Thursday, July 30, 2015

Oracle R12 General Ledger(GL) and Account Payables(AP) Interview Questions and Answers

Question:  Identify three statements that are true about bank and supplier payment. (Choose three.)
A. Primary bank account can be only at the supplier site.
B. Credit and debit memos are examples of payment documents.
C. Supplier's payment requires a bank account with at least one payment document.
D. Use the Banking Details page to create bank accounts for making payments to suppliers.
E. If bank accounts for a supplier site are entered, Payables defaults the supplier's active bank accounts.
Answer: C, D, E

Question: Which four attributes are validated during the Journal Import process?(Choose four.)
A. period
B. approval level
C. balanced journal
D. cross-validation rule
E. account combination
F. journal sequence number
Answer: A, C, D, E

Question: Identify three ways that an invoice can be submitted for validation. (Choose three.)
A. online by clicking the Validate button in the Invoice Batches window
B. online by clicking the Validate and Account button in the Invoice Batches window
C. in batch by submitting the Payables Invoice Validation program from the Invoice Workbench
D. in batch by submitting the Payables Invoice Validation program from the Submit Request window
E. online by selecting either the Validate check box or the Validate Related Invoices check box in the Invoice Actions window
Answer: A, D, E

Question: During the entry or update of expense reports in the Payables Expense Report window, holds can be applied on an expense report. These holds are carried forward to the invoice created from the expense report in Payables. Which statement is true?
A. Only one user-defined hold and no system hold can be applied on one expense report in the Payables Expense Report window.
B. Any number of user-defined holds and only one system hold can be applied on one expense report in the Payables Expense Report window.
C. Only one user-defined hold and any number of system holds can be applied on one expense report in the Payables Expense Report window.
D. Any number of user-defined holds and any number of system holds can be applied on one expense report in the Payables Expense Report window.
Answer: A

Question: Identify three statements that are true for setting up withholding tax for a supplier and supplier site. (Choose three.)
A. Withholding tax is an account distribution process.
B. The withholding tax option can be overwritten at the invoice level.
C. If a supplier does not allow withholding tax, you cannot allow withholding tax for any of the supplier's sites.
D. Payables defaults the withholding tax group from the supplier site to the invoice and then to invoice distribution.
E. The Payables setup option, allow withholding tax, can make suppliers and supplier sites subject to withholding tax.
Answer: C, D, E

Question: 6
In the accrual process for period-end accruals, which two events generate accounting entries that can be transferred to General Ledger? (Choose two.)
A. processing a receipt
B. entering a purchase order
C. running the period-end accrual program
D. entering invoices and matching them in Payables
Answer: C, D

Question: 7
Select three activities that must be performed to complete the setup of the key accounting flexfield. (Choose three.)
A. Create aliases.
B. Define a value set.
C. Define security rules.
D. Define an account structure.
E. Define valid segment values.
F. Create account combinations.
Answer: B, D, E

Question: 8
Identify the four reports you must run when reconciling invoices and payments to the Accounts Payable Trial Balance Report. (Choose four.)
A. Void Check Register
B. Posted Invoices Report
C. Posted Payments Report
D. Accounts Payable Trial Balance - prior period
E. Payables Transfer to General Ledger Reports
F. Accounts Payable Trial Balance - current period
G. Account Analysis - (132 Char) / Account Analysis - (180 Char).
Answer: B, C, D, F

Question: 9
You have a new employee in the buying department. She set up a number of item numbers and chose not to flag them for invoicing. Several transactions have been completed in Order Management by using these new item numbers. What effect would this event have on the Receivables closing process?
A. The transactions would be flagged as exceptions.
B. The transactions would be deleted from the system.
C. The transactions would prevent Receivables from being closed.
D. The transactions would prevent Order Management from being closed.
Answer: A

Question: 10
Identify what three considerations must be executed before creating a report by using the financial statement generator. (Choose three.)
A. Download Web ADI.
B. Create the database link.
C. Determine the data to be reported.
D. Define attributes for rows and columns.
E. Decide which rows and columns will make up the report.
Answer: C, D, E

Question: 11
Before you can pay or create accounting entries for an invoice, the Invoice Validation process must validate the invoice. After this process is run, there is data that cannot be updated, modified, or changed. Choose three data fields that cannot be updated, modified, or changed after the Invoice Validation process has run and this invoice has a prepayment applied to it. (Choose three.)
A. invoice date
B. supplier site
C. trading partner
D. supplier number
E. invoice description
Answer: A, C, D

Question: 12
XYZ Company is implementing Oracle at its headquarters in the US. It has operations in Australia, the UK, and China. The Australian and the US operations can share the same chart of accounts segments, and the UK and China operations can share the same chart of accounts segments. All operations share the same calendar or period-type combination, but not the currency. Each country requires that a separate accounting data be maintained. Identify the number of legal entities to be created and the number of accounting setups.
A. Create one legal entity and four accounting setups.
B. Create four legal entities and one accounting setup.
C. Create two legal entities and four accounting setups.
D. Create four legal entities and four accounting setups.
Answer: D

Question: 13
Creating multiple scheduled payments allows you to issue partial payment of an invoice or to pay an invoice over multiple dates. Identify the one invoice field that is NOT used on the Scheduled Payments tabbed page.
A. due date
B. bank account
C. gross amount
D. trading partner
E. payment method
F. system hold reason
Answer: D

Question: 14
The Quick Payment method is best described as the method of _____.
A. creating a payment without an invoice
B. manually writing a check outside of Payables
C. recording a payment made outside of Payables
D. creating and printing a computer-generated payment to pay a supplier for one or more invoices
Answer: D

Question: 15
Scott, a consultant with a leading consulting firm, is implementing Oracle General Ledger at a client site and is setting up FSG reports to be used by different users. One of the customer requirements is that all users with modify access must not be able to modify privileges on FSG reports. Identify the correct option to meet customer requirements.
A. Enable the security on definition by selecting the enable security check box.
B. Remove the security on definition by deselecting the enable security check box.
C. Exclude the assign access function for those definitions from the user's responsibility.
D. Define security rules and specify what actions can be performed by each user or a group of users.
E. Set up profile options against each user and specify what actions can be performed by each user or a group of users.
Answer: C

Question: 16
Company K has identified these business requirements for their Payables operations:
1. All invoices must be part of a batch.
2. Discounts must be taken in all situations.
3. Invoices must be numbered by the system.
4. Accounting entries must be created for all invoice types.
5. All credit memos above a certain dollar amount must be approved before entry.
6. Four-way matching is enforced.

