Wednesday, August 2, 2017

Oracle Global Human Resources Cloud 2016 Implementation Essentials

QUESTION: 1

As an implementation consultant, you are in the process of building the enterprise structure. Which three facts about Legislative Data Group must you be aware of? (Choose three.)


A.    Each Legislative Data Group can contain only one legal entity that acts as a payroll statutory unit.
B.    Legislative Data Group supports the configuration of objects with a strong legislative context, such as payroll, absence types, elements, and rates of pay.

C.   It is required to associate country and currency details while defining Legislative Data Group.

D.  Legislative Data Groups can span enterprises
E.  Legislative Data Groups do not span enterprises.


Answer: B, C, D


QUESTION: 2

You want to use the Tree Management feature of Functional Setup Manager to organize data into hierarchies. Which option represents seeded tree structures?


A.  organization, position, division, establishment

B.  organization, job, department, geographies

C.  organization, position, department, geographies
D.  organization, position, division, geographies

E.  organization, job, division, geographies


Answer: C


QUESTION: 3

Which three options define Locations? (Choose three.)


A.    Location information is entered only once. Subsequently, when setting up workforce structures the locations are selected from a list.

B.   Locations that are created can be represented as a tree and can be used in the security profile.
C.    Locations that are created can be represented on a map for easier identification and access.

D.     A location identifies the physical addresses of a workforce structure, such as a department.


Answer: A, C, D


QUESTION: 4

An organization wants to include a security profile in an HCM data role and then provision the data role to a user. Identify the option which lists the HCM object types for which the security profiles can be created.


A.    Person, Organization, Position. Legislative Data Group, Location. Grade. Document Type, Payroll. Payroll Flow

B.     Person, Organization, Position. Legislative Data Group, Country, Grade, Document Type. Payroll, Payroll Flow, Workforce Business Process
C.     Person, Organization, Position, Legislative Data Group, Country, Document Type. Payroll, Payroll Flow, Workforce Business Process
D.    Person, Organization, Position, Legislative Data Group, Location, Grade, Document Type, Payroll, Payroll Flow, Workforce Business Process


Answer: C


QUESTION: 5

The line manager of an employee is also the HR manager for that employee. The Promotion approval rules state that a transaction should be approved by the line manager followed by HR. If this employee receives a promotion, the approval will go to the manager twice. The customer requires that when approvers repeat in the routing chain, only one approval notification should be triggered to such approvers. What steps in Business Process Management (BPM) Worklist do you perform to meet this requirement?


A.  Select Allow All Participants To Route Task To Other Participants.

B.  Deselect Allow Participants To Edit Future Participants.

C.  Select Allow Participants To Edit Future Participants
D.  Change the value of Complete task Immediately When Participant Chooses to Approve
E.  Change the Task Aggregation configuration to Once Per Task.


Answer: C, D, E


QUESTION: 6

Identify the correct option regarding the status of a person who has a Non-Worker work relationship (for example, an external trainer) with a legal employer, and applies for employment with the same legal employer and gets hired as an employee.


A.  The person retains the Non-Worker work relationship with the legal employer.

B.  The person has only an Employee work relationship with the legal employer.

C.   The person no longer has a Non-Worker work relationship and has only an Employee work relationship with the legal employer.
D.    The person has both Non-Worker and Employee work relationships with the legal employer.




Answer: D


QUESTION: 7

While trying to create a Legal Entity you realize that the country list of value does not have the country you want. Identify why the country you want is not visible.


A.   The list of Countries on the Legal Entity comes from enabling the field through Page Composer. The component in the Page Composer was hidden at the Site level.

B.     The list of Countries on the Legal Entity comes from the list of defined Legal Jurisdictions. The missing country has not been identified as a Legal Jurisdiction.
C.   The list of Countries on the Legal Entity comes from enabling a descriptive flexfield that has not been deployed.
D.    The list of Countries on the Legal Entity comes from independent value set. The independent value set did not have the country as one of the values.


Answer: D


QUESTION: 8

A customer has a requirement to add a new Action when hiring Part-Time Employees. What is the correct option?


A.   Create an additional Action type Hire Part-Time Employee and do not associate it with any Action type.
B.   Create an additional Action Reason Hire Part-Time Employee and associate it with the Action type Manage Employee.
C.   Create an additional Action Hire Part-Time Employee and associate it with the Action type Hire an Employee.

D.  Create an additional lookup with the value Hire Part-Time Employee


Answer: C


QUESTION: 9

Which three options are true about Oracle Workforce Predictions? (Choose three.)


