods defined. E. Create four lines and assign different payment terms to each line.
Answer: C

QUESTION: 35
You have logged In to the Oracle E -Business Suite Release 12 Instance and accessed your worklist. You see four FYI notifications in your default workli st view. Your opened the first notification and clicked the "OK" button after reviewing the content. Identify three things that ca happen after you return to your worklist. (Choose three.)
 A.       You see four notifications in your worklist.
B.         You see three notifications in your worklist.
C.        Status of the first notification has been updated to "Delete".
D.        Status of the first notification has been usdated to "Closed".
E.         You can view the first notification by choosing the "All Notifications" view from your work list.
F.         You can view the first notification by choosing the "FYI Notifica tions" view from your worklist.
Answer: B, D, E

QUESTION: 36
You are Involved In a project to upgrade to Oracle E -Business Suite, Release 12. You need more information about the upgrade proce sses and paths. Where would you find the upgrade gui de for Oracle E-Business Suite?
A.        AppsNet
B.         Bug Database
C.        Technical Forums
D.        MeiaLink Knowledge Base
E.         Oracle Technology Network
F.         Customer Knowledge Exchange
Answer: D

QUESTION: 37
Which four products In Oracle E-Business Suite Release 12 require a Multi -Org setup? (Choose four.)
A.        Payables
B.         Purchasing
C.        Receivables
D.        General Ledger
E.         Order Management
Answer: A, B, C, E

QUESTION: 38
AutoLodcbox execution employs a multistep process. These steps can be submitte d individually or at the same time from the Submit lockbox Processing window. Identify the correct sequential combination of steps that are executed white running the AutoLodcbox concurrent process In Oracle Receivables.
A.        Enter receipts, validate data, a pply QuickCash
B.         Import bank file, validate data, post QuickCash
C.        Import bank file, enter receipts, validate QuickCash
D.        Enter receipts. Import bank file, validate date, post QuickCash, apply receipts
Answer: B

QUESTION: 39
BT Inc. Is Implementing Oracle Accoun ts Receivable to Interface with an external non -Oracle legacy billing system. The client wants Receivables to generate accounting entries. Instead of sending accounting data through the Interface. Identify four setup items that are used by Receivables to g enerate the General Ledger (GL) code combinations. (Choose four.)
A.        Autoaccounting
B.         Transaction type
C.        Accounting rules
D.        Transaction source
E.         Customer bill-to site
F.         Standard memo line
Answer: A, B, E, F

QUESTION: 40
Identify four discount basis options ava ilable that define how Receivable calcula tes discounters. (Choose four.)
A.        Gross amount
B.         Freight amount
C.        Invoice amount
D.        Lines only amount
E.         Lines and tax amount
F.         Lines freight, and tax amount
 Answer: C, D, E, F

QUESTION: 41
Horizon Real Estate Company us ually Issues rent Invoices to its tenants at the beginning of every quarter. It recognizes the monthly rent revenue on the first day of each month. However, some tenants are requires to make the monthly rent payments in two installments that is on tje 15 t h and the fast day of the month. Which two statements are correct about possible solutions for this business requirement? (Choose two.)
A. Payment term can be set to defer the monthly rent revenue. B.
Invoicing rules can be set to defer the monthly rent re venue. C.
Accounting rules can be set to defer the monthly rent revenue.
D.        Payment term can be set to allow customers to make payments in two installments.
E.         Invoicing rules can be set to allow customers to make payments in two installments.
F.         Accounting rules can be set to allow customers to make payments in two installments.
Answer: C, D

QUESTION: 42
The end users at Lucy Ltd, noticed several AutoInvcice exceptions and requested your help In correcting them. Which window allows you to edit data?
A.        Lino Errors window
B.         Interface Lines window
C.        Interface Exception window
D.        Interface Eorrections window
Answer: B

QUESTION: 43
Which three statements are true about Autolnvoice? (Choose three.)
A.        It determine the General Ledger (GL) accounts by using AutoAccounting.
B.         It imports invoices that have only transaction types that are of the "Imported" translation class.
 C.       It determine the GL accounts from the rows in the RA_INTERFACE_DISTRIBUTIONS_ALL table.
D.        It determine whether the invoice should have open or closed status on the basic of the line amount.
E.         It uses the AntoInvoice clearing account if it cannot determine the Receivable account by using AutoAccounting.
F.         It uses the AutoInvoice clearing account if it price multiplied by quantity does not equ al the total amount for a line.
Answer: A, C, F