Select the profile option to be configured that will satisfy the above requirements.
A. AP: Invoice Match
B. AP: Use Invoice Batch Controls
C. AP: Enable Invoice Autonumbering
D. AP: AP Discounts Interface Start Date
E. AP: Use Invoice Accounting For Credit Memos
Answer: B

Question: 17
Identify three statements that are true for supplier's bank details. (Choose three.)
A. Suppliers maintain their bank details.
B. Bank details are required only for manual check payments.
C. Bank accounts can be added at any time for a supplier or supplier site.
D. Payables uses bank account information to generate an electronic payment for a supplier.
E. Updating bank accounts for a supplier will not affect bank accounts for existing supplier sites.
Answer: C, D, E

Question: 18
Select two valid statements that apply to chart of accounts structures for a global company.(Choose two.)
A. A segment of different chart of accounts structures can share the same value set.
B. A global chart of accounts is possible only if all sets of books for companies worldwide use the same chart of accounts structure.
C. If the same value set is used for two or more chart of accounts structures, the same security rules for that segment cannot be assigned to multiple structures.
D. It is possible to have multiple companies in the same set of books provided that they share the same chart of accounts structure, accounting calendar, and reporting currency.
Answer: A, B

Question: 19
You initiated a pay run by entering criteria for invoices that you want to pay. In which order would you perform these steps to complete the pay run process?
1. Review proposed payments.
2. Print payments.
3. Create payment instructions.
4. Select and build proposed payments.
5. Mark payments as complete.
A. 4, 2, 1, 5, 3
B. 4, 1, 3, 2, 5
C. 2, 4, 1, 3, 5
D. 5, 4, 1, 2, 3
Answer: B

Question: 20
Jack, the CFO of ABC Company, wants to prepare the annual capital expenditure budget for the current year where the company plans to grow in the last quarter of the year. The capital expenditure budget is subdivided in multiple items, and the corporate calendar used at ABC Company has thirteen periods. Identify the three budget rules that Jack must use to minimize the effort. (Choose three.)
A. Use the divide evenly rule with the 4/4/4 spread.
B. Use the divide evenly rule with the 4/5/4 spread.
C. Use the divide evenly rule with the 5/4/4 spread.
D. Use the divide evenly rule with the 4/4/5 spread.
Answer: B, C, D

Question: 21
Which two statements are true about defining payment documents? (Choose two.)
A. Checks and electronic payments are examples of payment documents.
B. Credit and debit memos and checks are examples of payment documents.
C. You can create only one payment document for each internal bank account.
D. You must create at least one payment document before you can use a bank account to create invoice payments.
E. Use the Payment Documents window to define payment documents for internal, customer, and supplier bank accounts.
Answer: A, D

Question: 22
You are on a phased-approach implementation. Payables and Purchasing are being implemented in Phase One, and Assets in Phase Two. Identify three choices in the process for the best way to discuss supplier naming conventions and supplier site naming conventions. (Choose three.)
A. Agree upon naming conventions.
B. Gather only the Payables and Purchasing personnel.
C. Document conventions and obtain the sign-off by authorized approvers later.
D. Document conventions and obtain the sign-off by authorized approvers immediately.
E. Gather all interested parties for requirements-including Assets, Payables and Purchasing.
Answer: A, D, E

Question: 23
Identify the setup options that would allow the accounts payable supervisor to default an active expense report template.
A. System Options
B. Financial Options
C. Code Set Options
D. Payables Options
E. Expense Report Payables Options
Answer: E

Question: 24
Company Z has implemented Payables, General Ledger, and Project Accounting. Both Transfer to GL and Interface Supplier Costs are processed each night. A descriptive flexfield called SAI Value has been defined on the invoice header to capture additional information, and is used in conjunction with the accounting on the invoices. This is not a required field. There is a corresponding user-defined hold called SAI Hold, which is manually applied whenever an invoice is created and the SAI Value has not been provided to Company Z by the supplier. During weekly reviews of accounting, users have found that invoice transactions that are on SAI Hold are displayed in Project Accounting but not in General Ledger. Select what is causing this issue.
A. Invoices have not been validated.
B. The current General Ledger period is closed.
C. The current Project Accounting period is closed.
D. The Payables Accounting process has not been run.
E. Accounting is not being created by the user-defined hold.
F. The descriptive flexfield field must be a required field, and not an optional field.
Answer: E

Question: 25
Identify two events that take place when an invoice is matched to a purchase order. (Choose two.)
A. Tolerances are enforced.
B. The quantity billed is updated.
C. The quantity received is updated.
D. The purchase order accounting information is copied to the invoice.
Answer: B, D

Question: 26
Which three activities would use summary accounts? (Choose three.)
A. creating a monthly recurring standard journal entry to amortize goodwill
B. allocating the total monthly costs of the Information Services department to other departments
C. estimating a sales commission accrual based on the total of all product sales for each division
D. formulating a budget for employee benefits in each company based on the total of all budgeted employee salaries
Answer: B, C, D

Question: 27
Peter, the GL accountant, tells you that he has defined the budget and that the budget amounts have been entered and approved by management. After approval, he wants his assistant accountants to NOT be able to update this budget. What would be your response?
A. The budget status must be current.
B. Set the budget status to frozen to meet this need.
C. The Oracle General Ledger budget functionality cannot satisfy this requirement.
D. If the client wants to do this, customization of Oracle Workflow is the only option.
Answer: B

Question: 28
Where do you define the attribute that determines whether you will accrue expense items at receipt or at period end?
A. System Options
B. Financial Options
C. Payables Options
D. Purchasing Options
E. Payables System Setup Options
Answer: D

Question: 29
Select the four activities that are NOT part of the Payables closing process. (Choose four.)
A. confirm payment batches
B. close the Payables period
C. close the General Ledger period
D. process period-end receipt accruals
E. review the Uninvoiced Receipts Report
F. process the remaining Inventory transactions
Answer: C, D, E, F

Question: 30
Purchasing has numerous activities that are performed as a key part of the Procure-to-Pay process. Select three activities that are performed in the Purchasing module that will integrate into Payables. (Choose three.)
A. canceling invoices
B. performing receiving
C. scheduling payments
D. creating purchase orders
E. creating purchase order detailed accounting information
Answer: B, D, E

