Sunday, September 3, 2017

Oracle E-Business Suite R12.1 Payables Essentials

QUESTION: 1
To achieve the maximum summary account functionality for total (T), how must the value sets for each segment of the accounting key flexfield be set?
A. Precision must be set to one.
B. The list type must be set to long list of values.
C. The maximum size of each segment of the accounting key flexfield must be five characters.
D. The format type must be set to character, and the additional option of numbers only must not be selected.
Answer: D

QUESTION: 2
What is the effect of summary accounts on the efficiency of the posting process?
A. Use summary accounts in the posting process to accumulate values.
B. Use summary accounts in the posting process to not accumulate values.
C. Use of summary accounts increases the efficiency of the posting process.
D. Use of summary accounts decreases the efficiency of the posting process.
Answer: D

QUESTION: 3
Select two reasons to use reporting hierarchies instead of summary accounts. (Choose two.)
A. Use summarized data in journal formulas.
B. Summary relationships are not permanent.
C. Inquiry of summary amounts is done online.
D. The primary use for summarization is only for reports.
E. You can easily reorganize summary views in the future.of the posting process.
Answer: D, E

QUESTION: 4
You need to verify that your system has enough resources to handle the volume of accounts that would be generated by the summary account template. The template has been designed as follows:
D-Region-D
The first segment is company, which has ten values.
The second segment is division, which is represented by the rollup group region. It has six parent values. The last segment is account, which has 500 values. How many summary accounts would be generated by the template?
A.            60
B.            500
C.            3,000
D.            5,000
E.            30,000
Answer: E

QUESTION: 5
You have the following information:
The Accounting flexfield structure is "company, department, product, account." Product has two rollup groups: domestic and international. Department has one rollup group: manufacturing. All accounting flexfield segment values can use alphanumeric characters.
Which summary account template would Oracle General Ledger fail to create? (D: Detail)(T: Total)
A.            T-T-T-T
B.            T-D-D-D
C.            D-D-D-D
D.            D-T-domestic-D
E.            D-manufacturing-D-T
F.             T-manufacturing-international-D
Answer: C

QUESTION: 6
A manager wants to review the cash balance by company. He has asked you to create the summary account template. The company's accounting flexfield has four segments: company (5 values) cost centers (30 values) region (4 values) account (180 values)
 The total number of cash accounts is five that are associated with two parents:
Three accounts are associated with the parent called Checking. Two accounts are identified
with the parent called Savings. To combine the cash parents, you create a rollup group named Cash. Which summary account template would you create to review the cash balances by company? (D: Detail) (T: Total)
A.            D-D-D-Cash
B.            T-T-T-Cash
C.            D-T-D-Cash
D.            T-D-T-Cash
E.            T-D-D-Cash
F.             D-T-T-Cash
Answer: F

QUESTION: 7
When summary account templates are associated with the check-level advisory of budgetary control funds, what two actions must you perform? (Choose two.)
A. The formula must be identified.
B. The currency must be identified.
C. The amount type must be identified.
D. A debit or credit balance type must be assigned.
Answer: C, D

QUESTION: 8
A manager wants to review the cash balance by company. He has asked you to create the summary account template. The company's accounting flexfield has four segments: Company (5 values) Cost Centers (30 values) Region (4 values) Account (180 values) The total number of cash accounts is five that are associated with two parents:
Three accounts are associated with the parent called Checking. Two accounts are identified with the parent called Savings.
To combine the cash parents, you created a rollup group named Cash. How many accounts would the summary account template generate?
A. 10
 B.           40
C.            60
D.            240
E.            1200
Answer: A

QUESTION: 9
How do you know funds are available in the budgetary control summary account template?
A. when the result is less than one, regardless of the balance type B. when the result is greater than one, regardless of the balance type
C. when the debit balance type has a positive amount, and the credit balance type has a negative balance
D. when the debit balance type has a negative amount, and the credit balance type has a positive amount
Answer: C

QUESTION: 10
When structuring the summary accounts hierarchy, what fact must you take into consideration?
A. Grandparenting is not allowed (parents cannot become children).
B. You must include every parent value that is defined in the chart of accounts to a rollup group.
C. General Ledger will not automatically maintain rollup relationships from the summary level to the lowest detail level.
D. You can drill down only on balances from the summary level to the lowest detail level, and not to intermediate detail levels.
Answer: D

QUESTION: 11
Which statement is correct about the differences between the functionalities of parent accounts and summary accounts?
 A. Summary accounts cannot be used in budget formulas, whereas parent accounts can be used in budget formulas.
B. Summary accounts speed up the posting process, whereas parent accounts require additional time for the Posting process.
C. Summary accounts use the summing segment type for MassAllocations, whereas parent accounts use the looping segment type.
D. Summary account balances can be viewed in the Account Inquiry form, whereas parent account balances cannot be viewed in that form.
E. Summary accounts slow down the generation of Financial Statement Generators, whereas parent accounts help generate quicker results.
Answer: D

QUESTION: 12
What are the five steps for creating MassAllocation journal entries? (Choose five.)
A. posting journal entries
B. reviewing journal entries
C.            validating cross-validation rules
D.            freezing the accounting flexfield
E.            generating MassAllocation journals
F.             creating the MassAllocation definition
G.            validating the MassAllocation definition
Answer: A, B, E, F, G

QUESTION: 13
Mark, the GL accountant, asks you whether he can use the constant (C) segment type with the parent segment values while defining the MassAllocation formula. What would be your response?
A. Whether you can do this depends on the formula.
B. You can customize the workflow and then do this.
C. Whether you can do this depends on the responsibility.
D. You can do this only if Allow Dynamic Insert is enabled.
E. You can do this only if there is a summary account associated with the parent.
 Answer: E

QUESTION: 14
Jane, the GL accountant, comes to you with a requirement: the recurring journals batches must be automatically generated at specified intervals. What would be your response?
A. Allow Dynamic Insert must be enabled to satisfy this requirement.
B. Cross-validation rules must be defined to satisfy this requirement.
C. It is possible to satisfy this requirement by using the autoallocation functionality.
D. It is not possible to satisfy this requirement; recurring journals must be created manually.
Answer: C

QUESTION: 15
The client's GL accountant comes to you with a problem. A journal cannot be posted because it has not been approved. The preparer cannot submit the journal for approval because the Approve button is disabled in the Enter Journals form and the supervisor has not received a notification requesting the approval. What could be the possible cause for this problem?
A. The profile option GL: Allow Preparer Approval must be reset.
B. One of the GL account code combinations in the journal is invalid.
C. Authorization limits have not been defined properly and the GL period is closed.
D. Budgetary control has been enabled for the set of books and funds have not been reserved for the journal.
Answer: D

QUESTION: 16
During the testing phase of your implementation, you find that you are unable to delete a journal batch, though it is not yet posted. You ask the technical consultant for help and he emails you a checklist of scenarios in which the batches cannot be deleted. Select three scenarios that would be on the checklist. (Choose three.)
A. The source is frozen.
B. The journal batch has not been posted.
 C. Funds have been reserved for the batch.
D. The journal batch has not been approved.
E. Funds are in the process of being reserved for the batch.
Answer: A, C, E

QUESTION: 17
You are implementing Oracle E-Business Suite Release 12 General Ledger for ABC Corporation. Identify two setups required for journal approval. (Choose two.)
A. Enable journal approval for the Journal Category window. B.
Disable the Journal: Find Approver Method profile option. C.
Enable the Journal: Allow Preparer Approval profile option.
D. Configure the GL journal approval process in Oracle Workflow Builder.
Answer: C, D

QUESTION: 18
Jack is hired as an Oracle General Ledger implementation consultant for XYZ Corporation. Select two options that are necessary to enable journal approval. (Choose two.)
A. key flexfields
B. Journal Sources form
C. Journal Categories form
D. Journal Encumbrance Types form
E. Journal approval on the Ledger Setup page
Answer: B, E

QUESTION: 19
Which two are the mandatory flexfield qualifiers in Oracle General Ledger? (Choose two.)
A. balancing segment
B. cost center segment
C. management segment
D. natural account segment
 E. secondary tracking segment
Answer: A, D

QUESTION: 20
Scott, a consultant with a leading consulting firm, is implementing Oracle General Ledger at a client site and is setting up FSG reports to be used by different users.
One of the customer requirements is that all users with modify access must not be able to modify privileges on FSG reports. Identify the correct option to meet customer requirements.
A. Enable the security on definition by selecting the enable security check box.
B. Remove the security on definition by deselecting the enable security check box.
C. Exclude the assign access function for those definitions from the user's responsibility. D. Define security rules and specify what actions can be performed by each user or a group of users.
E. Set up profile options against each user and specify what actions can be performed by each user or a group of users.
Answer: C

QUESTION: 21
The management segment qualifier must be attached to which key flexfield segment?
A. future segment
B.account segment
C.company segment
D. department segment
E. intercompany segment
Answer: D

QUESTION: 22
The GL accountant tells you that he is running the tests to check the budget functionality. He says that the GL period was closed, but he was able to post the budget journal in a closed period. You check the setup and confirm that the GL period in which he was able to post the budget journal was closed. What explanation do you give?
 A. The budget year is open.
B. The budget status is frozen.
C. The budget status is current.
D. The Require Budget Journal profile option is set at the set of books level.
Answer: A

QUESTION: 23
Sam, the CFO of XYZ Company, finds that in the expenditure budget of the current year, there are many funds available in the stationery account, whereas there is not much amount left for employee travel expenses. Sam instructs the budget analyst John to transfer 80% of the stationery account to the travel expenses account. While transferring the amount, John encountered errors and approached Sam for a resolution. Sam reviews the situation and clarifies it to John. Choose what Sam would have explained to John.
A. There must be some budgetary control enabled on the travel expenses, and a transfer can be made only after a funds check.
B. There must be some budgetary control enabled on the stationery account, and a transfer can be made only after a funds check.
C. There must be some budgetary control enabled on the stationery and travel expenses accounts, and a transfer can be made only after a funds check.
D. It is not possible to transfer amount from one account to another unless the absolute amount is known. So John should have calculated 80% of the stationery account and then tried to make the transfer.
Answer: B

QUESTION: 24
The GL accountant has defined the budget and wants the assistant accountants to enter and update the budget. The GL accountant wants this budget to be the default. What would be your response?
A. If the client wants to do this, the budget status must be open.
B. If the client wants to do this, the budget status must be current.
C. The Oracle General Ledger budget functionality cannot satisfy this requirement.
D. If the client wants to do this, customization of Oracle Workflow is the only option.
 Answer: B