QUESTION: 44
Select four key system options in Oracle Receivables that are related to customers. (Choose four.)
A.        Default country
B.         Receipt method
C.        Antomatic site numbering
D.        Create reciprocal customer
E.         Customer credit classification
F.         Antomatic customer numbering
G.        Allow payment of unrelated transactions
Answer: C, D, F, G

QUESTION: 45
Identify two features of a Value Set that has a validation type of "None." (Choose two.)
A.        It has an approved list of values associated with it.
B.         The entered value must meet the formatting requirements.
C.        The Flexfield value security rules cannot be used for a segment that uses this Value Set.
D.        Users can enter any value that they want even if it does no t meet formatting requirements.
Answer: B, C

QUESTION: 46
Which two statements are true regarding ownership of shared entities? (Choose two.)
 A.       Items is owned by Oracle Purchasing, whereas Locations Is owned by Oracle Receivables.
B.         Suppliers is owned by Oracle General Ledger, whereas Locations Is owned by Oracle Inventory.
C.        Ledger is owned by Oracle General Ledger, whereas Locations Is owned by Oracle Human Resources.
D.        Customer is owned by Oracle Human Resources, whereas Locations is owned by Oracle Receivables.
E.         Sales Force is owned by Oracle Order M anagment, whereas Employees is o wned by Oracle Human Resources.
Answer: B, C

QUESTION: 47
Identify the profile option that is required to enable Multi -Org Access Control for multiple Operating Units.
A.        HR: User Type
B.         MO: Operating Unit
C.        MO: Security Profile
D.        HR: Business Group
E.         MO: Default Operating Unit
Answer: C

QUESTION: 48
Ten analysts are assigned the same Receivables responsibility and are given their own logins. The requirement is to restrict three of the analysts from creating chargebacks or adjustments. What would be your advice to ensure compliance with this internal co ntrol?
A.        Use forms personalization to restrict function access.
B.         Set the "AR: Cash-Allow Actions" system profile to no at the responsibility level.
C.        Set the "AR: Cash-Allow Actions" system profile to no at the user level for the three analysts.
D.        Set the "AR: Cash-Allow Actions" system profile to yes at the user level for the three analysts.
E.         Set the "AR: Cash-Allow Actions" system profile to yes at the applicatio n level for the three analysts.
 Answer: C

QUESTION: 49
Identify the four resources that Oracle Technology Network (OTN) provides. (Choose four.)
A.        Sample codes
B.         Bug database
C.        Technical articles
D.        Product dowmloads
E.         Product documentation
F.         Applications Electronic Technical Refer ence Manuals (eTRM)
Answer: A, C, D, E

QUESTION: 50
Identify two Descriptive Flexfeild components whose values are used to determine Contexts. (Choose two.)
A.        The Context filed
B.         Global Segments
C.        The Reference field
D.        Context-censitive Segments
Answer: A, C

QUESTION: 51
You are the Human Resources lead for the ERP implementation of ABC Corporation. You have defined the employees in Oracle Human Resources. Select three activities that utilize the employee record.(Choose three.)
A.        Approvals
B.         Asset assignment
C.        Organization creation
D.        Jourmal Entry creation
E.         Autocreate Purchase Orders
 Answer: A, B, E

QUESTION: 52
XYZ Corp, has operations in the U.S. and Canada. Within Canada, it has separate Divisions due to Statutory requiremments: one in Quebec and another in Ontario. How would you define the organization structure for XYZ Corp, fr om the information given above?
A. two Ledgers, two Legal Entitles, and two Operating Units. B. two Ledgers, two Legal Entitles, and three Operating Units. C. two Ledgers, three Legal Entitles, and two Operating Units. D. two Ledgers, three Legal Entitles, and three Operating Units.
E. three Ledgers, three Legal Entitles, and three Operating Units.
Answer: D