Question: 31
ABC Systems is headquartered in Toronto with a branch in New Delhi. The Toronto office uses a weekly calendar, whereas the New Delhi office uses a monthly calendar. The GL journals of New Delhi must be reflected in Toronto's books. What conversion method would you use?
A. Use journal-level secondary ledger conversion.
B. Use subledger-level secondary ledger conversion.
C. Use adjustment-level secondary ledger conversion.
D. Use both subledger-level and adjustment-level secondary ledger conversion.
Answer: A

Question: 32
XYZ Corporation has five segments in its accounting flexfield. For a special profit-and-loss report, they want to sort by the fourth segment, which is "product." Select the element that would meet this need.
A. row set
B. row order
C. content set
D. column set
Answer: B

Question: 33
What are the three prerequisites for interfacing Payables invoice lines with Assets? (Choosethree.)
A. The invoice has no holds.
B. The invoice must be posted to General Ledger.
C. The invoice has been transferred to General Ledger.
D. The invoice distribution has "Track as Asset" selected.
E. The distribution account is an Asset Clearing or CIP account.
Answer: C, D, E

Question: 34
There are numerous Oracle modules that are integrated into or out of the Payables module. Identify four Oracle modules that are directly integrated with Oracle Payables. (Choose four.)
A. Loans
B. Purchasing
C. Bill of Materials
D. E-Business Tax
E. Order Management
F. Cash Management
G. System Administrator
Answer: A, B, D, F

Question: 35
Which is the final step in processing a payment batch?
A. Cancel the payment batch.
B. Confirm the payment batch.
C. Validate the payment batch.
D. Run the create accounting process.
E. Transfer the batch to General Ledger.
Answer: B

Question: 36
Identify two implementation considerations that impact Payables during the closing process. (Choose two.)
A. Determine how often you will run the Transfer Journal Entries to GL process.
B. Determine the number of clearing accounts to use for Projects, Assets, and Cash Management.
C. Choose the detail option to transfer details to General Ledger during the Create Accounting process.
D. Review the scheduling of the Create Accounting process to ensure that this is processed before processing pay runs.
E. Review the scheduling of the Mass Additions Create process to ensure that this is processed before the Create Accounting process.
Answer: A, B

Question: 37
Identify the table used to load procurement card transactions.
A. AP_Card_Codes
B. AP_Invoices_Interface
C. AP_Invoice_Lines_Interface
D. AP_Expense_Feed_Lines_All
Answer: D

Question: 38
Which three are true regarding purchase order-matched invoices? (Choose three.)
A. You can set up controls in your system to require you to purchase order-match each invoice.
B. You can set up controls in your system to require you to invoice-match credit /debit memos that have been matched to a purchase order.
C. You can set an option on a purchase order shipment that controls whether invoices must match that shipment directly or through a receipt.
D. You set tolerances to specify the range of variance you will allow if the amounts or quantities on the invoice are less than the amounts or quantities on the purchase order or receipt.
E. You set tolerances to specify the range of variance you will allow if the amounts or quantities on the invoice are greater than the amounts or quantities on the purchase order or receipt.
Answer: A, C, E

Question: 39
You are implementing Oracle General Ledger at ABC Enterprises. ABC Enterprises is a legal entity and must perform corporate and statutory reporting. It operates in a country that requires companies to have two complete ledgers: one for statutory reporting and another for corporate reporting. Identify the best option for primary and secondary ledgers.
A. Use the primary ledger to satisfy corporate reporting requirements, and then use a secondary ledger to satisfy statutory reporting requirements.
B. Use the primary ledger to satisfy statutory reporting requirements, and then use a secondary ledger to satisfy corporate reporting requirements.
C. Use the primary ledger to satisfy corporate reporting requirements, and then use an adjustment-only secondary ledger to satisfy statutory reporting requirements.
D. Use the primary ledger to satisfy statutory reporting requirements, and then use an adjustment-only secondary ledger to satisfy corporate reporting requirements.
Answer: A

Question: 40
Your company accrues expense items at period end. Identify the report that must be generated before you run your receipts' accrual period-end process.
A. Accrual Write-Off
B. Uninvoiced Receipts
C. Mass Additions Create
D. Accounts Payable Trial Balance
Answer: B

Question: 41
Select two actions that ledger sets permit. (Choose two.)
A. performing variance inquiries
B. being used for mass budgets
C. sending budget balance inquiries
D. viewing account balances for multiple ledgers in one view
E. grouping multiple ledgers that share the same chart of accounts and calendar
Answer: D, E

Question: 42
Assume that the withholding tax is calculated at the invoice payment time and the withholding tax rate is 20%. Identify three statements with the correct withholding tax calculations. (Choose three.)
A. invoice amount $500, withholding tax $100 (20% of $500)
B. invoice amount $400, prepayment invoice for $200, withholding tax $4 (20% of $200)
C. invoice amount $600, prepayment invoice for $100, withholding tax $12 (20% of $600)
D. invoice amount $500, prepayment invoice for $250, withholding tax $50 (20% of $500 - $250)
E. invoice amount $600, prepayment invoice for $100, withholding tax $100 (20% of $600 - $100)
Answer: A, D, E

Question: 43
Identify three options for preventing prepayments. (Choose three.)
A. Release the scheduled payment.
B. Apply one or more holds to the prepayment.
C. Apply the holds as you would for any other invoice.
D. Release the holds from a prepayment just as you would for any other invoice.
Answer: B, C, D

Question: 44
Mark, the GL accountant, asks you whether he can use the constant (C) segment type with the parent segment values while defining the MassAllocation formula. What would be your response?
A. Whether you can do this depends on the formula.
B. You can customize the workflow and then do this.
C. Whether you can do this depends on the responsibility.
D. You can do this only if Allow Dynamic Insert is enabled.
E. You can do this only if there is a summary account associated with the parent.
Answer: E

Question: 45
Select four tips that can be used to speed up data entry. (Choose four)
A. Use quick invoices.
B. Use distribution sets.
C. Use recurring invoices.
D. Use keyboard shortcuts.
E. Use only invoices without holds.
Answer: A, B, C, D

Question: 46
The fiscal year of XYZ Inc. is the calendar year. Before closing the Mar-05 period, a GL user notices that an entry related to the Dec-04 period has not been entered. Dec-04 has a closed status. Now that the user has all the approvals, he or she wants to know how to enter and post the journal in GL, ensuring that all balances are reflected correctly. What must the user do?
A. Open Dec-04; enter and post the journal; close the period.
B. Open Dec-04, Jan-05, and Feb-05; enter and post the journal; close all periods.
C. Open Dec-04; enter and post the journal; run the Trial Balance report; close the period.
D. The user cannot post to a prior period that is not in the current fiscal year. So, enter and post it in Mar-05.
Answer: C