A.  Performance predictions are available for both teams and individual assignments.

B.  Contingent Worker and Nonworker work relationships are included.
C.  It predicts individual voluntary termination and performance.
D.  It predicts team voluntary termination and performance.
E.  It predicts team/individual involuntary termination and performance.



Answer: A, C, D


QUESTION: 10

As an HR manager in your organization, you want to categorize the hiring process as part-time hiring and full-time hiring. Identify the correct statement to meet this requirement.


A.  Create two new actions and new action reasons and associate them with each other.

B.     Create two new actions and associate them with the existing action type, Hire an Employee.

C.  Create two new action types and associate them with the existing action, Hire.
D.  Create two new action types: hire part time employee and hire full-time employee.
E.  Create two new actions" hire part-time employee and hire full-time employee


Answer: B


QUESTION: 11

During implementation, a two-tier employment model has been set up. Now the client wants to store employment terms and contract details for its employees. Which statement is true about moving from a two-tier to a three-tier model?


A.    The client can have both, a two-tier employment model can remain for its existing employees, and a three-tier employment model can be created to hire new employees within the same legal employer.
B.   The client can move from a two-tier to a three-tier employment model at any point of time, irrespective of the existence of work relationships.
C.    If no work relationships exist in the enterprise or legal employer, then the client can switch from a two-tier to a three-tier employment model.

D.  The client cannot move from a two-tier to a three-tier employment model after the model has been implemented.


Answer: C


QUESTION: 12

The Human Resource Representative of the organization is trying to set up the grade rates. During the process, she realizes that the grades were created without steps. Identify two options for adding rates to the grade. (Choose two.)


A.  First add the rates for each step, then add the grade to a grade ladder.

B.  Add the rates separately using the Manage Grade Rates task.
C.  Use the Default Grade rates that are available upon creating grades.

D.  Add the rates at the same time as when you add the grade using the Manage Grades task


E. First add the grade to a grade ladder, then add the rates for each step.


Answer: B, D


QUESTION: 13

An HR administrator is unable to enter the details of an intern due to unavailability of the right choice of values. The HR administrator is unaware that the worker type "Intern" has not been set up in the application.


A.     Contract Worker

B.   Person of Interest
C.  Non-Worker
D.  Employee
E.  Contingent Worker

F.  Pending Worker


Answer: C, D, E, F


QUESTION: 14

Which two options are not methods by which a line manager can promote his subordinate "John" in the application? (Choose two.)


A.  The line manager can select My Portrait and click Promote under the Actions menu.

B.   The line manager can enter Promote John in the Person Gallery Keyword Search, which launches the promotion process automatically.
C.   The line manager can promote John from Organization Chart Actions under Personal and Employment.
D.  The line manager can access John's portrait and click Promote under the Actions menu.


Answer: A, C


QUESTION: 15

Your company wants to track previous employment information for workers, including employer name, dates of employment, and job description. Which action should you perform?-


A.  Create a free-form content type without a content item.

B.  Create free-form content type and a new content item.
C.  Create a new content type but a seeded content item.
D.  Use a seeded content type and a new content item.
E.  Create a new content type and content item.




Answer: A


QUESTION: 16

An HR Representative enters the employee details in the application as part of hiring process. In the Roles tab. the HR Representative sees that an appropriate data role is already available with the provisioning method of Automatic. The employee is required to be associated with an additional role ofCompensation Specialist. However, on clicking the Add Role button available in the same page the HR Representative is unable to retrieve any roles which can be added Identify the cause of this.


A.   Appropriate role mapping rules are not defined for the data role with Requestable check box checked.
B.    Appropriate role mapping rules are not defined for the data role with Self-requestable check box checked

C.    Appropriate role mapping rules are not defined for the data role with Autoprovision check box checked
D.  The HR Representative does not have the appropriate role to add the role.


Answer: A


QUESTION: 17

Which two options can be directly mapped to the employee record during hiring? (Choose two.)


A.  Job Family

B.  Legal Employer
C.  Payroll Statutory Unit

D.  Business Unit
E.  Sub-Division
F.  Enterprise
G.  Division


Answer: B, ?


QUESTION: 18

You are part of a new implementation and have the seeded HR Specialist role. You are able to find all the workers in Person Gallery, but not able to view a single worker on the Person Management page. Identify two reasons for this. (Choose two.)


A. The Person Security Profile in the data role, which is attached to the seeded HR


Specialist application role, does not allow the person access to data.

B.  The Refresh Manager Hierarchy process is not run in the instance.
C.   The Public Person Security Profile is set up as View All People in the data role, which is attached to the seeded HR Specialist application role.
D.  The seeded HR Specialist role does not have access to hire the worker in the instance.
E.  The Person Profile is not created for any of the employees in the new instance.