QUESTION: 53
MT services has several operating companies set up as balancing segment values in its ch art of accounts. There is only one sales tax rate that is applicable to its services. However, for accounting purposes, MT services must track the sales tax by operating company. Except for some govemment agencies that are custormers, sales tax is applicab le to all custmers. The controller wants to know the minimum setup steps that MT services must perform. Choose the three minimum setups needed in receivables and E -Business Tax to charge sales tax.
A.        Tax groups
B.         Location sales tax
C.        Auto classification codes
D.        Tax classification codes
E.         Assigning tax code to transaction type
F.         Tax exemptions for customers and customer sites
Answer: B, C, F

QUESTION: 54
The client entered a miscellaneous receipt by mistake; it was posted to General Ledger. Now the miscellaneous receipt needs to be reversed. Which method would you advise client to use?
 A.       carry out a standard reversal of the miscellaneous receipt.
B.         Carry out a debit memo reversal of the miscellaneous receipt.
C.        Create a receivable activity adjustment for the r eversal of the miscellaneous receipt.
D.        Create an adjustment in receivables for the reversal of the affect of the miscellaneous receipt.
E.         Create a journal entry in general ledger to reverse the accounting impact created by postin g of the miscellaneous receipt.
Answer: B

QUESTION: 55
ABC corporation will be implementing Oracle e -business suite release 12. Purchasing. Payables. Receivables. General ledger. Assets. Projects. Order management and cash management will be implemented. Select three business flows that w ould involve these products. (choose three.)
A.        Click to order
B.         Order to cash
C.        Procure to pay
D.        Project to profit
E.         Demand to build
F.         Campaign to order
Answer: B, C, D

QUESTION: 56
Identify three features of a Balancing Entity. (Choose three.)
A.        Balance sheets are prepared for a Balancing Entity.
B.         A Legal Entity may comprise one or more than one balancing segments.
C.        Multiple Balancing Entities within the same Operating Unit structure is not supported.
D.        A Balancing Entity is represented as a balancing s egment value in the accounting flexfield structure.
E.         Oracle E-Business Suite Release 12 automatically secures balancing segment values within your chart of accounts with specific Legal Entities or Operating Units
Answer: A, B, D

QUESTION: 57
 Select two features regarding the completion of a successful customer merge in Oracle Receivables that support ongoing customer cleansing effor ts after go-live. (Choose two.)
A.        Customer merge activity can be reversed after the merge process.
B.         Bank details for the merge-from customer remains available after the merge process.
C.        Duplicate parties are re pointed to the surviving party after the customer merge process.
D.        Duplicate customers are repointed to the surviving customer after the customer merge process.
E.         Customer sites associated with the old customer or site are associated with the new customer or site after the customer merge process.
F.         Customer transactions or audit transactions details for the merge -from customer remain available for reprinting after the customer merge process.
Answer: D, E

QUESTION: 58
You are setting up Receivable Accounting Events in Subledger Accounting. Identify Event Entity.
A.        Invoices
B.         Deposits
C.        Guarantees
D.        Transactions
E.         Chargebacks
Answer: D

QUESTION: 59
Identify the two benefits of using Multi -Org Access Control. (Choose two.)
A.        View asset Information across multiple asset books.
B.         Restrict access to users based on their Quantization assignments.
C.        Submit and view data across different Ledgers using a single responsibility.
D.        Enter Payables Invoices for different Operating Units using a single responsibility.
E.         View Comsolidated requisitions across Operating Units using a single responsibility.
Answer: D, E

QUESTION: 60
Identify the two benefits of using Multi -Org Access Control. (Choose two.)
A.        View asset Information across multiple asset books.
B.         Restrict access to users based on their Organization assignments.
C.        Submit and view data across different Ledgers using a single responsibility.
D.        Enter Payables invoices for different Operating Units us ing a single responsibility.
E.         View Consolidated requisitions across Operating Units using a single responsibility.
Answer: D, E

QUESTION: 61
You are Involved In a project to upgrade to Oracle E -Business Suite, Release 12. You need more Information about the upgrade processes and paths. Where would you find the upgrade dui de for Oracle E-Business Suite?
A.        AppsNet
B.         Bug Databese
C.        Technical Forums
D.        Metal ink Knowledge Base
E.         Oracle Technology Network
F.         Customer Knowledge Exchange
Answer: D