QUESTION: 25
Peter, the GL accountant, tells you that he has defined the budget and that the budget amounts have been entered and approved by management. After approval, he wants his assistant accountants to NOT be able to update this budget. What would be your response?
A. The budget status must be current.
B. Set the budget status to frozen to meet this need.
C. The Oracle General Ledger budget functionality cannot satisfy this requirement.
D. If the client wants to do this, customization of Oracle Workflow is the only option.
Answer: B

QUESTION: 26
Jane, the GL accountant, asks you whether she could delete the budget after it has been defined. She also wants to know whether she could delete the budget organization after it has been defined. What would be your response?
A. You can delete the budget and the budget organization after they have been defined. B. You cannot delete the budget or the budget organization after either has been defined. C. You cannot delete a budget after it has been defined. However, you can delete a budget organization.
D. You cannot delete a budget organization after it has been defined. However, you can delete a budget.
Answer: C

QUESTION: 27
Jack, the CFO of ABC Company, wants to prepare the annual capital expenditure budget for the current year where the company plans to grow in the last quarter of the year. The capital expenditure budget is subdivided in multiple items, and the corporate calendar used at ABC Company has thirteen periods. Identify the three budget rules that Jack must use to minimize the effort. (Choose three.)
A. Use the divide evenly rule with the 4/4/4 spread.
 B. Use the divide evenly rule with the 4/5/4 spread.
C. Use the divide evenly rule with the 5/4/4 spread.
D. Use the divide evenly rule with the 4/4/5 spread.
Answer: B, C, D

QUESTION: 28
Sam, the CFO of XYZ Company, wants to prepare the annual capital expenditure budget for the current year with reference to the capital expenditure budget of the previous year. The capital expenditure budget is subdivided into multiple items, and the corporate calendar used at XYZ Company has thirteen periods. Which budget rule must Sam use to minimize the effort.
A. prior year budget monetary and prior year budget statistical B. prior year actual monetary and current year budget statistical C. prior year budget monetary and current year budget statistical D. current year actual monetary and current year actual statistical
E. current year budget monetary and current year budget statistical
Answer: A

QUESTION: 29
Suppliers play an important part in the Procure-to-Pay process. Select three activities that you must perform using a supplier. (Choose three.)
A. You receive goods or services from suppliers.
B. You need supplier information for entering purchase orders.
C. You must pay the supplier for the goods or services purchased.
D. You need a supplier as the criterion to search for a payment in the system.
E. You need a supplier as the criterion to search for purchase orders in the system.
Answer: A, B, C

QUESTION: 30
Purchasing has numerous activities that are performed as a key part of the Procure-to-Pay process. Select three activities that are performed in the Purchasing module that will integrate into Payables. (Choose three.)
 A. canceling invoices
B. performing receiving
C. scheduling payments
D. creating purchase orders
E. creating purchase order detailed accounting information
Answer: B, D, E

QUESTION: 31
Subledger Accounting is a rule-based accounting engine that centralizes accounting for Oracle E-Business Suite Release 12 products. Select the Oracle application that is NOT a Subledger Accounting module.
A.            Assets
B.            Payables
C.            Purchasing
D.            Receivables
E.            General Ledger
Answer: E

QUESTION: 32
Oracle Payments is the central payment engine for Oracle E-Business Suite Release 12. Identify three modules that integrate with Oracle Payments. (Choose three.)
A.            Assets
B.            Payables
C.            Receivables
D.            Cash Management
E.            Order Management
Answer: B, C, D

QUESTION: 33
 There are five major business functions that occur sequentially during the natural flow of the Payables processes. Consider this list of five steps:
1.             Invoice Payment
2.             Invoice Validation
3.             Invoice and Payment Accounting
4.             Supplier Entry
5.             Invoice Import/Entry
What is the order in which these steps must be performed?
A. 1, 2, 3, 4, 5
B. 4, 5, 2, 1, 3
C. 5, 3, 1, 2, 4
D. 3, 1, 4, 2, 5
E. 4, 2, 5, 1, 3
Answer: B

QUESTION: 34
There are many fields with important data displayed on the main page of the Payables Overview window. Which three fields do NOT appear in the Payables Overview main window? (Choose three.)
A.            Terms
B.            Paygroup
C.            Trading Partner
D.            Settlement Date
E.            Remit-To Bank Account Name
Answer: A, B, E

QUESTION: 35
What are the three prerequisites for interfacing Payables invoice lines with Assets? (Choose three.)
A. The invoice has no holds.
B. The invoice must be posted to General Ledger.
 C. The invoice has been transferred to General Ledger.
D. The invoice distribution has "Track as Asset" selected.
E. The distribution account is an Asset Clearing or CIP account.
Answer: C, D, E

QUESTION: 36
Identify two events that take place when an invoice is matched to a purchase order. (Choose two.)
A. Tolerances are enforced.
B. The quantity billed is updated.
C. The quantity received is updated.
D. The purchase order accounting information is copied to the invoice.
Answer: B, D

QUESTION: 37
Identify the two invoice types processed by the Payables Open Interface process. (Choose two.)
A.            standard
B.            prepayment C. debit memos D. credit memos
Answer: A, D

QUESTION: 38
Identify four interface tables that are available in Oracle Payables. (Choose four.)
A. Payables Open Interface
B. Suppliers Open Interface
C. Payables PCard Interface
D. Payables Payments Interface
E. Payables PO Matching Interface
 F. Payables Invoice Open Interface
Answer: A, B, C, E

QUESTION: 39
There are numerous Oracle modules that are integrated into or out of the Payables module.
Identify four Oracle modules that are directly integrated with Oracle Payables.
(Choose four.)
A.            Loans
B.            Purchasing
C.            Bill of Materials
D.            E-Business Tax
E.            Order Management
F.             Cash Management
G.            System Administrator
Answer: A, B, D, F

QUESTION: 40
Select three types of Payables open interfaces that will import data into Payables from other applications or third-party solutions. (Choose three.)
A. PCard Open Interface
B. Supplier Open Interface
C.Matching Open Interface
D.Receiving Open Interface
E.Payments Open Interface
Answer: A, B, C

QUESTION: 41
Identify three types of entities that can be defined and related to one another in Oracle Applications. (Choose three.)
A. ledger
 B.           paygroups
C.            legal entities
D.            responsibilities
E.            business groups
Answer: A, C, E

QUESTION: 42
To set up and use Multiple Organization Access Control (MOAC) most effectively, you need to define three profile options. (Choose three.)
A. MO: Operating Unit
B. HR: Security Profile
C. MO: Security Profile
D. HR: Business Group
E. MO: Default Operating Unit
Answer: A, C, E

QUESTION: 143
Select four options that can be set at the supplier site level. (Choose four.)
A.            surveys
B.            tax details C. accounting D. bank details
E.            business classification
Answer: A, B, C, D

QUESTION: 44
You are at a client site that has thousands of suppliers in their current legacy system that will end up in the Oracle Production system. Before conversion, you must perform a supplier cleanup on these numerous names and sites. Which three naming conventions would you use for "Best Practices" during the supplier cleanup? (Choose three.)
 A. Use Last Name, First Name to identify employees as suppliers.
B. Create some supplier names in uppercase and others in mixed case.
C. Use abbreviations in the supplier name even it is not abbreviated on the invoice.
D. Remove all punctuation marks (commas, periods, and so on) from the supplier name.
E. Use the exact spelling of a supplier name as it appears on the invoice for the naming convention.
Answer: A, D, E

QUESTION: 45
You are on a phased-approach implementation. Payables and Purchasing are being implemented in Phase One, and Assets in Phase Two. Identify three choices in the process for the best way to discuss supplier naming conventions and supplier site naming conventions. (Choose three.)
A. Agree upon naming conventions.
B. Gather only the Payables and Purchasing personnel.
C. Document conventions and obtain the sign-off by authorized approvers later.
D. Document conventions and obtain the sign-off by authorized approvers immediately.
E. Gather all interested parties for requirements-including Assets, Payables and Purchasing.
Answer: A, D, E

QUESTION: 46
The rate variance Gain/Loss accounts specified in the Financial Options - Accounting
region are used to account for       .
A. exchange rate variance in invoices and payments
B. invoice price variance in purchase orders and invoices
C. exchange rate variance for expense items in purchase orders and invoices D. exchange rate variance for inventory items in purchase orders and invoices
Answer: D

QUESTION: 47
 Client A has three legacy systems that contain this financial information: purchase orders, suppliers, receipts, invoices, accruals, and expense reports. The client must have much of this information loaded into Oracle Accounts Payable daily until they can effectively retire these three systems. Identify the best approach that involves minimal customization.
A. Develop custom interfaces for receipts and accruals, and use the invoice import process to bring in other information.
B. Use Invoice Import to bring in invoice and invoice accrual information. The rest requires custom interfaces to be developed.
C. Use Invoice Gateway to bring in invoice information, and Supplier Import for suppliers.
The rest requires custom interfaces to be developed.
D. Use Invoice Import to bring in all the above information after setting the correct profile options and defining the appropriate AP and non-AP transaction sources. No custom interfaces are needed.
E. Use Invoice Gateway to bring in the invoice, invoice accrual, and expense report information; and Supplier Import to bring in supplier information. The rest requires custom interfaces to be developed.
Answer: A

QUESTION: 48
Company K has identified these business requirements for their Payables operations:
1.             All invoices must be part of a batch.
2.             Discounts must be taken in all situations.
3.             Invoices must be numbered by the system.
4.             Accounting entries must be created for all invoice types.
5.             All credit memos above a certain dollar amount must be approved before entry.
6.             Four-way matching is enforced.
Select the profile option to be configured that will satisfy the above requirements.
A. AP: Invoice Match
B. AP: Use Invoice Batch Controls
C. AP: Enable Invoice Autonumbering
D. AP: AP Discounts Interface Start Date
E. AP: Use Invoice Accounting For Credit Memos
Answer: B

QUESTION: 49
ABC Corp. wants to allocate the gross amount of XYZ Co. invoices to fifty cost centers each time an invoice is received from them. The cost centers that are to be charged require minimal updating. Select the option you would recommend that requires minimal ongoing maintenance.
A. Import predefined invoices from an Excel spreadsheet.
B. A customization may be created to allocate the charges at the end of the month.
C. Create an invoice and use the prorate functionality to allocate the cost across accounts. D. Make it an operational policy that all invoices of this type are created listing all the desired accounts.
E. Create a distribution set for all the desired accounts and associate it to all new invoices for this supplier.
Answer: E