Answer: A, D


QUESTION: 19

As an implementation consultant, you are in the process of setting up geographies in the application. Which three statements are true about defining geographies? (Choose three.)


A.    It is mandatory to define geography validations before geography hierarchy can be defined.

B.  You must set geography validation for the specific address style for a country.
C.  Geography type can either be defined by a user or can be geopolitical.
D.  You must identify the top-level of geography as Country and define a geography type.
E.  You must map geography to reporting establishments for reporting purposes.


Answer: B, C, D


QUESTION: 20

An employee's job description is "Recruiter" as of 01-Jan-2015. This job was updated in the system to "Consultant" on 01-Feb-2015. The 01-Feb-2015 assignment record is the latest effective dated employment record in the system. On 01-Mar-2015, the HR specialist wants to view this employee's previous employment details and searches for them on the Person Management page. The HR specialist enters the effective as-of date value as 31-Jan-2015 with the search keyword "Recruiter because the employee was working as a recruiter on 31st Jan 2015. The search returns no rows. What is causing this?


A.  The Person Management page search does not support date-effective keywords.

B.      The Update Person Search keyword process has failed on 31-Jan-2015 but ran successfully the next day.

C.   The Update Person Search Keyword process has associated the effective dates with the job attributes in the keyword record resulting in search discrepancies
D.   The Update Person Search Keyword process has updated the latest effective dated job attribute in the keyword record.

E.  The Person Management page search does not support Job attribute keywords
F.     The Update Person Search keyword process has failed on 01-Mar-2015 but ran successfully the previous day.


Answer: D




QUESTION: 21

There has been a re-organization requiring all the employees of Department A to be moved to Department B. Which option will enable this activity to be addressed in a single request?


A.  Run the Refresh Manager Hierarchy process.

B.  Run the Send Pending LDAP Requests process.
C.  Run the Mass Update process.

D.  Run the Synchronize Person Records process.


Answer: C


QUESTION: 22

You hired a female employee on January 1. 2015. This employee got married on June 12. 2015. You received a request from the employee on July 11, 2015 to change her last name from the date of her marriage. You changed the last name of the employee as requested on the same day. What is the effective start date of personal details displayed by the system as of August 15, 2015?


A.  June 12, 2015

B.  July 11, 2015

C.  January 1.2015

D.  August 15, 2015


Answer: A


QUESTION: 23

If there is only one valid grade for a job or position, the value will be automatically defaulted in the grade field. This can be achieved only if


A.  enforce Valid Grades (Y/N) is set to N

B.  enforce Valid Grades (Y/N) is set lo Y
C.  default the Grade from Job/Position (Y/N) is set to Y
D.  default the Grade from Job/Position (Y/N) is set to N


Answer: D


QUESTION: 24

A Human Resource Specialist is hiring a new employee in the application. While creating the employee record, he enters personal information and employment details and, when


submitting the transaction, encounters an error.

Part of the error message reads "NewPersonEmployment Approval toNewPersonEmploymentApprovalRules_NewPersonRuleSet failed with Business Fault* null. Check the underlying fault. Check target SOA component for cause."
The Human Resource Specialist raises a service request with the internal support team. What is the cause of this error?


A.  A security profile needs to be defined for the human resource specialist to hire a person

B.   The Human Resource Specialist does not have the required privilege for the New Person Employment process.
C.  The BPM task NewPersonEmploymentApproval is not set up properly.
D.  The Update Person Keyword Search process must be run before hiring a person.


Answer: C


QUESTION: 25

A Human Resource Representative is in the process of transferring an employee from France Subsidiary to US Subsidiary and exercises the option of Global Transfer. Identify the three options for Global transfer process {Choose three.)


A.  A new work relationship in the destination legal employer is not created automatically.

B.  The Human Resources Representative cannot override the default changes

C.     The Human Resources Representative can override the default by deselecting the assignments that are not required to be terminated; these assignments retain their original status and the work relationship is not terminated

D.   The existing set of employment terms and assignments in the source work relationship are terminated and their status is set to Inactive- Payroll Eligible by default

E.  A new work relationship in the destination legal employer is created automatically.


Answer: A, C, D


QUESTION: 26

A user has reported that one of his or her saved transactions was not available anymore from the transaction page. What could be the reason for this behavior?


A.  The saved transaction was withdrawn by HR.

B.   An identical transaction that was initiated for the person by another user was applied to the database.
C.  The saved transaction was rejected by the approval authority.
D.   The saved transaction was future dated. The application displays only those transactions where the transaction date is less than or equal to system date.