QUESTION: 62
What are the four required fields when defining a request set? (Choose four.)
A.        Set
B.         Owner
C.        Set Code
D.        Application
E.         Description
F.         Active Date
 Answer: A, C, D, F

QUESTION: 63
Oracle Daily Business Intelligence functions are secured using standard Oracle Applications function security. Choose three dashboards that are secured by the Inventory Organization. (Choose three.)
A. Inventory Management B.
Warehouse Management C.
Procurement Management
D.        Commodity Supplier Management
E.         Customer Fulfillment Management
Answer: A, B, E

QUESTION: 64
Identify three purposes for which transaction types can be used.(Choose three.)
A.        to record how cash can be applied to transactions
B.         to set whether Autolnvoice validates transactions using Ids or values
C.        to set whether tranctions affect the Account s Receivable (AR) customer balances
D.        to record the accounting flexfield value that would be used for the receivable account for transactions
E.         to record the accounting flexfield value that would be used for the receivable account for transactions
F.         to set transation numbers to be either assigned automatically or entered manually for teansactions
Answer: A, C, E

QUESTION: 65
ABC Company is Implementing Oracle Financials. The finance manager wants to set a control point before the Receivables entries are transferred to General Ledger. Which two statements are correct about the control mechanisms that Receivable can provide? (Choose two.)
A.        Oracle approval limit can be used to approve or reject the invoices.
B.         Oracle approval limit can be used to approve or reject t he credit memos.
 C.       Oracle approval limit can be used to approve or reject the adjustment actives.
D.        Oracle Approvals Managament (AME) Workflow can be used to appove or reject the Invoicea.
E.         Oracle Approvals Managament (AME) Workflow can be used to appo ve or reject the credit memos. F. Oracle Approvals Managament (AME) Workflow can be used to appove or re ject the adjustment activities.
Answer: C, E

QUESTION: 66
Identify three tables that can be used to import billing data Into Oracle Receivables.(Choose three.)
A.        RA INTERFACE LINES ALL
B.         RA_INTERFACE_SALES_ALL
C.        RA_INTERFACE_,HEADERS_ALL
D.        RA_INTERFACE_SALESCREDITS_ALL
E.         RAINTERFACE DISTRIBUTIONS ALL
Answer: A, D, E

QUESTION: 67
Which tree major application product families are Included in the Oracle E -Business Suite Release 12 footprint? (Choose three.)
A.        Oracle Workflow
B.         Oracle Financials
C.        Oracle Applications Framw \ework
D.        Oracle Applications Object Library
E.         Oracle Project Management Product Suite
F.         Oracle Human Resources Management System Suite
Answer: B, E, F

QUESTION: 68
 ABC Corp. has determined its Accounting Key Flexfield structure for the Implementation of Oracle E-Business Suite Release 12. The Accounting Key Flexfield structure contains five Segments: Company, Business Unit, Department, Accout, and Product.
They have the following requirements:
1)         The Department values should be based on the Business Units.
2)         They want to produce a quarterly Balance Sheet for each Company. Which three statements are true? (Choose three.)
A.        The Product Value Set is dependent on th e Accounts.
B.         The Business Unit Value Set defined as Indepent.
C.        The Account Segment hasd a Value Set with no Validation.
D.        The Company Segment is qualified as the Balancing Segment.
E.         The Department Segment Is qualified as an Intercompany Segment.
F.         Cross-validation rules are required to enforce dependency of
Answer: Pending. Please send your suggestions to support@itexamworld.com

QUESTION: 69
ABC Corp. has determined its Accounting Key Flexfield structure for the Implementation of Oracle E-Business Suite Release 12. The Accounting Key Flexfield structure contains five Segments: C ompany, Business Unit, Department, Account, and Product.
1)         The Department values should be based on the Business Units.
2)         The want to produce a quarterly Balance Sheet for each Company Which three statements are true? (Choose three)
A.        The Product Value Set is dependent on the Accounts
B.         The Business Unit Value Set is defined as Independent
C.        The Account Segment has a Value Set with no Validation
D.        The Company Segment is qualified as an Intercompany Segment
E.         The Department Segment is qualified as an Intercompany Segment
F.         Cross-validation rules are required to enforce dependency of Departments on the Business Units
Answer: B, D, F