QUESTION: 50
Company Z has implemented Payables, General Ledger, and Project Accounting. Both Transfer to GL and Interface Supplier Costs are processed each night. A descriptive flexfield called SAI Value has been defined on the invoice header to capture additional information, and is used in conjunction with the accounting on the invoices. This is not a required field. There is a corresponding user-defined hold called SAI Hold, which is manually applied whenever an invoice is created and the SAI Value has not been provided to Company Z by the supplier. During weekly reviews of accounting, users have found that invoice transactions that are on SAI Hold are displayed in Project Accounting but not in General Ledger. Select what is causing this issue.
A. Invoices have not been validated.
B. The current General Ledger period is closed.
C. The current Project Accounting period is closed.
D. The Payables Accounting process has not been run.
E. Accounting is not being created by the user-defined hold.
F. The descriptive flexfield field must be a required field, and not an optional field.
Answer: E

QUESTION: 51
 Select three invoice types that can be entered ONLY in the Invoice Workbench, and CANNOT be entered via the Invoice Gateway. (Choose three.)
A. debit memos
B. credit memos
C.            prepayments
D.            PO default invoice
E.            PO standard invoice
Answer: A, C, D

QUESTION: 52
Identify the two methods that are NOT used to enter invoice distributions. (Choose two.)
A. using a distribution set
B. creating through allocations
C. matching the invoice to a shipment
D. using the Distributions Open Interface
E. manually entering in the distributions window
Answer: C, D

QUESTION: 53
Company XYZ has received an invoice that includes freight charges. They want to distribute the freight charges proportionately to the same accounts that were charged for the items. Identify the steps they need to follow to create the freight distributions.
A. Manually enter freight-type distributions for each account that was charged.
B. Enable Automatically Create Freight Distribution in the invoice region in the Payables Options window.
C. Create a freight distribution by selecting the Create Freight Distribution check box in the Invoices window.
D. In the Distributions window, click the Allocate button, identify the distribution type as Freight, select Prorate, and select the distributions to which freight charges would be allocated.
Answer: D

QUESTION: 54
ABC Corp. requires that all invoices are matched to both a purchase order and a receipt. Invoice tolerances are set to zero. A standard purchase order is entered for consulting services. An invoice is entered and matched against a purchase order. The total invoice amount matches the distribution amount. When the steps to prepare the invoice for payment are completed, the invoice is placed on hold. The company's business policy states that all holds cannot be manually released. To pay the supplier, identify the step to be completed to remove the hold and be eligible for payment.
A. Inspection is required because it is a three-way match.
B. Manually release the hold because it is not a system hold.
C. The service must be received in Purchasing because three-way matching is required.
D. The service must be received in Accounts Payable because it is a purchase order for a service and not a commodity or item.
E. Change the invoice tolerances in the Payables Options form to be greater than zero, so that the invoice does not go on hold again.
Answer: C

QUESTION: 55
Which two statements are true if you select the QuickMatch invoice type? (Choose two.)
A. You can use QuickMatch to match individual distribution lines.
B. You can use QuickMatch to match individual purchase order shipments.
C. Payables automatically completes the match to all available shipments on the purchase order.
D. Payables automatically creates invoice distributions on the basis of the purchase order distributions.
Answer: C, D

QUESTION: 56
Which three are true regarding purchase order-matched invoices? (Choose three.)
A. You can set up controls in your system to require you to purchase order-match each invoice.
 B. You can set up controls in your system to require you to invoice-match credit /debit memos that have been matched to a purchase order.
C. You can set an option on a purchase order shipment that controls whether invoices must match that shipment directly or through a receipt.
D. You set tolerances to specify the range of variance you will allow if the amounts or quantities on the invoice are less than the amounts or quantities on the purchase order or receipt.
E. You set tolerances to specify the range of variance you will allow if the amounts or quantities on the invoice are greater than the amounts or quantities on the purchase order or receipt.
Answer: A, C, E

QUESTION: 57
Client L has implemented Oracle Payables. They have been able to enter invoices and have them validated, but have been unable to create accounting entries. You have been asked to review the situation. Identify what could be causing this problem.
A. The base currency has not been defined.
B. Automatic offsets have been set to balancing.
C. The primary accounting method has not been defined.
D. The Payables Accounting Process was not submitted.
E. The account for gain or loss attribute has not been enabled.
Answer: D

QUESTION: 58
Identify four functions of the Invoice Validation process. (Choose four.)
A. applying any required holds
B. releasing any qualifying holds
C. applying all prepayments and discounts
D. validating the General Ledger accounting information E. validating and creating accounting entries for the invoice
F. ensuring that the total amount of all distributions equals the invoice total
G. creating an additional distribution for any difference between the total amount of all distributions and the invoice total
 Answer: A, B, D, F

QUESTION: 59
A client has a requirement for their Payables application:
1)            AP must automatically create balancing accounting entries for invoice and payment transactions by using the expense GL Account.
2)            Stop the application of a prepayment amount to an invoice or expense report amount that is charged to a different balancing segment.
Which two steps would satisfy both these requirements? (Choose two.)
A. Set the Automatic Offset Method to Accrual. B.
Set the Automatic Offset Method to Account. C.
Set the Automatic Offset Method to Balancing.
D. Enable the Prevent Prepayment Application Across Offset Segments option.
E. Enable the Prevent Prepayment Application Across Account Segments option. F.
Enable the Prevent Prepayment Application Across Balancing Segments option.
Answer: B, F

QUESTION: 60
Before you can pay or create accounting entries for an invoice, the Invoice Validation process must validate the invoice. After this process is run, there is data that cannot be updated, modified, or changed. Choose three data fields that cannot be updated, modified, or changed after the Invoice Validation process has run and this invoice has a prepayment applied to it. (Choose three.)
A. invoice date
B. supplier site
C. trading partner
D. supplier number
E. invoice description
Answer: A, C, D

QUESTION: 61
Identify three invoice holds that cannot be manually released. (Choose three.)
 A. Acct Hold Reason B.
Funds Hold Reason C.
Invoice Hold Reason
D. Variance Hold Reason E. Insufficient Information
F. Matching Hold Reason G. Prepaid Amount Reason
Answer: A, E, G

QUESTION: 62
You can hold the payment of an entire invoice or part of an invoice. This hold prevents a validated invoice from being selected in a Payment Batch, and paid. Identify the Payables window where you can select the Hold check box to place the invoice on a Payment Hold.
A. Enter Payments
B. Invoice Overview
C. Invoice Distributions
D. Scheduled Payments
Answer: D

QUESTION: 63
Select the three windows where a user can manually release an invoice hold or payment hold. (Choose three.)
A.            Holds
B.            Actions
C.            Invoice Lines
D.            All Distributions
E.            Scheduled Payments
Answer: A, B, E

QUESTION: 64
Identify the item that requires approval through the workflow process.
A. invoices not matched to a purchase order
 B. invoices that existed before you enabled the feature
C. expense reports imported through the Payables Expense Report Import Program
D. recurring invoices if the recurring invoice template did not have the Approval Workflow Required option enabled
Answer: A

QUESTION: 65
A client is implementing ACH and has a business requirement that all invoices go through an approval process flow. Identify three features of the Invoice Approval Workflow that would meet their requirement. (Choose three.)
A. allows automatic resubmission of an invoice if rejection occurs
B. has predefined criteria to identify which invoices require approval
C. allows approval routing management from one central responsibility
D. provides automatic routing of invoices upon approval to another designated approver E. allows for corrections to invoices to be made while still in the approval routing process F. provides time limits as to how long an invoice can remain unapproved before being automatically rerouted to the next approver
Answer: B, D, F

QUESTION: 66
Identify three true statements about the invoice approval workflow. (Choose three.)
A. If an approver rejects the invoice, the Workflow program ends.
B. If an approver does not respond within the time you specify, Workflow routes the invoice back to the originator.
C. If an approver does not respond within the time you specify, then Workflow requests approval from that person's manager.
D. If an approver approves the invoice, the invoice goes to the next person in the approver list until all required people approve the invoice.
E. If the invoice amount is changed after the invoice is already submitted to the approval process or after the process is complete, the system does not automatically resubmit the invoice for approval.
Answer: A, C, D

QUESTION: 67
Using the Payables System Setup Options form, you can enable autonumbering for
A. invoices
B.suppliers         
C.payments        
D.employees
E. expense reports
Answer: B

QUESTION: 68
Company ABC has decided to use the invoice approval workflow to require approval on all invoices. Select two exceptions where Payables automatically sets the approval status to not required. (Choose two.)
A. invoices imported through EDI
B. invoices created after invoice workflow approval is enabled
C. invoices created using the Pay on Receipt Autoinvoice program
D. expense reports imported through the Payables Expense Report Import program
E. recurring invoices if the approval workflow option required was not enabled on the template
Answer: D, E

QUESTION: 69
Identify four purposes for which the Special Calendar is used. (Choose four.)
A. payment terms
B. recurring invoices
C. Key Indicators Report
D. automatic tax withholding
E. opening and closing payables periods
F. controlling the number of future periods
Answer: A, B, C, D

QUESTION: 70
Select four tips that can be used to speed up data entry. (Choose four)
A. Use quick invoices.
B. Use distribution sets.
C. Use recurring invoices.
D. Use keyboard shortcuts.
E. Use only invoices without holds.
Answer: A, B, C, D

QUESTION: 71
Identify three statements that properly describe the use of distribution sets. (Choose three.)
A. Assign a distribution set to an invoice when you enter it.
B. Use full distribution sets to create distributions with no set percentage amounts.
C. Use skeleton distribution sets to create distributions with set distribution amounts.
D. Assign a default distribution set to a supplier site, so Payables will use it for every invoice you enter for that supplier site.
E. Use a distribution set to enter distributions for an invoice automatically when you are not matching it to a purchase order.
Answer: A, D, E

QUESTION: 72
ABC Corporation wants to convert from their existing legacy application to Oracle E-Business Suite Release 12. Identify three statements that are true for invoice conversion. (Choose three.)
A. Merge all paid invoices for a supplier.
B. Invoices related to employee expense cannot be converted.
C. Establish a cutoff date after which invoices will be entered in Payables.
D. Use Payables Open Interface to convert unpaid invoices and credit memos.
E. Develop metrics that will be used to determine whether data conversion was successful.
Answer: C, D, E