Question: 47
Which journal entry type does General Ledger automatically reverse and post?
A. actuals
B. budgets
C. actuals and budgets
D. budgets and encumbrance
E. actuals, budgets, and encumbrance
Answer: A

Question: 48
Choose three required steps while performing the accounting setup in the Accounting Setup Manager. (Choose three.)
A. Define operating units.
B. Update accounting options.
C. Complete the accounting setup.
D. Define intercompany balancing rules.
E. Create the accounting setup structure.
F. Assign balancing segment values to legal entities.
Answer: B, C, E

Question: 49
Identify two types of inquiries that are possible on ledger sets. (Choose two.)
A. variance inquiry
B. summary template and summary account inquiries
C. a budget balance inquiry to view the budgeted figures
D. an account inquiry on ledger sets to view actual accounts balances across multiple ledgers that are assigned to a ledger set
E. an account inquiry on ledger sets to view encumbrance account balances across multiple ledgers that are assigned to a ledger set
Answer: D, E

Question: 50
Which two statements correctly describe the translation process? (Choose two.)
A. You can rerun the translation process more than once per period.
B. With the translation process, you can translate only year-to-date amounts.
C. If you rerun the translation process, it adds more data to the previous translated amounts.
D. Translation for a subsidiary can be initiated from the parent by clicking the state controller translate button.
Answer: A, D

Question: 51
At your client site, the Payables period-close processes have been performed. The Payables transfer to GL has been completed, and the resulting journal entries have been posted to GL. The current Payables period has been closed. The Accounts Payable Trial Balance (last day of prior period) + Posted Invoices - Posted Payments equals the Accounts Payable Trial Balance (last day of current period). However, the balance in the AP liability account in GL for the current period does not equal the Accounts Payable Trial Balance (last day of the current period). What is the possible reason?
A. Inventory has not closed for the current period.
B. Purchasing has not closed for the current period.
C. Period-end accrual journals have been reversed in GL.
D. Manual journals have been posted to the AP liability account in the current period in GL.
Answer: D

Question: 52
Identify the two invoice types processed by the Payables Open Interface process. (Choose two.)
A. standard
B. prepayment
C. debit memos
D. credit memos
Answer: A, D
Question: 53
When you validate an invoice in Payables, E-Business Tax automatically performs four tasks.(Choose four.)
A. creates distributions
B. recalculates tax lines
C. allocates tax amounts
D. places tax-related holds on the invoice
E. updates imported invoices into Payables
Answer: A, B, C, D
Question: 54

There are many fields with important data displayed on the main page of the Payables Overview window. Which three fields do NOT appear in the Payables Overview main window? (Choose three.)
A. Terms
B. Paygroup
C. Trading Partner
D. Settlement Date
E. Remit-To Bank Account Name
Answer: A, B, E

Question: 55
Identify three key accounts to be considered during the implementation of Payables that impacts the reconciliation of the accounts payable liability accounts. (Choose three.)
A. AP liability account
B. accrual charge account
C. receiving accrual account
D. accrued Payables account
E. receiving inventory account
F. expense AP accrual account
G. inventory AP accrual account
Answer: A, F, G

Question: 56
At your client site, under Payables Options, the Transfer to GL option has been set to Summarize by Accounting Period. The period-end close processes for AP have run and the Payables journals (purchase invoices and payments) have been created and posted in GL. Which statement is true?
A. It is not possible to drill down from GL to Payables.
B. It is possible to drill down from journals of categories purchase invoices and payments in GL to Payables.
C. Drilldown from the journals of category purchase invoices in GL is possible, but not drilldown from journals of category payments.
D. Drilldown from the journals of category payments in GL to Payables is possible, but not drilldown from journals of category purchase invoices.
Answer: B

Question: 57
ABC Corporation has five companies, which operate in different industries. Each company has a different ledger-processing option that is industry specific. Choose the number of primary ledgers that are required to be defined.
A. five
B. four
C. two
D. one
E. three
Answer: A

Question: 58
The GL accountant tells you that he is running the tests to check the budget functionality. He says that the GL period was closed, but he was able to post the budget journal in a closed period. You check the setup and confirm that the GL period in which he was able to post the budget journal was closed. What explanation do you give?
A. The budget year is open.
B. The budget status is frozen.
C. The budget status is current.
D. The Require Budget Journal profile option is set at the set of books level.
Answer: A

Question: 59
Which four selection criteria can be used when creating a pay run? (Choose four.)
A. supplier
B. due date
C. customer
D. pay group
E. invoice batch
F. payment priority
Answer: A, D, E, F

Question: 60
You are in the Tax Lines Summary window and you update the calculated tax amount of one of the taxable distributions. You must also adjust _____.
A. the number of invoice lines
B. the total header invoice amount
C. the amount of another distribution
D. the self assessed taxes in the Tax Details window
Answer: C

Question: 61
Identify three statements that properly describe the use of distribution sets. (Choose three.)
A. Assign a distribution set to an invoice when you enter it.
B. Use full distribution sets to create distributions with no set percentage amounts.
C. Use skeleton distribution sets to create distributions with set distribution amounts.
D. Assign a default distribution set to a supplier site, so Payables will use it for every invoice you enter for that supplier site.
E. Use a distribution set to enter distributions for an invoice automatically when you are not matching it to a purchase order.
Answer: A, D, E

Question: 62
Your client is closing its first period. The client completed the accounting cycle for each of the subsidiary books. Its staff has called you to troubleshoot its process because the consolidation did not produce any data. Select two steps that you would perform to identify the error. (Choose two.)
A. Review the workflow process.
B. Evaluate the mapping settings.
C. Review the GL_Interface tables.
D. Confirm the account hierarchy setups.
E. Run the period close by using a different amount type.
Answer: B, C

Question: 63
When structuring the summary accounts hierarchy, what fact must you take into consideration?
A. Grandparenting is not allowed (parents cannot become children).
B. You must include every parent value that is defined in the chart of accounts to a rollup group.
C. General Ledger will not automatically maintain rollup relationships from the summary level to the lowest detail level.
D. You can drill down only on balances from the summary level to the lowest detail level, and not to intermediate detail levels.
Answer: D

Question: 64
Identify the three reports that can be processed using the State Controller window. (Choose three.)
A. Consolidation Audit
B. Consolidations Journal
C. Consolidation Financial
D. Consolidation Exceptions
E. Consolidation Balance Inquiry
Answer: A, B, D