QUESTION: 70
Select four processed that are facilitated by the credit management workflow. (Choose four)
 A.       gathering prospect credit data
B.         analyzing prospect credit data
C.        gathering organization account credit data
D.        implementing credit decisions for individuals
E.         implementing credit decisions for organizations
Answer: A, B, C, E

QUESTION: 71
A user is reconciling transaction balances in the closing process. Why would the user run the Invoice Exceptions Report?
A.        to identify unposted transactions
B.         to Identify AutoInvoice validation errors
C.        to Identify order lines with workflow stuck
D.        to Identify order lines with a back order cred it hold
E.         to identify transactions that do not appear In the Aging report
F.         to identify transactions that do not app ear In the Transaction Register
Answer: E

QUESTION: 72
Select three features that Multi -Org provides to satisfy business needs. (Choose three)
A.        secures user access to data
B.         supports user access to data
C.        procures from one Legal Entity and receives in another
D.        supports multiple language installations of Oracle Applications
E.         supports any number of business uni ts within a single installation
Answer: A, C, E

QUESTION: 73
Identify two statements that apply to Oracle Collections. (Choose two)
A. It is a Web-based self-service application.
 B.        It can be used to place an invoice in dispute
C.        It enables customers to see their own Oracle Receivables account in formation, such as balances
D.        It can be used to initiate the Oracle Approvals Management(AME) credit memo requ est workflow Oracle Collections
Answer: B, D

QUESTION: 74
Indentify the component in Subledger Accounting the enables you to meet the requirements for multiple accounting representations for an event.
A.        Event Definition
B.         Event Classification
C.        Subledger Accounting method
D.        Application Accounting Definition
Answer: D

QUESTION: 75
Journal creation rules in Subledger Accounting are defined by event type and event class. Identify the event type associated with the event class of reverse
A.        invoce
B.         receipts
C.        adjustment
D.        chargebacd
E.         transactions
F.         credit memo
G.        bills receivable
Answer: B

QUESTION: 76
Identify two correct statements about Oracle Receivables. (Choose two)
 A.       AutoAccounting is only sued for the imported transactions
B.         Error in the AutoInvoice are sent to the Interface Exceptions table
C.        Receivables transactions cannot be changed after they are printed
D.        Receipt accounting can be transferred after t he receipts are entered and saved
E.         Transfer to General Ledger can transfer transaction accounting entries after the tra nsactions are entered and saved
Answer: B, D

QUESTION: 77
To properly associate one transaction type with another In Receivevables, you have to define transact on types in a specific order. Identify the correct order.
A.        invoice, credit memo, debit memo
B.         Invoice, debit memo, debit memo
C.        credit memo, invoice, debit memo
D.        debit memo, debit memo, invoice
E.         debit memo, invoice, credit memo
Answer: C

QUESTION: 78
A Global Single Instance (GSI) provides global enterprise with a single, complete data model, Identify three features in Oracle E-Business Suite Release 12 that support a GSI, (Choose three)
A.        maintenance of third-party applications
B.         automation of standardized documents and audit processor
C.        decentralization of operations by regions, division, or process
D.        consolidation of data center and lowing administrator overhead
E.         capture of statutory and customary local r equirement in the same databa se
Answer: B, D, E

QUESTION: 79
Which three statements are true about Oracle Workflow and Oracle Alerts? (Chooser three)
 A.       Alerts can perform only one action
B.         Workflow can support complex conditional
C.        Alerts can be configured for any frequency of occurrence
D.        Workflows can wait for a user response during an activity
E.         Alerts can perform multiple actions in a sequence that you specify
Answer: B, D, E

QUESTION: 80
Company X has three Operating Units A, B and C, Each Operating Units has the MO: Security Access profile option called ABC Security assigned, Operating Units A has both MO: Operating Units profile option and the MO: Default Operating Units profile option a ssigned to it Which statement is true?
A.        Paul can create transactions for A, B, and C Operating Units
B.         All transactions created by Paul are automatically assigned to Operating Units A
C.        Paul can repot on data across A, B, and C Operating Units, but en ter transactions only against
A        
D.        The profile option did not include Operating Unit B and Operating Unit C due to an error by system administrator
Answer: A