QUESTION: 73
Company ABC has implemented Oracle Payables. They have decided not to define supplier bank accounts. They will use payment batches, quick payments, and manual payment processing. Select three payment methods that are available based on the company's requirements. (Choose three.)
A.            wire
B.            check
C.            clearing
D.            electronic funds transfer (EFT)
E.            electronic data interchange (EDI)
F.             extensible markup language (XML)
Answer: A, B, C

QUESTION: 74
Which statement is true about paying invoices?
A. An invoice can be paid without being validated.
B. An invoice can be paid only after the invoice accounting entries are created.
C. An invoice must be validated before you can create invoice accounting entries.
D. Invoice accounting entries and payment accounting entries can be transferred at different times to General Ledger only if they are in different calendar periods.
E. Both invoice accounting entries and payment accounting entries must be transferred to General Ledger at the same time if they are in the same calendar period.
Answer: C

QUESTION: 75
Which is the final step in processing a payment batch?
A. Cancel the payment batch.
B. Confirm the payment batch.
C. Validate the payment batch.
D. Run the create accounting process.
E. Transfer the batch to General Ledger.
 Answer: B

QUESTION: 76
You are working on an implementation for Accounts Payable. Many payments for small suppliers will be made outside the system, but your client does not want to manually record them because that would be time consuming. Choose the best solution.
A. Create electronic payment batches by using a check payment method for those multiple suppliers, and destroy those checks.
B. Create electronic payment batches by using a wire payment method for those multiple suppliers, and then delete the resulting electronic file.
C. Create electronic payment batches by using a clearing payment method for those multiple suppliers because this payment method does not generate a file.
D. Create electronic payment batches by using an electronic payment method such as EFT for those multiple suppliers, and then do not send the resulting electronic file to the bank.
Answer: B

QUESTION: 77
Identify the default value for the term date that would extend the time to pay an invoice, if the payment term is net 30 days.
A. invoice date
B. system date
C. invoice entered date
D. goods received date
E. invoice received date
Answer: B

QUESTION: 78
Identify three Payables system setup options. (Choose three.)
A. bill-to location
B. always take discount
C. allow void and reissue
 D. create interest invoice
E. application accounting definitions
Answer: B, C, D

QUESTION: 79
Identify three statements that describe Payment Terms. (Choose three.)
A. default from the supplier site
B. cannot be specified in import tables
C. can be used for electronic payments
D. can be used to schedule payments for an invoice
E. automatically calculate due dates, discount dates, and discount amounts for each invoice
Answer: A, D, E

QUESTION: 80
Identify three options available to manage cash requirements. (Choose three.)
A. Include Only Due.
B. Change Pay Groups.
C. Select Payment Terms.
D. Select additional Pay Through Days.
E. Narrow the selection of invoices in pay run.
Answer: A, D, E

QUESTION: 81
Identify three features that speed up data entry. (Choose three.)
A. data loader
B. scan invoices
C. account aliases
D. customized folders
E. account distribution sets
 Answer: C, D, E

QUESTION: 82
Identify three features of Payment Manager. (Choose three.)
A. updates a supplier's bank details
B. provides calculation of the interest amount
C. uses templates to select invoices to pay that meet the payment criteria
D. creates payment process request templates by specifying invoice selection criteria
E. automatically submits invoices via payment process requests to Oracle Payments for processing and payment
Answer: C, D, E

QUESTION: 83
Identify three statements that are true for electronic or wire payment. (Choose three.)
A. A wire payment validates the supplier's bank details.
B. More bank accounts for a supplier or supplier site can be added.
C. Supplier banks must be assigned to the supplier for electronic payment.
D. Payables does not require supplier bank account information for a wire payment.
E. Electronic payment instructs the bank to make payment to a supplier bank account.
Answer: C, D, E

QUESTION: 84
Which three are true about internal bank accounts? (Choose three.)
A. They are defined to disburse funds to suppliers.
B. They are defined for receiving payment from customers.
C. They are defined to disburse electronic payments from your customers.
D. They are defined for receiving electronic payments made to your suppliers. E.
Internal accounts define bank accounts for which you are the account holder.
Answer: A, B, E

QUESTION: 85
Which two statements are true about defining payment documents? (Choose two.)
A. Checks and electronic payments are examples of payment documents.
B. Credit and debit memos and checks are examples of payment documents.
C. You can create only one payment document for each internal bank account.
D. You must create at least one payment document before you can use a bank account to create invoice payments.
E. Use the Payment Documents window to define payment documents for internal, customer, and supplier bank accounts.
Answer: A, D

QUESTION: 86
Identify three statements that are true for supplier's bank details. (Choose three.)
A. Suppliers maintain their bank details.
B. Bank details are required only for manual check payments.
C. Bank accounts can be added at any time for a supplier or supplier site.
D. Payables uses bank account information to generate an electronic payment for a supplier.
E. Updating bank accounts for a supplier will not affect bank accounts for existing supplier sites.
Answer: C, D, E

QUESTION: 87
Identify three statements that are true for entering bank and branch details. (Choose three.)
A. Each bank must have at least one bank branch.
B. The bank account number is free-formatted information.
C. Banks and bank branches are created for Cash Management.
D. Bank accounts cannot be shared between bank and bank branches.
E. Each bank can have multiple branches and each branch can have multiple accounts.
 Answer: A, B, E

QUESTION: 88
Identify three statements that are true about bank and supplier payment. (Choose three.)
A. Primary bank account can be only at the supplier site.
B. Credit and debit memos are examples of payment documents.
C. Supplier's payment requires a bank account with at least one payment document.
D. Use the Banking Details page to create bank accounts for making payments to suppliers. E. If bank accounts for a supplier site are entered, Payables defaults the supplier's active bank accounts.
Answer: C, D, E

QUESTION: 89
Identify three statements that are true about bank account information. (Choose three.)
A. Bank accounts are used to calculate the supplier's discount.
B. Disbursement bank accounts cannot be used for payment.
C. Payables, Receivables, and/or Treasury uses bank accounts.
D. Payables uses an internal bank account to disburse funds to suppliers.
E. Receivables uses a bank account to receive payments from customers.
Answer: C, D, E

QUESTION: 90
To transmit an electronic payment instruction manually, perform these four steps.
1.             In the Payments Manager, select the Payment Instruction tab.
2.             In the Status field of the Search region, select Formatted - Ready for Transmission and click the Go button.
3.             For the applicable payment instruction, click the Take Action icon. The Transmit Payment Instruction: <number> page is displayed.
4.             From the Actions drop-down list, select Transmit and click the Go button. Arrange the steps in the proper sequence they would be performed.
 A. 1, 3, 2, 4
B. 1, 2, 3, 4
C. 1, 3, 4, 2
D. 2, 3, 4, 1
Answer: B

QUESTION: 91
Identify four options for Quick Payments. (Choose four.)
A. Create a check, save it, and print it later.
B. Select an invoice that has not been validated.
C. Select an invoice that has one or more holds.
D. Create a quick payment, and select an invoice regardless of the due date.
E. Create a quick payment, and select an invoice regardless of the payments terms.
F. Create and print a computer-generated payment to pay a supplier for one or more invoices.
Answer: A, D, E, F

QUESTION: 192
Creating multiple scheduled payments allows you to issue partial payment of an invoice or to pay an invoice over multiple dates. Identify the one invoice field that is NOT used on the Scheduled Payments tabbed page.
A. due date
B. bank account
C.gross amount
D.trading partner
E. payment method
F. system hold reason
Answer: D

QUESTION: 93
 Payment process request templates are created on the Templates tabbed page of the Payments Manager to simplify pay run processing. All statements in the list below represent steps to create a payment process request template. Which one is the first step?
A. Specify payment attributes.
B. Specify template header information.
C. Specify the degree of pay run automation. D. Specify invoice payment selection criteria.
E. Specify how the system handles validation failure on the document and payment levels.
Answer: B

QUESTION: 94
R12 uses simplified navigation paths. To which specific button or navigational notation does (ST) refer?
A.            start
B.            stop
C.            save
D.            submit
E.            search
F.             subtab
Answer: F

QUESTION: 95
In the Payment Process Requests, which action(s) can you perform on invoices that are selected for a pay run?
1.             Review unselected invoices.
2.             Change the invoice amount or the discount taken.
3.             Add selected invoices to the payment process request.
4.             Remove selected invoices from the payment process request.
5.             Recalculate interest, payment withholding, or exchange rates.
A. All actions 1-5.
B. 1, 3 and 4 only.
C. 1, 2 and 5 only.
 D. 1, 2, 3 and 4 only.
Answer: B

QUESTION: 96
To review All of Todays selected invoices from the payment process request in the
Payment Manager, perform these actions:
1.             Navigate to the Payment Process Request component.
2.             Navigate to the (B) Views window.
3.             Select All of Todays from the drop-down list.
4.             Click the Go button.
5.             The payment process request for today is displayed. Select the actions, arranged in their proper sequence.
A. 2, 3, 4, 5
B. 5, 2, 3, 4
C. 1, 2, 3, 4, 5
D. 5, 2, 3, 4, 5
Answer: C

QUESTION: 97
Which four selection criteria can be used when creating a pay run? (Choose four.)
A. supplier B.
due date C.
customer D.
pay group
E. invoice batch
F. payment priority
Answer: A, D, E, F

QUESTION: 98   .              
The Quick Payment method is best described as the method of                       
 A. creating a payment without an invoice
B. manually writing a check outside of Payables C. recording a payment made outside of Payables
D. creating and printing a computer-generated payment to pay a supplier for one or more invoices
Answer: D

QUESTION: 99
You have received an invoice that requires an immediate payment. The next scheduled check run is not until the end of the week. Which two methods may you use to create the payment? (Choose two.)
A. Enter the invoice in the Invoice Workbench, and validate the invoice. Open the Payment Workbench and create a quick payment.
B. Enter the invoice in the Invoice Workbench, and validate the invoice. Open the Payment Workbench and create a manual payment.
C. Enter the invoice in the Invoice Workbench, validate the invoice, and select pay in full.
This accesses the Payment Workbench and create a quick payment.
D. Enter the invoice in the Invoice Workbench, validate the invoice, and select pay in full.
This accesses the Payment Workbench and creates a manual payment.
Answer: A, C

QUESTION: 100
Which three restrictions apply when you are paying invoices with a "quick" payment type? (Choose three.)
A. You can select only those invoices that are due.
B. If you want to pay multiple invoices, none can be a pay-alone invoice.
C. If you want to pay multiple invoices, none can be of an invoice type of prepayment.
D. You can pay only as many invoices as you defined for the remittance advice of the payment document.
E. You can select only those invoices that have the same supplier site as the payment supplier site you enter.
Answer: B, D, E