Question: 65
Which three statements are true about the revaluation process? (Choose three.)
A. You must post the revaluation journal entries.
B. The revaluation process must be executed after the translation process has completed.
C. This process revalues the foreign currency portion of the account balances by using the revaluation rate defined in the period rates table.
D. Revaluation calculates the differences between the current cumulative functional currency balance of the foreign transactions and the revalued functional currency balance calculated by using the revaluation rate.
Answer: A, C, D

Question: 66
Jane, the GL accountant, comes to you with a requirement: the recurring journals batches must be automatically generated at specified intervals. What would be your response?
A. Allow Dynamic Insert must be enabled to satisfy this requirement.
B. Cross-validation rules must be defined to satisfy this requirement.
C. It is possible to satisfy this requirement by using the autoallocation functionality.
D. It is not possible to satisfy this requirement; recurring journals must be created manually.
Answer: C

Question: 67
Jane, the GL accountant, asks you whether she could delete the budget after it has been defined.
She also wants to know whether she could delete the budget organization after it has been defined. What would be your response?
A. You can delete the budget and the budget organization after they have been defined.
B. You cannot delete the budget or the budget organization after either has been defined.
C. You cannot delete a budget after it has been defined. However, you can delete a budget organization.
D. You cannot delete a budget organization after it has been defined. However, you can delete a budget.
Answer: C

Question: 68
Identify two correct statements about the consolidation feature of Oracle General Ledger. (Choose two.)
A. Both budget and actual balances can be consolidated.
B. Consolidation is possible only when the subsidiaries use multiple Oracle application instances.
C. You can consolidate balances only when there are separate ledgers for different companies.
D. You can maintain multiple companies with similar or different accounting structures and consolidate their results for meaningful financial reporting.
Answer: A, D

Question: 69
The client's GL accountant comes to you with a problem. A journal cannot be posted because it has not been approved. The preparer cannot submit the journal for approval because the
Approve button is disabled in the Enter Journals form and the supervisor has not received a notification requesting the approval. What could be the possible cause for this problem?
A. The profile option GL: Allow Preparer Approval must be reset.
B. One of the GL account code combinations in the journal is invalid.
C. Authorization limits have not been defined properly and the GL period is closed.
D. Budgetary control has been enabled for the set of books and funds have not been reserved for the journal.
Answer: D

Question: 70
You set the GL: Journal Review Required profile option to "Yes." Identify the result.
A. requires all journals to be reviewed before posting
B. requires review of recurring journals before posting
C. requires review of a journal entered in GL by the approver before posting
D. requires generated AutoAllocation journals to be reviewed before posting
Answer: D

Question: 71
You have been hired to implement Oracle General Ledger at XYZ Company. They want to have four legal entities to support operations in the US (East), the US (West), the UK, and France. The chart of accounts and accounting calendar are similar for all entities except France. Only the UK operations want to enable average balances and journal approvals. What would be the minimum number of setups needed to meet this need?
A. four
B. two
C. one
D. three
Answer: D

Question: 72
R12 uses simplified navigation paths. To which specific button or navigational notation does (ST) refer?
A. start
B. stop
C. save
D. submit
E. search
F. subtab
Answer: F

Question: 73
ABC Company in India imports baking equipment from XYZ Company in he USA. There is an outstanding invoice of $1,000,000 to be paid in two months. The USD-to-INR rate when the transaction was done was 47.5. Now the USD-to-INR rate has changed from 47.5 to 40.5. Jack, who is a treasury analyst at ABC Company, reviews the transactions and comes to a conclusion.
Select two correct conclusions arrived upon by Jack. (Choose two.)
A. XYZ Company is not impacted at all by this rate change.
B. XYZ Company has a positive impact by this rate change.
C. ABC Company is not impacted at all by this rate change.
D. ABC Company has a positive impact by this rate change.
Answer: A, D

Question: 74
Identify three features of Payment Manager. (Choose three.)
A. updates a supplier's bank details
B. provides calculation of the interest amount
C. uses templates to select invoices to pay that meet the payment criteria
D. creates payment process request templates by specifying invoice selection criteria
E. automatically submits invoices via payment process requests to Oracle Payments for processing and payment
Answer: C, D, E

Question: 75
ABC Corporation is headquartered in New Delhi with an office in Mumbai. They share the same chart of accounts, calendar, and currency. The Mumbai ledger contains manual adjustments and automated adjustments. The New Delhi office does not need a complete ledger to perform management or statutory reporting. Which four statements are true in the given scenario? (Choose four.)
A. The Mumbai ledger is an adjustment-only secondary ledger.
B. Perform all adjustments in the Mumbai ledger.
C. Perform all day-to-day transactions in the New Delhi ledger.
D. Use ledger sets to combine transaction data and adjustment data.
E. Perform all day-to day-transactions and adjustments in the New Delhi ledger.
F. Consolidate data in the Mumbai ledger with the New Delhi ledger while reporting.
Answer: A, B, C, D

Question: 76
Identify four interface tables that are available in Oracle Payables. (Choose four.)
A. Payables Open Interface
B. Suppliers Open Interface
C. Payables PCard Interface
D. Payables Payments Interface
E. Payables PO Matching Interface
F. Payables Invoice Open Interface
Answer: A, B, C, E

Question: 77
Identify three Oracle E-Business Suite Release 12 applications that both integrate with Payables and provide Payables-related accounting information to Oracle Subledger Accounting. (Choose three.)
A. Oracle Assets
B. Oracle Leasing
C. Oracle Inventory
D. Oracle Receivables
E. Oracle Procurement
Answer: A, C, E

Question: 78
Identify four functions of the Invoice Validation process. (Choose four.)
A. applying any required holds
B. releasing any qualifying holds
C. applying all prepayments and discounts
D. validating the General Ledger accounting information
E. validating and creating accounting entries for the invoice
F. ensuring that the total amount of all distributions equals the invoice total
G. creating an additional distribution for any difference between the total amount of all distributions and the invoice total
Answer: A, B, D, F

Question: 79
Identify four purposes for which the Special Calendar is used. (Choose four.)
A. payment terms
B. recurring invoices
C. Key Indicators Report
D. automatic tax withholding
E. opening and closing payables periods
F. controlling the number of future periods
Answer: A, B, C, D

Question: 80
Select three levels where additional reporting currency representations can be maintained. (Choose three.)
A. batch
B. journal
C. balance
D. subledger
Answer: B, C, D