QUESTION: 81
Identify two types of regions In Daily Business Intelligence, (Choose two)
A.        menu
B.         table
C.        folder
D.        report
E.         graph
Answer: B, E

QUESTION: 82
Identify two features of Oracle Workflow in Oracle E -Business Suite Release 12. (Choose two)
 A.       enhances data security
B.         helps you focus on managing individual business transaction
C.        has each activity In a workflow as a P17SQL function or a notification or a subprocess
D.        can integrate business functions only between business processes within a single company
E.         can integrate business processes within an enterprise, as well as between different orga nizations and different systems
Answer: C, E

QUESTION: 83
Identify the two values that the Reporting Level parameter can have when using cross organization reports with the Multi-Org Access Control feature. (Choose two)
A.        Ledger
B.         Legal Entity
C.        Operating Unit
D.        Security Profile
E.         Business Group
Answer: A, C

QUESTION: 84
Which three statements are true about modifying flexfield values? (Choose three)
A.        The values cannot be disabled
B.         The values description can be changed
C.        The effective dates for a value can be limited
D.        The values can be deleted after they are defined
E.         The values cannot be modified after they are defined
Answer: B, C, E

QUESTION: 85
Which statement best describes stages In the credit review process?
 A.       initiating a credit review, data collection, data analysis, mak ing and implementing the recommendations
B.         defining a profile class, assigning it to customers, setting up the scoring model, and starting the workflow background process
C.        manually reviewing customer ¯ s past billi ng and pay ment hi st or y, i niti ati ng di scusions with customers, and implementing recommendations
D.        manually initiating a review by sending out malls to customers requesting information, reviewing and making recommendations, and implementing recommendations after approval
Answer: A

QUESTION: 86
How many data source views can you register for the Lines data source in Bill Presentment Architecture?
A.        Five
B.         One
C.        Nine
D.        Seven
Answer: B

QUESTION: 87
Identify three features of a Value Set. (Choose three.)
A.        Value Sets are mandatory.
B.         Value Sets must contain a li st of values.
C.        Value Sets control the values for many report parameters.
D.        The same Value Set can be shared between different Flexfields.
E.         A Value Set is a definition of the values approved for entry by a particular Flexfield Segment.
Answer: C, D, E

QUESTION: 88
Select four values that default from profile classes In Oracle Accounts Receivable. (Choose four.)
 A.       Currency
B.         Legal entity
C.        Payment terms D. Statement cycle E. Business purpose
F.         Credit classification
Answer: A, C, D, F

QUESTION: 89
What are the three elements involved in submitting a concurrent request? (Choose three.)
A.        Selecting Operating Unit
B.         Selecting report language
C.        Providing completion option
D.        Defining a submission schedule
E.         Selecting the request or request set to be submitted
Answer: C, D, E

QUESTION: 90
ABC Corp, has set up the Asset Category Key Flexfield. It has also set up a Descriptive Flexfield to store vehicle Information associated with the category"Vehicle." Identify two correct statements. (Choose two.)
A.        The setting up of the Descript ive Flexfield is mandatory.
B.         The Asset Category Flexf eld is owned by the Oracle Assets module.
C.        The Descriptive Flexfoeld attributes are associated with tables in the Oracle Assets module.
D.        Only the Asset Category Key Flexfield is associated with ta bles In the Oracle Assets module.
Answer: B, C

QUESTION: 91
The technical architecture in Oracle E -Business Suite Release 12 supports the business needs of the application. Select three technical features included in the technical architecture in Oracle E - Business Suite Release 12. (Choose three.)
 A.       Global
B.         Mobile interface
C.        Rapid implementation
D.        Business Intelligence
E.         End-to-end integration
F.         Self-service(HTML/JSPs)
Answer: B, D, F

QUESTION: 92
Identify two correct statements related to Key Performance Ildicators and the KPI region in Daily Business Intelligence. (Choose two.)
A.        can be of table format only
B.         can be configured for each dashboard
C.        Organizes data into reporting hierarchies
D.        is a strategic business factor that is used for reporting
E.         contains a unique set of graphical information on a dashboard
Answer: B, D