QUESTION: 101
Choose the process that can be performed after a pay run has been formatted.
A. Change an invoice amount.
B. Prevent payment to a supplier.
C. Print checks from the output file.
D. Prevent payment of a particular invoice.
E. Add an invoice that Payables did not originally select.
Answer: C

QUESTION: 102
You just received an invoice for a new supplier. You need to pay it and ensure that all accounting entries are created in General Ledger. You perform these steps, in the order shown:
1.             Enter the supplier.
2.             Enter the invoice.
3.             Create the pay run.
4.             Create payment accounting entries.
5.             Validate the invoice.
6.             Create invoice accounting entries.
7.             Transfer the information to General Ledger. What would be the result?
A. The invoice is not paid and no entries are created in General Ledger.
B. The invoice is paid and all accounting entries are created in General Ledger.
C. The invoice is not paid but the invoice accounting entry is created in General Ledger.
D. The invoice is paid but only the invoice accounting entry is created in General Ledger.
Answer: C

QUESTION: 103
Select four occasions when the Create Accounting process can be run. (Choose four.)
A. after the payment process
 B. before the payment process
C. after the Invoice Validation process
D. before the Invoice Validation process
E. before the transfer information to GL process
Answer: A, B, C, E

QUESTION: 104                .              
The manual payment method is best described as the method of                   
A. paying multiple checks in a pay run
B. paying a single check within Payables
C. manually writing a check outside of Payables
D. recording a payment made outside of Payables
Answer: D

QUESTION: 105
You initiated a pay run by entering criteria for invoices that you want to pay. In which order would you perform these steps to complete the pay run process?
1.             Review proposed payments.
2.             Print payments.
3.             Create payment instructions.
4.             Select and build proposed payments.
5.             Mark payments as complete.
A. 4, 2, 1, 5, 3
B. 4, 1, 3, 2, 5
C. 2, 4, 1, 3, 5
D. 5, 4, 1, 2, 3
Answer: B

QUESTION: 106
Identify three options for preventing prepayments. (Choose three.)
 A. Release the scheduled payment.
B. Apply one or more holds to the prepayment.
C. Apply the holds as you would for any other invoice.
D. Release the holds from a prepayment just as you would for any other invoice.
Answer: B, C, D

QUESTION: 107
When reconciling Payables and Cash Management, you may encounter clearing restrictions. Here are three clearing restrictions for Cash Management.
1.             Oracle Cash Management cannot clear bills payable that have a status of    .              
2.             Oracle Cash Management clears bills payable only if the payment status    is                             .
3.             On or after the maturity date of the payment, you can update the status to   .              
Identify the one status for the second clearing restriction.
A.            issued
B.            negotiable
C.            reconciled
Answer: B

QUESTION: 108
Here is a description of a report, file, or register. Use this to review payments created for each bank account that you use during a time period you specify. The report lists each payment, as well as total payment amount and cleared amount of all payments. Identify the name of this standard report.
A. Positive Pay File
B. Payment Register
C. Payment Exceptions Report
D. Payment Process Request Status Report
Answer: B

QUESTION: 109
Which statement is FALSE about the Stop Payments Report?
A. Use this report to review all current stop payments.
B. Payables lists stop payments that were voided at a later time.
C. Payables does not list stop payments that were voided at a later time.
D. Payables does not list stop payments that were initiated, but then released at a later time.
Answer: B

QUESTION: 110
Company A has implemented Oracle Payables and Oracle General Ledger. It has a third-party (non-Oracle) application that it uses to enter employee expense reports. The company wants to interface the expense reports created in the third-party application to Oracle Payables as invoices, and pay these invoices out of Oracle Payables. Identify the Oracle Payables interface that accomplishes this.
A. Projects Import Interface
B. Payables Open Interface
C. Credit Card Import Interface
D. Expense Report Import Interface
Answer: B

QUESTION: 111
Identify two advantages of using Oracle Internet Expenses. (Choose two.)
A. It improves cycle times by routing expense reports via a workflow.
B. Expense reports that are entered using Internet Expenses are visible in Payables.
C. Enforcement of spending policy controls expenses, showing any policy deviations.
D. Expense report template attributes are defined in Internet Expenses to manage expense types.
Answer: A, C

QUESTION: 112
Company A wants to use Oracle Internet Expenses with expense report templates. Identify three true statements for the setup of expense report templates. (Choose three.)
A. The tax code assigned to an expense item must be Web enabled.
B. Each expense item must have an expense category assigned to it.
C. The expense report template must be enabled for Internet Expenses.
D. The GL account assigned to an expense item must have all accounting flexfield segment values entered.
Answer: A, B, C

QUESTION: 113
Expense reports for Company A are entered in Payables using the Expense Report form.
The accounting flexfield has a three-segment structure:
Company - Cost Center - Account
The employee GL account on the expense report is populated from the employee record. The company and the cost center for the expense lines are derived from the GL account. The account segment value could vary for every line on the expense report. Identify the approach you recommend to Company A for fast and accurate entry of expense reports.
A. Enter the expense report header. Enter lines. Enter all segment values for each expense report line.
B. Enter the expense report header. Enter lines. Override the account segment value for each line as required.
C. Create expense report templates. Enter the account segment value for each line on the template. Leave the other segment values empty. Use the template lines when entering the expense report.
Answer: C

QUESTION: 114
Identify the setup options that would allow the accounts payable supervisor to default an active expense report template.
A. System Options
B.Financial Options
C.Code Set Options
D. Payables Options
E. Expense Report Payables Options
Answer: E

QUESTION: 115
If you use the Expense Report Export program, it converts expense reports created in these applications into Payables invoices. Identify the two applications. (Choose two.)
A. Oracle Aria
B. Oracle Travel
C.Oracle Projects
D.Oracle Payables
E. Oracle General Ledger
F. Oracle Internet Expenses
Answer: D, F

QUESTION: 116
During the entry or update of expense reports in the Payables Expense Report window, holds can be applied on an expense report. These holds are carried forward to the invoice created from the expense report in Payables. Which statement is true?
A. Only one user-defined hold and no system hold can be applied on one expense report in the Payables Expense Report window.
B. Any number of user-defined holds and only one system hold can be applied on one expense report in the Payables Expense Report window.
C. Only one user-defined hold and any number of system holds can be applied on one expense report in the Payables Expense Report window.
D. Any number of user-defined holds and any number of system holds can be applied on one expense report in the Payables Expense Report window.
Answer: A

QUESTION: 117
 A client wants to configure Oracle AP to perform prepayments for matched invoices. You have been hired as the implementation consultant and have been given the assignment. To complete this assignment, choose the option that applies.
A. Set up the prepayment terms.
B. Enable "Allow prepayments" in the Financial Options form.
C. Enable the Oracle Payables Enable Prepayments profile option.
D. No additional configuration is required. Users must set up the prepayment when the invoice is created.
E. No additional configuration is required. Users must set up the prepayment when the payment is created.
Answer: D

QUESTION: 118
Identify the conditions that must exist before you can apply an advance against an expense report.
A. The prepayment type is temporary and has been fully applied.
B. The prepayment type is temporary and has not been fully applied.
C. The prepayment type is permanent, has been validated, and not canceled.
D. The prepayment type is permanent and no active holds exist for the prepayment.
Answer: B

QUESTION: 119
Identify the table used to load procurement card transactions.
A.            AP_Card_Codes
B.            AP_Invoices_Interface
C.            AP_Invoice_Lines_Interface
D.            AP_Expense_Feed_Lines_All
Answer: D

QUESTION: 120
 Select the four activities that are NOT part of the Payables closing process. (Choose four.)
A. confirm payment batches
B. close the Payables period
C. close the General Ledger period
D. process period-end receipt accruals
E. review the Uninvoiced Receipts Report
F. process the remaining Inventory transactions
Answer: C, D, E, F

QUESTION: 121
Identify two exceptions that prevent you from closing the period in Payables. (Choose two.)
A. unpaid invoices
B. outstanding pay runs C.
invoices not validated D.
unaccounted invoices E.
unpaid expense reports
Answer: B, D

QUESTION: 122
Select three processes that must be performed before closing the purchasing period. (Choose three.)
A.            Process period-end receipt accruals.
B.            Run the Purchasing Account Analysis Report.
C.            Process the remaining inventory transactions.
D.            Run and review the Uninvoiced Receipts Report.
E.            Run Transfer Journal Entries to the GL program from Receiving.
Answer: A, D, E

QUESTION: 123
 XYZ Corporation uses Fixed Assets to manage their Asset transactions such as capitalizing, depreciating, adjusting, and retiring. After assets are purchased and the invoice is entered and accounted for, the company runs the Mass Additions Create process to send assets to Fixed Assets. When the purchase order is written, which account must be specified on the purchase order distribution for the charge account?
A. the material account associated with the inventory organization
B. the AP trade liability account associated with the operating unit
C. the asset cost account associated with an asset category in Assets
D. the asset clearing account associated with an asset category in Assets
Answer: D

QUESTION: 124
XYZ Corp. must complete the subledger account process and perform other period-end closing activities. Payables must validate and account for the remaining invoices that have system holds. Select the period-end processing order to be followed assuming that there are no error transactions.
A. journal import, journal posting, invoice validation, create accounting, transfer journal entries to General Ledger
B. create accounting, invoice validation, transfer journal entries to General Ledger, journal import, journal posting
C. invoice validation, create accounting, transfer journal entries to General Ledger, journal import, journal posting
D. transfer journal entries to General Ledger, submit journal import, create accounting, invoice validation, journal posting
Answer: C

QUESTION: 125
Your company accrues expense items at period end. Identify the report that must be generated before you run your receipts' accrual period-end process.
A.            Accrual Write-Off
B.            Uninvoiced Receipts
C.            Mass Additions Create
D.            Accounts Payable Trial Balance
 Answer: B

QUESTION: 126
Identify the report that is used to reconcile the Accounts Payable liability balance at period end.
A.            Accrual Write-Off Report
B.            Uninvoiced Receipts Report
C.            Accounts Payable Trial Balance D. Payables Posted Invoice Register E. Payables Posted Payment Register
F.             Matched and Modified Receipts Report
Answer: C

QUESTION: 127
Identify the four reports you must run when reconciling invoices and payments to the Accounts Payable Trial Balance Report. (Choose four.)
A. Void Check Register
B. Posted Invoices Report
C. Posted Payments Report
D. Accounts Payable Trial Balance - prior period
E. Payables Transfer to General Ledger Reports
F. Accounts Payable Trial Balance - current period
G. Account Analysis - (132 Char) / Account Analysis - (180 Char).
Answer: B, C, D, F