Question: 81
Identify the four setup options that control supplier defaults. (Choose four.)
A. financial options
B. payables options
C. receiving options
D. purchasing options
E. Payables system setup
F. Trading Community Architecture (TCA)
Answer: A, B, D, E

Question: 82
XYZ Limited has hired Jack as the Oracle General Ledger implementation consultant. Select three steps that are required for creating a new accounting structure. (Choose three.)
A. Define jurisdictions.
B. Define period types.
C. Assign legal entities.
D. Save the accounting structure.
E. Define accounting representations.
F. Define subledger accounting methods.
Answer: C, D, E

Question: 83
Identify three setup options that are defined in the Financial Options window. (Choose three.)
A. interest
B. retainage
C. miscellaneous
D. expenses clearing
E. expense AP accrual account
Answer: B, C, D

Question: 84
Select three statuses of the consolidation workbench. (Choose three.)
A. posted
B. entered
C. exported
D. reversed
E. transferred
Answer: A, D, E
Question: 85

ABC Company in the United Kingdom has three subsidiaries in three different countries. It consolidates the accounts of all subsidiaries and the headquarters by using the average balances. John is new to Oracle General Ledger. He has just joined ABC Company. He needs to consolidate for the current month. On completion of the consolidation, John was not able to tally the consolidated figures with the ledgers. Select two reasons why John failed to see the correct balances. (Choose two.)
A. Posting of the consolidation journals may have failed.
B. He forgot to add the prior periods consolidation in the current period.
C. Manual adjustment needed after every consolidation was not performed.
D. John may not have reversed the prior periods consolidation in the current period.
Answer: A, D

Question: 86
You are working on an implementation for Accounts Payable for ABC Inc. Your client has three requirements:
1. They want to be able to pay only certain types of suppliers by batch.
2. Each payment batch must be under $100,000 USD, or the batch automatically gets canceled without user intervention.
3. Each single payment for a supplier site must be between $10 USD and $10,000 USD, or the payment is automatically not issued.
To meet the above requirements, you perform these steps:
a) Set up suppliers with pay groups for each type, and use them when running the payment batch.
b) Set up the payment batch with Maximum Outlay equal to $100,000 USD.
c) Set up the payment batch with Maximum/Minimum payments as $10 USD and $10,000 USD.
Which requirements have you met?
A. 2 and 3
B. 1, 2 and 3
C. 1 and 2
D. 1 and 3
Answer: D

Question: 87
John has created two ledgers: one primary and one secondary. The primary ledger stores transactional data and the secondary ledger stores only adjustments. The secondary ledger shares the same chart of accounts, accounting calendar or period-type combination, and currency as the associated primary ledger. John wants to obtain a complete accounting representation that includes both transactional data and adjustments while running reports.
Identify the best option.
A. Merge the primary ledger and the secondary ledger, and run reports.
B. Transfer adjustment data from the secondary ledger to the primary ledger while running reports.
C. Transfer transactional data from the primary ledger to the secondary ledger while running reports.
D. Use ledger sets to combine the adjustments-only secondary ledger with the primary ledger when running reports.
Answer: D

Question: 88
ABC Enterprise has operations in the US, France, and Italy. The US, France, and Italy operations have separate legal and statutory requirements. The tax requirements also differ for each country. Identify the action you would perform to set up Oracle General Ledger.
A. Create a separate legal entity and accounting setup for each operation.
B. Create one legal entity and three accounting setups for the US, France, and Italy.
C. Create three legal entities for the US, France, and Italy, and one accounting setup.
D. Create three legal entities for each operation. Create one accounting setup for France and Italy, and one for the US.
E. Create two legal entities: one for France and Italy, and one for the US. Create two accounting setups: one for France and Italy, and one for the US.
Answer: A

Question: 89
To transmit an electronic payment instruction manually, perform these four steps.
1. In the Payments Manager, select the Payment Instruction tab.
2. In the Status field of the Search region, select Formatted - Ready for Transmission and click the Go button.
3. For the applicable payment instruction, click the Take Action icon. The Transmit Payment Instruction: <number> page is displayed.
4. From the Actions drop-down list, select Transmit and click the Go button.
Arrange the steps in the proper sequence they would be performed.
A. 1, 3, 2, 4
B. 1, 2, 3, 4
C. 1, 3, 4, 2
D. 2, 3, 4, 1
Answer: B

Question: 90
Select the income tax report that is NOT available in the Payables module.
A. Withholding Tax by Invoice
B. Withholding Tax by Supplier
C. Withholding Tax by Payment
D. Withholding Tax by Supplier Site
Answer: D

Question: 91
You need to verify that your system has enough resources to handle the volume of accounts that would be generated by the summary account template.
The template has been designed as follows:
D-Region-D
The first segment is company, which has ten values.
The second segment is division, which is represented by the rollup group region. It has six parent values.
The last segment is account, which has 500 values.
How many summary accounts would be generated by the template?
A. 60
B. 500
C. 3,000
D. 5,000
E. 30,000
Answer: E

Question: 92
Select the correct sequence of tasks required for period closing in Oracle General Ledger.
1. Verify that all journals are posted.
2. Close the period of each subledger.
3. Run the Trial Balance report and other month-end reports.
4. Close the period and open the next period.
5. Perform reconciliation of subsidiary ledgers.
6. Transfer and import data from all subledgers.
A. 6, 5, 2, 1, 4, 3
B. 3, 2, 1, 6, 4, 5
C. 6, 5, 1, 3, 2, 4
D. 6, 5, 2, 1, 3, 4
E. 6, 2, 3, 1, 5, 4
Answer: D

Question: 93
A client is implementing ACH and has a business requirement that all invoices go through an approval process flow. Identify three features of the Invoice Approval Workflow that would meet their requirement. (Choose three.)
A. allows automatic resubmission of an invoice if rejection occurs
B. has predefined criteria to identify which invoices require approval
C. allows approval routing management from one central responsibility
D. provides automatic routing of invoices upon approval to another designated approver
E. allows for corrections to invoices to be made while still in the approval routing process
F. provides time limits as to how long an invoice can remain unapproved before being automatically rerouted to the next approver
Answer: B, D, F