QUESTION: 93
A global company uses Oracle E -Business Suite Release 12 for its operations in the U.S. and Canada. The company is now adding. Mexico to the Oracle E -Business Suite Release 12 Applications . As a system administrator, you need to set the MO: Operating Unit profile option for Mexico. Customer is not using Multi-Org Access Control. You set the MO: Operating Unit pr ofile option at the level.
A.        Site
B.         User
C.        Application
D.        responsibility
Answer: D

QUESTION: 94
You receive a request to create a new responsibility for US Payables Manager. The request that the new responsibility should have access to all menu (terns except Invoice Payments. Identtify two options that you would use to restrict the Inv oice Payments option on the new US Payables Manager responsibility. (Choose two.)
A.        Remove the request group from the new US Payables Manager respons bility.
B.         Create a Menu Exclusion for Invoice Payments on the US Payables Manager responsibility.
C.        Create an Item Exclusion for Invoice Payments on the US Payables Manager responsibility.
D.        Create a Security Attribute for Invoice Payments on the US Payables Manager responsibility.
E.         Create a new menu excluding the Invoice Payments option and attach the n ew menu to the responsibility.
Answer: B, E

QUESTION: 95
ABC Corp uses Order E-Business Suite Release 12 and wants to design an Order Status Web inquiry screen to make order statuses visible to its customers online. How can ABC Cop. ensure that customers view only their individual order statuses?
A.        by securing attributes for each customer
B.         by excluding attributes for individual customers
C.        by assigning a separate attribute value for INTERBNAL_CONTACT_ID
D.        by assigning the same attribut e value for CUSTOMER_CONTA CT_ID
Answer: A

QUESTION: 96
Which two statements are true about invoicing rules and accounting rules? (Choose two.)
A.        If a transaction has an invoicing rule, an accounting rule is optional.
B.         If a transaction has an invoicing rule, an accounting rule is not allo wed.
C.        If a transaction has an invoicing rule, an accounting rule is also required.
D.        Invoicing rules and accounting rules have no effect until Invoices are paid.
E.         Invoicing rules and accounting rules have no effect unless you choose the accrual method of accounting.
F.         Invoicing rules determine when invoices are due. Accounting rules affect how invoices me accounted for.
 Answer: C, E

QUESTION: 97
Identify two types of regions In Daily Business Intelligence. (Choose two.)
A.        menu
B.         table
C.        folder
D.        report
E.         graph
Answer: B, E

QUESTION: 98
Identify two features of Oracle Workflow in Oracle E -Business Suite Release 12. (Choose two.)
A.        enhances data security
B.         helps you focus on managing individual business transactions
C.        has each activity In a workflow as a PI7SQL fu nction or a notification or a subprocess
D.        can integrate business functions only between business processes within a single company
E.         can integrate business procsses within an enterprise, as well as between different orga nizations and different systems
Answer: C, E

QUESTION: 99
Identify the two values that the Reporting Level parameter can have when using cross organization reports with the Multi-Org Access Control feature. (Choose two.)
A.        Ledger
B.         Legal Entity
C.        Operating Unit
D.        Security Profile
E.         Business Group
 Answer: A, C

QUESTION: 100
Which three statements are true about modifying flexfield values? (Choose three.)
A.        The values cannot be disabled.
B.         The value description can be changed.
C.        The effective dates for a value can be limited.
D.        The values can be deleted after they are defined.
E.         The values cannot be modified after they are defined.
Answer: B, C, E

QUESTION: 101
Which statement best describes stages In the credit review process?
A.        initiating a credit review,data collection, data analysis, making and imp lementing the recommendations
B.         defining a profile class, assigning it to customers, setting up the scoring model, and starting the workflow background process
C.        manually reviewing customers' past billing and payment history, initiating discussions with customers, and implementing recommendations
D.        manually initiating a review by sending out malls to customers requesting information, reviewing and making recommendations, and implementing recommendations after approval

Answer: A

No comments:

Post a Comment

Best Blogger TipsGet Flower Effect