QUESTION: 128
Identify three Oracle E-Business Suite Release 12 applications that both integrate with Payables and provide Payables-related accounting information to Oracle Subledger Accounting. (Choose three.)
A. Oracle Assets
 B. Oracle Leasing
C. Oracle Inventory
D. Oracle Receivables
E. Oracle Procurement
Answer: A, C, E

QUESTION: 129
Identify three processes that you must run before closing your Payables period. (Choose three.)
A. Expense Report Export
B. The Create Accounting program
C. Payables Open Interface Import
D. Period Close Exceptions Report
E. The Transfer Journal Entries to GL program
Answer: B, D, E

QUESTION: 130
Identify the statement that reflects the functionality of the Create Accounting Process.
A. The Create Accounting Process creates subledger accounting entries.
B. You can use the Create Accounting Process to create subledger accounting entries and validate the invoices.
C. The Create Accounting Process is used to create subledger accounting entries and transfer the transactions to General Ledger.
D. The Create Accounting Process is used to create subledger accounting entries, and transfer and post the transactions to General Ledger.
Answer: A

QUESTION: 131
Identify three functions that the Create Accounting program provides. (Choose three.)
A. validates and creates subledger journal entries
 B. generates the Posted Journal Report for subledger journal entries
C. transfers final journal entries in the current batch run to General Ledger
D. applies the application accounting definitions that are created in Accounting Builder (ABM)
E. allows you to update final journal entries before the Transfer to General Ledger process is run
F. generates the Subledger Accounting Program Report, which documents the results of the Create Accounting program
Answer: A, C, F

QUESTION: 132
When reviewing the Accounts Payable Trial Balance Report for a period, a user notices that the remaining balance for an invoice is negative. What is the reason?
A. The invoice was overpaid.
B. The invoice was never accounted for.
C. The invoice was moved to the next period.
D. The payment for that invoice was recorded in a GL period before the GL period of invoice distributions.
Answer: D

QUESTION: 133
Which three reports can be used to reconcile Payables activities to General Ledger? (Choose three.)
A. Supplier Payment Report
B. Posted Payments Report
C. Cash Clearing Account Report
D. Accounts Payable Trial Balance Report
E. General Ledger Account Analysis Report
Answer: B, D, E

QUESTION: 134
 ABC Corporation has closed their APR-XX accounting period. The APR-XX period started on 27-MAR-20XX and ended on 26-APR-20XX. To ensure that all accounting from APR-
XX          has been sent to General Ledger, they must run two Trial Balance Reports, the Posted Invoice Register, and the Posted Payment Register. What dates must be used to run Accounts Payable Trial Balance Reports?
A.            one run for 26-MAR-20XX and one for 26-APR-20XX
B.            one run for 01-APR-20XX and one for 30-APR-20XX
C.            one run for 27-MAR-20XX and one for 26-APR-20XX
D.            one run for 31-MAR-20XX and one for 30-APR-20XX
Answer: A

QUESTION: 135
As part of its closing process, XYZ Corporation reviews receipt accruals. Occasionally, Payables matches incorrectly, and therefore they find that some perpetual accruals never clear, leaving reconciliation items on their accrual reports. Which two actions can they perform to solve the problem? (Choose two.)
A. Reverse the invoice distributions and rematch if possible.
B. Run the Uninvoiced Receipts Report to identify the receipt accrual that has not cleared and create a manual journal entry in General Ledger to clear the receipt from the report.
C. Run the Matching Hold Detail Report to identify the receipt that has not cleared and use the Write-Off window to remove the item from reappearing on subsequent reports. Create a manual journal entry in General Ledger to clear the accrual.
D. Run the Accrual Rebuild Reconciliation Report to identify the receipt accrual that has not cleared and use the Write-Off window to remove the item from reappearing on subsequent reports. Create a manual journal entry in General Ledger to clear the accrual.
Answer: A, D

QUESTION: 136
At your client site, the Payables period-close processes have been performed. The Payables transfer to GL has been completed, and the resulting journal entries have been posted to GL. The current Payables period has been closed. The Accounts Payable Trial Balance (last day of prior period) + Posted Invoices - Posted Payments equals the Accounts Payable Trial Balance (last day of current period).
 However, the balance in the AP liability account in GL for the current period does not equal the Accounts Payable Trial Balance (last day of the current period). What is the possible reason?
A. Inventory has not closed for the current period.
B. Purchasing has not closed for the current period.
C. Period-end accrual journals have been reversed in GL.
D. Manual journals have been posted to the AP liability account in the current period in GL.
Answer: D

QUESTION: 137
In the accrual process for perpetual accruals, which two events generate accounting entries that can be transferred to GL? (Choose two.)
A. processing a receipt
B. entering a purchase order
C. running the period-end accrual program
D. entering invoices and matching them in Payables
Answer: A, D

QUESTION: 138
In the accrual process for period-end accruals, which two events generate accounting entries that can be transferred to General Ledger? (Choose two.)
A. processing a receipt
B. entering a purchase order
C. running the period-end accrual program
D. entering invoices and matching them in Payables
Answer: C, D

QUESTION: 139
 Where do you define the attribute that determines whether you will accrue expense items at receipt or at period end?
A. System Options B.
Financial Options C.
Payables Options
D. Purchasing Options
E. Payables System Setup Options
Answer: D

QUESTION: 140
Identify three key accounts to be considered during the implementation of Payables that impacts the reconciliation of the accounts payable liability accounts. (Choose three.)
A. AP liability account
B. accrual charge account
C. receiving accrual account
D. accrued Payables account
E. receiving inventory account F.
expense AP accrual account G.
inventory AP accrual account
Answer: A, F, G

QUESTION: 141
Identify two implementation considerations that impact Payables during the closing process. (Choose two.)
A. Determine how often you will run the Transfer Journal Entries to GL process. B. Determine the number of clearing accounts to use for Projects, Assets, and Cash Management.
C. Choose the detail option to transfer details to General Ledger during the Create Accounting process.
D. Review the scheduling of the Create Accounting process to ensure that this is processed before processing pay runs.
E. Review the scheduling of the Mass Additions Create process to ensure that this is processed before the Create Accounting process.
 Answer: A, B

QUESTION: 142
At your client site, under Payables Options, the Transfer to GL option has been set to Summarize by Accounting Period. The period-end close processes for AP have run and the Payables journals (purchase invoices and payments) have been created and posted in GL. Which statement is true?
A. It is not possible to drill down from GL to Payables.
B. It is possible to drill down from journals of categories purchase invoices and payments in GL to Payables.
C. Drilldown from the journals of category purchase invoices in GL is possible, but not drilldown from journals of category payments.
D. Drilldown from the journals of category payments in GL to Payables is possible, but not drilldown from journals of category purchase invoices.
Answer: B

QUESTION: 143
Where does the expense AP accrual account used in the Period End Accrual process default from?
A. Financial Options
B. Payables Options
C. Receiving Options
D. Purchasing Options
Answer: D

QUESTION: 144
Identify three prerequisites for the Payables period-close process. (Choose three.)
A. resolving holds
B. reconciling bank statements
C. updating matured bills payable
 D. completing all receipt processing
E. confirming or canceling all pay runs
F. making adjustments to supplier invoices interfaced to Projects
Answer: A, C, D

QUESTION: 145
Your client, Company A, has these requirements:
1.             Asset invoices are entered in the Payables daily, but assets are transferred to Oracle Assets only once per week.
2.             Payables journal entries have to be transferred to GL at least once per month for reporting purposes.
3.             Oracle Projects balances must be updated once every month.
4.             Payment batches must be processed daily.
On the basis of the above requirements, what would be the minimum recommended frequency of running the Transfer to GL program?
A.            daily
B.            weekly
C.            monthly
D.            once every two weeks
Answer: B

QUESTION: 146
Which key process is considered as a prerequisite for Transfer Journal Entries to GL Process?
A. Invoice Register
B. Create Accounting
C. Invoice Audit Listing
D. Payables Posted Payment Register
Answer: B

QUESTION: 147
To enter manual tax lines on invoices, enable manual tax options in E-Business Tax. Select three setup options for manual tax lines. (Choose three.)
A.            Regime
B.            Event Class
C.            Regime, Tax
D.            Configuration Owner
E.            Tax - Controls and Defaults
F.             Regime, Tax, Tax Jurisdiction
Answer: B, D, E

QUESTION: 148
To enter manual tax lines on invoices, enable manual tax options in E-Business Tax. You can set these options at the Event Class, Configuration Owner, or Tax level.
Under the manual tax options (Event Class, Configuration Owner, or Tax level), which common capability is found?
A. Allow Tax Recovery
B. Allow Withholding Tax
C. Allow Manual Tax Only Lines
D. Allow Entry of Manual Tax Lines
E. Allow Override for Calculated Tax Lines
F. Allow Recalculation for Manual Tax Lines
Answer: E

QUESTION: 149
You are in the Tax Lines Summary window and you update the calculated tax amount of
one of the taxable distributions. You must also adjust         .
A. the number of invoice lines
B. the total header invoice amount
C. the amount of another distribution
D. the self assessed taxes in the Tax Details window
 Answer: C

QUESTION: 150
Select the income tax report that is NOT available in the Payables module.
A. Withholding Tax by Invoice
B. Withholding Tax by Supplier
C. Withholding Tax by Payment
D. Withholding Tax by Supplier Site
Answer: D

QUESTION: 151
Select the Apply Withholding Tax Payables option that must be set to submit the Withholding Tax by Invoice Report.
A. At Payment Time
B. Allow Force Approval
C. Allow Online Validation
D. At Invoice Validation Time
Answer: D

QUESTION: 152
Tax Content Services store and maintain the master and reference data that are needed to support the other components in E- Business Tax. You use the E-Business Tax application to model details about the tax setup for all your company tax requirements. Identify the two that are NOT a subcomponent of Tax Content Services. (Choose two.)
A. tax jurisdictions
B. tax condition sets
C. basic tax configuration
D. determining factor sets
E. country default controls
F. exemptions and exceptions
 Answer: B, D

QUESTION: 153
Identify three E-Business Tax setup options. (Choose three.)
A. set up supplier
B. set up tax regimes
C. set up tax recovery rates
D. set up taxes and tax rates
E. set up currency exchange
Answer: B, C, D