Question: 94
John, the rates manager at ABC Company in the USA, is in charge of maintaining currency rates for the entire company. John had defined the rates for GBP to USD and GBP to Indian Rupee (INR) only. Sam, the company accountant, is worried that he would not be able to execute transactions involving USD and INR currencies. What does John say to help Sam?
A. Currency Rates Manager automatically converts all transactions entered in INR to USD.
B. Currency Rates Manager automatically converts all transactions entered in INR to GBP first and then to USD.
C. Currency Rates Manager automatically performs the calculation between USD and INR on the basis of cross-rate rules.
D. Sam must manually define the USD to INR rates first, to be able to enter transactions involving USD and INR currency.
E. Sam must manually define the INR to USD rates first, to be able to enter transactions involving USD and INR currency.
Answer: C

Question: 95
A manager wants to review the cash balance by company. He has asked you to create the summary account template. The company's accounting flexfield has four segments:
Company (5 values)
Cost Centers (30 values)
Region (4 values)
Account (180 values)
The total number of cash accounts is five that are associated with two parents:
Three accounts are associated with the parent called "Checking."
Two accounts are identified with the parent called "Savings."
To combine the cash parents, you created a rollup group named "Cash."
How many accounts would the summary account template generate?
A. 10
B. 40
C. 60
D. 240
E. 1200
Answer: A

Question: 96
Which two actions would you perform by using the column set builder function? (Choose two.)
A. assigning accounts
B. creating the format mask
C. defining calculations in the new column
D. sorting rows based on values in a column
Answer: B, C

Question: 97
Which three restrictions apply when you are paying invoices with a "quick" payment type? (Choose three.)
A. You can select only those invoices that are due.
B. If you want to pay multiple invoices, none can be a pay-alone invoice.
C. If you want to pay multiple invoices, none can be of an invoice type of prepayment.
D. You can pay only as many invoices as you defined for the remittance advice of the payment document.
E. You can select only those invoices that have the same supplier site as the payment supplier site you enter.
Answer: B, D, E

Question: 98
Select four options that can be set at the supplier site level. (Choose four.)
A. surveys
B. tax details
C. accounting
D. bank details
E. business classification
Answer: A, B, C, D

Question: 99
Choose the reason why Tina is unable to view the subledger entries from Oracle Payables in the Oracle General Ledger module. She has run the transfer program that completes successfully.
A. Journal Import is not submitted.
B. The Journal source is not defined.
C. The Journal category is not defined.
D. Payables is not integrated with General Ledger.
Answer: A

Question: 100
To set up and use Multiple Organization Access Control (MOAC) most effectively, you need to define three profile options. (Choose three.)
A. MO: Operating Unit
B. HR: Security Profile
C. MO: Security Profile
D. HR: Business Group
E. MO: Default Operating Unit
Answer: A, C, E

Question: 101
Payment process request templates are created on the Templates tabbed page of the Payments Manager to simplify pay run processing. All statements in the list below represent steps to create a payment process request template. Which one is the first step?
A. Specify payment attributes.
B. Specify template header information.
C. Specify the degree of pay run automation.
D. Specify invoice payment selection criteria.
E. Specify how the system handles validation failure on the document and payment levels.
Answer: B

Question: 102
Select two reasons to use reporting hierarchies instead of summary accounts. (Choose two.)
A. Use summarized data in journal formulas.
B. Summary relationships are not permanent.
C. Inquiry of summary amounts is done online.
D. The primary use for summarization is only for reports.
E. You can easily reorganize summary views in the future.
Answer: D, E

Question: 103
To enter manual tax lines on invoices, enable manual tax options in E-Business Tax. Select three setup options for manual tax lines. (Choose three.)
A. Regime
B. Event Class
C. Regime, Tax
D. Configuration Owner
E. Tax - Controls and Defaults
F. Regime, Tax, Tax Jurisdiction
Answer: B, D, E

Question: 104
Oracle Payments is the central payment engine for Oracle E-Business Suite Release 12. Identify three modules that integrate with Oracle Payments. (Choose three.)
A. Assets
B. Payables
C. Receivables
D. Cash Management
E. Order Management
Answer: B, C, D

Question: 105
Which three are true about internal bank accounts? (Choose three.)
A. They are defined to disburse funds to suppliers.
B. They are defined for receiving payment from customers.
C. They are defined to disburse electronic payments from your customers.
D. They are defined for receiving electronic payments made to your suppliers.
E. Internal accounts define bank accounts for which you are the account holder.
Answer: A, B, E

Question: 106
Identify three E-Business Tax setup options. (Choose three.)
A. set up supplier
B. set up tax regimes
C. set up tax recovery rates
D. set up taxes and tax rates
E. set up currency exchange
Answer: B, C, D

Question: 107
Self-assessed tax amounts are taxes that you are liable for, but do not appear on the invoice, such as use tax. To use self-assessed taxes, enable the Set for Self Assessment/Reverse Charge option when you define the _____ in the Party Tax Profile.
A. set allow tax recovery
B. tax registration information
C. recoverable tax information
D. set allow manual tax only lines
Answer: B

Question: 108
Identify three statements that are true for E-Business Tax. (Choose three.)
A. E-Business Tax transactions are strictly controlled and cannot be changed.
B. E-Business Tax provides seeded tax registration types for local organizations.
C. E-Business Tax provides a single point solution for managing your transaction-based tax requirements.
D. E-Business Tax provides a common model for setting up tax data for tax determination and tax calculation.
E. E-Business Tax uniformly delivers tax services to all E-Business Suite business flows through one application interface.
Answer: C, D, E

Question: 109
You can hold the payment of an entire invoice or part of an invoice. This hold prevents a validated invoice from being selected in a Payment Batch, and paid. Identify the Payables window where you can select the Hold check box to place the invoice on a Payment Hold.
A. Enter Payments
B. Invoice Overview
C. Invoice Distributions
D. Scheduled Payments
Answer: D

Question: 110
Identify three processes that you must run before closing your Payables period. (Choose three.)
A. Expense Report Export
B. The Create Accounting program
C. Payables Open Interface Import
D. Period Close Exceptions Report
E. The Transfer Journal Entries to GL program
Answer: B, D, E

Question: 111
When reconciling Payables and Cash Management, you may encounter clearing restrictions.
Here are three clearing restrictions for Cash Management.
1. Oracle Cash Management cannot clear bills payable that have a status of _____.
2. Oracle Cash Management clears bills payable only if the payment status is _____.
3. On or after the maturity date of the payment, you can update the status to _____.
Identify the one status for the second clearing restriction.
A. issued
B. negotiable
C. reconciled
Answer: B