QUESTION: 154
Identify three statements that are true about E-Business Tax and Payables. (Choose three.)
A. In E-Business Tax, tax calculations are based on supplier's site defaults.
B. In E-Business Tax, there is one repository with detailed and fully allocated tax lines.
C. Payables is not integrated with
E-Business Tax to provide tax services for invoices.
D. With E-Business Tax, you can account for recoverable taxes at the time and to the extent of payment in Payables.
E. Payables integrates with E-Business Tax to automatically determine and calculate the applicable tax lines for the invoices.
Answer: B, D, E

QUESTION: 155
Identify three statements that are true for E-Business Tax. (Choose three.)
A. E-Business Tax transactions are strictly controlled and cannot be changed.
B. E-Business Tax provides seeded tax registration types for local organizations.
C. E-Business Tax provides a single point solution for managing your transaction-based tax requirements.
D. E-Business Tax provides a common model for setting up tax data for tax determination and tax calculation.
 E. E-Business Tax uniformly delivers tax services to all E-Business Suite business flows through one application interface.
Answer: C, D, E

QUESTION: 156
Payables leverages E-Business Tax to set up, calculate, and manage transaction taxes, such as Sales, VAT and Offset taxes. Which two taxes are NOT calculated and managed by Payables? (Choose two.)
A.            excise
B.            property
C.            customs duty D. vehicle license E. recoverable tax
Answer: B, D

QUESTION: 157
When you validate an invoice in Payables, E-Business Tax automatically performs four tasks. (Choose four.)
A.  creates distributions
B. recalculates tax lines
C. allocates tax amounts
D. places tax-related holds on the invoice
E. updates imported invoices into Payables
Answer: A, B, C, D

QUESTION: 158
To manually enter tax details for an item, freight, miscellaneous, or prepayment lines, you must complete seven fields. Name three. (Choose three.)
A.            industry
B.            tax amount
 C. tax regime
D.            commodity
E.            supplier site
Answer: B, C, E

QUESTION: 159
To set up Offset Tax under the Tax Configuration tab, which Tax Configuration tab must you select to locate and enable "Set as Offset Tax"?
A.            taxes
B.            tax rules
C.            tax rates
D.            tax statuses
E.            tax regimes
Answer: A

QUESTION: 160
E-Business Tax calculates the amount of tax that is recoverable on the basis of the tax
setup. To implement accrual-based accounting recoverable tax, four setups are needed.
(Choose four.)
A. Enable "Set as offset tax."
B. Enable "Allow tax recovery."
C. Set the default recovery settlement option to "Deferred."
D. Define tax accounts, tax expense, recoverable tax, and interim tax.
E. Enable the default recovery settlement options at the regime, tax, tax status, or tax rate levels.
Answer: B, C, D, E

QUESTION: 161
Self-assessed tax amounts are taxes that you are liable for, but do not appear on the invoice,
such as use tax. To use self -assessed taxes, enable the Set for Self Assessment/Reverse
Charge option when you define the            in the Party Tax Profile.
 A. set allow tax recovery
B. tax registration information
C. recoverable tax information
D. set allow manual tax only lines
Answer: B

QUESTION: 162
Identify three statements that are true about the withholding tax process. (Choose three.)
A. Tax is automatically calculated at any calculation level.
B. The withholding tax process is a part of Cash Management.
C. Payables automatically generates withholding tax invoices to pay tax authorities.
D. Payables calculates withholding taxes on invoices during the invoice validation process or during the payment calculation.
E. If the withholding tax is calculated during the invoice validation process, the taxable amount withheld is the gross amount.
Answer: C, D, E

QUESTION: 163
Identify three statements that are true for setting up withholding tax for a supplier and supplier site. (Choose three.)
A. Withholding tax is an account distribution process.
B. The withholding tax option can be overwritten at the invoice level.
C. If a supplier does not allow withholding tax, you cannot allow withholding tax for any of the supplier's sites.
D. Payables defaults the withholding tax group from the supplier site to the invoice and then to invoice distribution.
E. The Payables setup option, allow withholding tax, can make suppliers and supplier sites subject to withholding tax.
Answer: C, D, E

QUESTION: 164
 Assume that the withholding tax is calculated at the invoice payment time and the withholding tax rate is 20%. Identify three statements with the correct withholding tax calculations. (Choose three.)
A.            invoice amount $500, withholding tax $0 (20% of $500)
B.            invoice amount $400, prepayment invoice for $200, withholding tax $4 (20% of $200)
C.            invoice amount $600, prepayment invoice for $0, withholding tax $12 (20% of $600) D. invoice amount $500, prepayment invoice for $250, withholding tax $50 (20% of
$500 - $250)
E.            invoice amount $600, prepayment invoice for $0, withholding tax $0 (20% of $600 - $0)
Answer: A, D, E

QUESTION: 165
Identify three statements that are true for creating the withholding tax for standard, recurring, and prepayment invoices. (Choose three.)
A. The Withholding Tax Report is prepared by suppliers.
B. The Withholding Tax Group defaults in from the supplier or supplier site.
C. There can be multiple withholding tax codes with multiple tax authorities assigned to a group.
D. You can set up a special calendar to define periods that Payables uses for automatic withholding tax.
E. The Withholding Tax Invoice Description field does NOT include the invoice that the withholding tax invoice is associated with.
Answer: B, C, D

QUESTION: 166
Identify three statements that are true for the automatic withholding tax process. (Choose three.)
A. Withholding tax type distributions are negative amounts.
B. The Withholding tax group can be assigned only to an invoice distribution.
C. Using automatic withholding tax, Payables creates the correct withholding tax distributions.
 D. Withholding tax distributions are automatically created during invoice validation or during payment processing.
E. If an invoice with an associated withholding tax invoice is canceled, Payables automatically creates an invoice for the tax authority supplier to offset the amount of the withholding tax invoice.
Answer: C, D, E

QUESTION: 167
Identify three statements that are true about processing automatic withholding tax invoices and payments. (Choose three.)
A. Withholding distributions for a paid invoice can be reversed.
B. If an invoice is paid or partially paid, withholding distribution cannot be reversed.
C. Payables uses the supplier number as an invoice number for the tax authority's invoice. D. Withholding tax distributions are automatically created during invoice validation or payment processing.
E. Payables automatically creates a withholding type distribution when a withholding tax group is entered in the Invoices window.
Answer: B, D, E

QUESTION: 168
Which types of invoices can be automatically generated (without any manual intervention), if the appropriate setup steps have been performed? (Choose three.)
A. Interest Invoices
B. Recurring Invoices
C. Purchase order (PO) matched invoices
D. Pay on receipt invoices
E. Withholding tax invoices
Answer: A, D, E

QUESTION: 169
 ABC.com's, European operations accrue all the expenses items on receipt (perpetual accrual) without any exceptions. Which statement is true about the period close for payables and purchasing?
A. Purchasing has to close before payables
B. Payables has to close before purchasing
C. Closing of Payables automatically closes purchasing
D. Payables and purchasing can close independently of each other
Answer: D

QUESTION: 170
Exhibit:
ABC.com has these due dates for its invoices:
ABC.com has defined additional Pay through Days as 5. It is running a payment batch on 02-APR-06. Which invoices would be selected for payment?
A.2  Only
B.1  Only
C.1 and 2
D.1 and 3
E.1,2 and 3
Answer: C

QUESTION: 171
What are the three options available for the parameter ‘Transfer to GL interface’ when running the request ‘Payables Transfer to General Ledger’ ? (Choose three.)
 A.In Detail
B.Summarize by Invoice Date
C.Summarize by Payment Date
D.Summarize by Accounting Date
E.Summarize by Accounting Period
Answer: A, D, E

QUESTION: 172
When setting up financials and Payables options, which two options can only be defined if you have Multi-Org enabled? (Choose two.)
A.Accounting
B.Tax Options
C.Invoice Controls
D.Payment Options
Answer: A, B

QUESTION: 173
ABC.com wants to create invoices for suppliers on the basis of purchase order (PO)
receipts. Which three steps should the company take in Payables? (Choose three.)
A.Enable Gapless numbering
B.Enable the invoice match option
C.Enable pay on receipt at site level
D.Submit the pay on Receipt Auto Invoice Program
Answer: A, C, D

QUESTION: 174
Which four lookups can be added with additional values at the time of implementation and also after implementation? (Choose four.)
A.Free on Board (FOB)
B.Invoice Type
 C.Bank Branch
D.Automatic Withholding Tax (AWT) Rate Type
E.Automatic Withholding Tax (AWT) Certificate Types
Answer: A, C, D, E

QUESTION: 175
Which three programs submit their own reports, without any user intervention? (Choose three.)
A.Invoice Matching
B.Invoice Cancellation
C.Payment Confirmation
D.Expense Report Import
E.Invoice Validation
Answer: C, D, E

QUESTION: 176
Why would you use the clearing payment method?
A.To generate a payment document to clear a debit memo B.To generate a payment document to clear a credit memo
C.To account for intercompany expenses when you disburse funds through banks
D.To account for intercompany expenses when you do not disburse funds through banks
Answer: D

QUESTION: 177
You are working on an implementation for Accounts Payable. Many payments for small suppliers will be made outside of the system, but your client does not want to manually record them because that would be too time consuming. What would be the best solution?
A. Create Electronic Payment batches using a check payment method for those multiple suppliers and destroy those checks
 B. Create electronic payment batches using an electronic payment method, such as Electronic Funds Transfer (EFT), for those multiple suppliers and then do not send the resulting electronic file to the bank
C. Create electronic payment batches using a clearing payment method for those multiple suppliers, because this payment method does not generate a file
D. Create electronic payment batches using a wire payment method for those multiple suppliers and then delete the resulting electronic file
Answer: D

QUESTION: 178
Which two statements are true regarding the Payables Options region in the Bank Account Window? (Choose two.)
A. You can Enter the Payables options information for supplier bank accounts
B. The maximum Payment field controls the largest payment amount that you allow in a payment batch
C. The maximum payment filed controls the largest currency outlay that you allow for a payment batch for this bank account
D. The Minimum Payment field controls whether you would allow zero amount payments from this bank account
E. If the bank account is a foreign currency or multiple currency account, realized gain and realized loss accounts would be displayed by default in the Payables options window
Answer: B, E

QUESTION: 179
With which three modules does Oracle Payables have two-way integration? (Choose three.)
A.Projects B.General
Ledger C.Cash
Management
D.Oracle Purchasing
E.Human Resources
Answer: A, C, D

QUESTION: 180
The period-close processes of which Oracle Applications can be directly affected by the Payables period-close activities and processes? (Choose all that apply)
A.            Purchasing
B.            Installed Base
C.            Advanced Pricing
D.            Assets
E.Enterprise asset Management (EAM)
Answer: A, D

QUESTION: 181
What are three prerequisites for interfacing payables invoice lines with Assets? (Choose three.)
A. There are no holds placed on the invoice
B. The invoice must be posted to General Ledger
C. The option ‘Track as Asset’ is selected in the Distributions from when entering an invoice
D. The invoice has been transferred to General Ledger
E. Distribution Account is Asset Clearing or CIP Account
Answer: C, D, E

QUESTION: 182
Which three statements properly describe the use of distribution sets? (Choose three.)
A. You can assign a distribution set to an invoice when you enter it
B. You can use full distribution sets to create distributions with no set percentage amounts C. You can use skeletal distribution sets to create distributions with set distributions amount D. You can use a distribution set to automatically enter distribution for an invoice when you are not matching it to a purchase order
E. You can assign a default distribution set to a supplier site so Payables would use it for every invoice you enter for that supplier site
Answer: A, D, E

QUESTION: 183
Which three reports can be used for identifying duplicate suppliers? (Choose three.)
A.Supplier Report
B.Supplier Audit Report
C.Supplier Merge Report
D.Supplier Listing By Supplier Name
Answer: A, B, D

QUESTION: 184
Which type of transaction uses the expenses clearing account defined in Financial Options?
A.Expense Reports
B.Credit Card Transactions
C.Miscellaneous Expenses
D.Expense-Related AP Invoices
Answer: B

QUESTION: 185
At the ABC.com site, Cash Management is installed along with Oracle Payables. The payables option for payment accounting is set to account for a payment both on issue and clearing. The cash clearing accounts and cash accounts are different. What accounting happens when a payment is issued?
A. Debit AP Liability, Credit Cash Clearing
B. Debit AP Liability, Credit Cash
C.Debit Cash Clearing, Credit Cash
D.Debit Cash, Credit Cash Clearing
Answer: A

QUESTION: 184
When you use invoice Approval workflow, which setup options in the Payables options form are related to invoices? (Choose three.)
A. Allow Force Approval
B. Use Invoice Approval Workflow
C. Require Validation Before Approval
D. Allow Document Sequencing Override
E. Build Discount Accounts when matching
Answer: A, B, C

QUESTION: 185
ABC.com uses Oracle Purchasing and Payables only. The company would like to know the Financial Options that it should set up it to provide defaults. Which three options would you recommend? (Choose three.)
A.            Accounting
B.            Tax Options
C.            Human Resources
D.            Supplier Purchasing
E.            Encumbrance Options
Answer: A, B, D

QUESTION: 186
Which three statements are true regarding the setting up of a bank? (Choose three.)
A. Each bank can have multiple branches
B. Each branch can have multiple accounts
C. Each account can be associated with multiple Payables payment documents and multiple receivables payment methods
D. Each account can be associated with only one payables payment document and receivables payment method
E .Each account can be associated with multiple payables payment documents OR multiple Receivables payment methods but not both
 Answer: A, B, E

QUESTION: 187
Which two statements regarding receipt accruals are true? (Choose two.)
A. For accruals generated at period end, the accrual is sent to General Ledger after the Receipt Accruals - Period End process is run and the accrual is cleared when the journal entry is reserved in General Ledger
B. For accruals generated at receipt, the accrual is automatically sent to General Ledger and subsequently cleared when the journal entry is reserved in General Ledger
C. For accruals generated at period end, the accrual is sent to General Ledger after the Receipt Accruals – Period- End process is run and subsequently cleared when an invoice in entered and matched to the purchase order
D. For accruals generated at receipt, the accrual is automatically sent to General Ledger and subsequently cleared when an invoice is entered and matched to the purchase order
Answer: A, D

QUESTION: 188
You are working on a multi organization accounts payable implementation with several payable entities. You client will not set up supplier bank accounts and will use payment batch, quick payments and manual payments. Which payment methods can your client use? (Choose that all apply)
A.            Clearing
B.            Check C.Wire
D.            Electronic
Answer: A, B, C

QUESTION: 189
The bank account in the Payment Batches and Payments window defaults from
.A. Supplier Level
B. Bank Accounts
C. Supplier Site Level
 D. Financial Options
E. Payables Options – Payments region
Answer: E

QUESTION: 190                .              
To process a payment you must complete                               
A. The payables accounting process
B. Only the invoice validation process
C. Only the create Accounting process
D. Both the invoice Validation and Create Accounting processes
Answer: B

QUESTION: 191
Which three statements are true regarding voucher numbers and document sequences? (Choose three.)
A. After you create and save a sequence, you can change it
B. Assigning unique voucher numbers to documents is called document sequencing C.You can select a sequence of numbers that you would assign to a document category
D. Document sequencing for all the documents you use in all your Oracle applications comes automatically set up with your installation
Answer: B, C, D

QUESTION: 192
Which three events would cause accounting to be generated when the payables accounting process is run? (Choose three.)
A .Paying an invoice
B. Validating an invoice
C. Entering an purchase order
D. Clearing a payment with Cash Management
E. Delivering goods to a final destination when accruing receipts at period end
 Answer: A, B, D

QUESTION: 193
From which three areas do the defaults come when you enter a supplier? (Choose three.)
A.            Items
B.            Operating Unit
C.            Financial Options
D.            Payables Options
E.            Receiving Options
Answer: C, D, E

QUESTION: 194
The transaction Sweep Report generated as part of the payables close process shows some payments. What are the possible reasons? (Choose all that apply.)
A .The payments were voided
B. The checks associated with the payments were not printed
C. One or more of the invoices paid by the payments were not accounts
D. The cash account code combination of the payments has been disabled
E. The suppliers for which the payments have been made have deactivated
Answer: C, D

QUESTION: 195
ABC.com wants to provide transparency in its Accounts Payable (AP) operations to its counterparts within the purchasing, Fixed Assets and General Ledger departments. Several complaints have surfaced regarding issues with IP process times and help up payments. The AP department must strictly adhere to accounting regulations about segregating job functions while trying to meet this requirement. Which task should be performed to make this possible?
A. Give access to all AIP forms and reports
B. Give AP inquiry-only access, only though Oracle responsibilities
 C. Implement a Web-based version of Oracle AP that allows Web viewing of AP information
D. Create custom inquiry forms for them to view invoices and payments but not supplier information
E. Change the profile options to allow unrestricted viewing of the AP data in PO and GL so that the staff from these other areas do not have to log in to AP
Answer: B

QUESTION: 196
The purpose of the Unrealized Gain / Loss Report is to review unrealized gains and losses on        .
A. All invoices
B. Foreign currency invoices
C. All invoices due to inflation effects
D. All invoices due to inflation effects
E. All invoices due to changes in the AP setup
Answer: B

QUESTION: 197
ABC.com has closed its APR- XX Accounting period. The APR-XX period started on 27-MAR-20-20XX and ended on 26-APR-20XX. It has run the posted invoice register, the posted payments register and two accounts payable trail balance reports (as of 30-MAR-20XX and 30-APR-20XX). Unfortunately, the accounts do not balance. Which two actions should be taken? (Choose two.)
A. Check to make sure that all invoices for the period are paid B. Check the dates on the accounts payable Trail Balance reports
C. Check to ensure that invoice and payment journals are posted in General Ledger
D. Check to make sure that there are no unaccounted transactions in APR-XX by using the Unaccounted Transactions report
Answer: B, C

QUESTION: 198
Exhibit:
ABC.com has the following requirements:
1.             Asset invoices are entered in AP daily, but assets are transferred to Oracle Assets only once a week
2.             Payables Journal entries have to be transferred to GL at least once a month for reporting purposes
3.             Oracle Projects balances have to be updated once every month
4.             Payment batches need to be processed daily
Based on the above what would be the minimum recommended frequency of running the Transfer to GL program?
A.            Daily
B.            Weekly
C.            Monthly
D.            Once very two weeks
Answer: B

QUESTION: 199
Which two methods would you recommend for preventing the creation of duplicate suppliers? (Choose two.)
A. Run the Vendor Audit Report
B. Recommend standard naming conventions for suppliers
C. Run the supplier listing by supplier name report to check the duplicates D. Query the supplier in the supplier form before creating a new supplier
Answer: B, D

QUESTION: 200
Multiple Reporting Currencies (MRC) has been enabled for your client Company A. Which method would you recommended to your client for transferring accounting entries to GL using the payables transfer to GL process?
A. Transfer to GL with journal import for the primary set of Books. Repeat the process for each Reporting set of books individually
B Transfer to GL with Journal import for the primary set of books and all associated Reporting sets of books together
C. Transfer to GL without journal import for the primary set of books. Submit journal import for the primary set of books. Repeat these steps for each reporting set of books
D. Transfer to GL without journal import for the primary set of books and all associated reporting sets of books together. Submit Journal import from GL for the primary set of books and all associated reporting books together
Answer: B

QUESTION: 201
At ABC.com's site, under payables options, the transfer to GL option has been set to summarize by accounting period. The period end close processes for accounts parable have run and the payables journals (Purchase invoices and payments) have been created and posted in General Ledger. Which statement is true?
A. Drilling down from the journals of purchase invoices and payments categories in GL to payables is possible
B. Drilling down from the journals of the payment category in GL to payables is possible, but drilling down from journals of the purchase invoices category in GL to payables is not possible
C. Drilling down from the journals of the purchase invoices category in GL is possible but drilling down from journals of the payments category in GL to payables is not possible D. Drilling down from GL to payables is not possible
Answer: A

QUESTION: 202
One of your clients makes this statement during an AP meeting: Prepayments can be applied to Expense Report. What is your response?
A. Yes, if you make a schedule prepayment
B. Yes, but only if you set the correct profile option to do so
C .No, because prepayments can only be applied against invoices D. Yes, you can prepay both invoices and expense reports
E. No, because prepayments can only be applied against invoices that ser set up to handle prepayments
Answer: D

QUESTION: 203
In the accrual process for Period End Accruals, which two events generate accounting entries that can be transferred to General Ledger? (Choose two.)
A. Processing a receipt
B. Entering Purchase Order
C. Entering invoices and matching them in payables
D. Running in Period End Accrual Program
Answer: C, D

QUESTION: 204
Which three methods can be used to enter invoice distributions? (Choose three.)
A. Using a distribution set
B. Matching an invoice to a receipt
C. Entering manually in the Distribution window
D. Using the Distribution Open interface
Answer: A, B, C


No comments:

Post a Comment

Best Blogger TipsGet Flower Effect