Question: 112
You have received an invoice that requires an immediate payment. The next scheduled check run is not until the end of the week. Which two methods may you use to create the payment? (Choose two.)
A. Enter the invoice in the Invoice Workbench, and validate the invoice. Open the Payment Workbench and create a quick payment.
B. Enter the invoice in the Invoice Workbench, and validate the invoice. Open the Payment Workbench and create a manual payment.
C. Enter the invoice in the Invoice Workbench, validate the invoice, and select pay in full. This accesses the Payment Workbench and create a quick payment.
D. Enter the invoice in the Invoice Workbench, validate the invoice, and select pay in full. This accesses the Payment Workbench and creates a manual payment.
Answer: A, C

Question: 113
Identify three statements that are true for electronic or wire payment. (Choose three.)
A. A wire payment validates the supplier's bank details.
B. More bank accounts for a supplier or supplier site can be added.
C. Supplier banks must be assigned to the supplier for electronic payment.
D. Payables does not require supplier bank account information for a wire payment.
E. Electronic payment instructs the bank to make payment to a supplier bank account.
Answer: C, D, E

Question: 114
To achieve the maximum summary account functionality for total (T), how must the value sets for each segment of the accounting key flexfield be set?
A. Precision must be set to one.
B. The list type must be set to long list of values.
C. The maximum size of each segment of the accounting key flexfield must be five characters.
D. The format type must be set to character, and the additional option of numbers only must not be selected.
Answer: D

Question: 115
To manually enter tax details for an item, freight, miscellaneous, or prepayment lines, you must complete seven fields. Name three. (Choose three.)
A. industry
B. tax amount
C. tax regime
D. commodity
E. supplier site
Answer: B, C, E

Question: 116
Identify four consolidation tools. (Choose four.)
A. Interface Data Transformer
B. Global Consolidation System
C. Global Intercompany System
D. Financial Statement Generator
E. Applications Desktop Integrator
Answer: A, B, D, E

Question: 117
Identify three true statements about the invoice approval workflow. (Choose three.)
A. If an approver rejects the invoice, the Workflow program ends.
B. If an approver does not respond within the time you specify, Workflow routes the invoice back to the originator.
C. If an approver does not respond within the time you specify, then Workflow requests approval from that person's manager.
D. If an approver approves the invoice, the invoice goes to the next person in the approver list until all required people approve the invoice.
E. If the invoice amount is changed after the invoice is already submitted to the approval process or after the process is complete, the system does not automatically resubmit the invoice for approval.
Answer: A, C, D

Question: 118
Identify the default value for the term date that would extend the time to pay an invoice, if the payment term is net 30 days.
A. invoice date
B. system date
C. invoice entered date
D. goods received date
E. invoice received date
Answer: B

Question: 119
Isa Global Inc. is based in the United States with divisions in Europe and Asia. All journal imports, recurring journals, mass allocations, and manual journal entries have been posted for their European subsidiary. What is the next logical step in the period-close process?
A. opening the next period
B. closing the current period
C. revaluing foreign currency balances
D. translating to the functional currency
E. consolidating to the parent set of books
Answer: C

Question: 120
Jack is hired as an Oracle General Ledger implementation consultant for XYZ Corporation. Select two options that are necessary to enable journal approval. (Choose two.)
A. key flexfields
B. Journal Sources form
C. Journal Categories form
D. Journal Encumbrance Types form
E. Journal approval on the Ledger Setup page
Answer: B, E

Question: 121
Identify two advantages of using Oracle Internet Expenses. (Choose two.)
A. It improves cycle times by routing expense reports via a workflow.
B. Expense reports that are entered using Internet Expenses are visible in Payables.
C. Enforcement of spending policy controls expenses, showing any policy deviations.
D. Expense report template attributes are defined in Internet Expenses to manage expense types.
Answer: A, C

Question: 122
You are implementing Oracle General Ledger (GL) at a client site. The client is based in the US, but they have a presence in many countries and transactions in multiple currencies. The implementation team decides that the GL multi-currency setup will be a part of the implementation. John, a junior consultant helping you in the implementation effort, tells you that he is testing the system and entering journals in USD, Yen, and Euros. He says that he is able to enter journals in USD and Euros, but not in Japanese Yen. What possible explanation can you provide to John for this?
A. Yen has not been enabled.
B. Rate types have not been defined for Yen.
C. Daily rates have not been entered for Yen.
D. Workflow must be customized for journals to be entered in Yen.
Answer: A

Question: 123
Identify three benefits of using the Journals Import: Group By Effective Date profile option. (Choose three.)
A. facilitates consolidation
B. makes daily updates to daily business intelligence
C. facilitates more transparent exchange rate conversions
D. accounts for business transactions by effective date or by accounting date
E. facilitates financial auditing and compliance with the new Sabanes-Oxley Act
Answer: B, D, E

Question: 124
Identify the conditions that must exist before you can apply an advance against an expense report.
A. The prepayment type is temporary and has been fully applied.
B. The prepayment type is temporary and has not been fully applied.
C. The prepayment type is permanent, has been validated, and not canceled.
D. The prepayment type is permanent and no active holds exist for the prepayment.
Answer: B

Question: 125
Identify three types of entities that can be defined and related to one another in Oracle Applications. (Choose three.)
A. ledger
B. paygroups
C. legal entities
D. responsibilities
E. business groups
Answer: A, C, E

Question: 126
The Health Department of the United Kingdom is using the cash basis of accounting. After the recent elections, the new government has decided to implement Oracle General Ledger. They want to change the accounting method to accrual basis. However, they also want to maintain the cash basis of accounting for reporting purposes. As an implementation consultant, what one recommendation would you make to meet the above requirement?
A. Create two primary ledgers with the standard cash method.
B. Create two primary ledgers with the standard accrual method.
C. Create a primary ledger with standard cash, and a reporting ledger with standard accrual.
D. Create a primary ledger with the standard accrual method, and a reporting ledger with standard cash.
E. Create a primary ledger with standard accrual, and the secondary ledger with the standard cash methods.
Answer: E

Question: 127
Identify three ways in which subledgers transfer information to General Ledger. (Choose three.)
A. balances
B. batch transfer
C. detail journals
D. line-level records
E. summary journals
Answer: B, C, E

Question: 128
Identify the two methods that are NOT used to enter invoice distributions. (Choose two.)
A. using a distribution set
B. creating through allocations
C. matching the invoice to a shipment
D. using the Distributions Open Interface
E. manually entering in the distributions window
Answer: C, D



1 comment:

Srinivas said...

Hi,

It would be better if you good start ADF and Oracle Fusion topic in your Blog.

Thanks,
Srinivas

Post a Comment

Best Blogger TipsGet Flower Effect