Answer: B


QUESTION: 27

Action Reasons provide further explanation for actions, for example, an action of transfer could have reasons such as reorganization or career progression. As a developer, you have created Actions as part of Oracle Global Human Resources Cloud setup. Now you are in the process of adding Action Reasons. Identify the three correct statements regarding Action Reasons. (Choose three.)


A.  Action Reasons can be user defined

B.  Action Reasons are primarily used for analysis and reporting.
C.    Worker termination predictions use Action and Action Reason to determine whether termination is voluntary or involuntary

D.  Action Reasons can be deleted if no longer being used


Answer: A, B, C


QUESTION: 28

Which option represents thebasis on which approval routing policies can be defined?


A.      Employee Supervisor Hierarchy, Position Hierarchy, Grades, Approval Groups, Organization Hierarchy

B.  Employee Supervisor Hierarchy, Position Hierarchy, Job Levels, Approval Groups
C.  Employee Supervisor Hierarchy, Position Hierarchy, Job Levels
D.     Employee Supervisor Hierarchy, Position Hierarchy, Job Levels, Approval Groups, Organization Hierarchy


Answer: B


QUESTION: 29

The Human Resource Representative of the organization is trying to set up the Jobs and Positions for the enterprise. What are the three options that the Human Resource Representative should be aware of regarding Jobs and Positions? {Choose three.)


A.   When using positions, the grades that are specified for the job become the default grades for the position
B.  Jobs and Positions are shared by Sets.
C.  Jobs are shared by Sets and Positions are assigned to Business Units.

D.  Positions may be added to a specific department and location.


Answer: A, C, D




QUESTION: 30

As an implementation consultant, you are required to define a legal entity. Which three options are correct about a legal entity? (Choose three.)


A.  A legal entity can he identified as a legal employer in Human Capital Management.

B.  A legal entity must comply with regulations and local jurisdictions.

C.  A legal entity can own assets, record sales, pay taxes, and perform transactions.
D.  A legal entity may act as a virtual organization.

E.  Legal entities are not responsible for payment of social insurance.


Answer: A, B, C


QUESTION: 31

Which three statements are true about Person Number? (Choose three.)


A.  Initial Person Number can be provided at enterprise level.

B.    If the Person Number generation method is once set to manual, it can be changed to automatic if a person record is created.

C.  Person Numbers for contacts are generated automatically.
D.  Initial Person Number cannot be provided at enterprise level.

E.    If the Person Number generation method is once set to manual, it can be changed to automatic even if a person record is created.


Answer: A, C, E


QUESTION: 32

When an HR specialist searches for Awards and Honors, such as PhD," the Person Gallery page displays only the direct reports of the HR specialist who comply with the honor. When the HR specialist searches for areas of expertise, such as "Oracle Global Human Resources Cloud," it displays all the employees of the organization who has Oracle Global Human Resources Cloud as their areas of expertise. Identify the reason for this behavior.


A.  HR does not have access to other departments where employees are "PhD.''

B.  HR has access to Oracle Global Human Resources Cloud department.

C.  PhD is a sensitive keyword and is used elsewhere in the person's information.
D.  HR does not have access to the "Experience and Qualification" card.
E.  Areas of expertise is public information.


Answer: E



QUESTION: 33

As an Oracle Global Human Resources Cloud implementation consultant, you are configuring an enterprise structure for an organization that has undergone major relient wants you to make multiple versions of the enterprise structure so that they can decide on a final one that suits them based on proper analysis and comparison. What would you do to meet this requirement of the client?


A.    Configure multiple enterprise structures and load all of them simultaneously so that analysis and companson can be done.
B.     Design the enterprise structure by using individual tasks available for each of the organizations and keep changing it until the final structure is agreed upone creating another structure.

C.   Create and load one enterprise structure at a time through Establish Enterprise Structure, analyze the structure and. if it does not suit the client, use the rolltore loading Ihe final one. D. Configure multiple enterprise structures by using the Establish Enterprise Structure guided flow, and analyze and compare them by using the


Answer: D


QUESTION: 34

An organization has multiple legal entities that need to be registered with more than one jurisdiction Also, legal authority information needs to be printed on statutory reports. As an Oracle Global Human Resources Cloud implementation consultant, which three options must you be aware of while defining legal jurisdiction and authorities for this organization? (Choose three.)


A.  Legal authorities are mandatory in Oracle Global Human Resources Cloud.

B.  Income tax jurisdiction needs to be created to report income tax to the legal authority.
C.  Legal authorities are defined in Enterprise Structure Configurator.
D.   When a legal entity is created, one legal reporting unit is automatically created for that legal entity with a registration

E.   Because there are multiple registrations, at least one jurisdiction must be defined as the identifying jurisdiction.


Answer: B, C, E


QUESTION: 35

As an implementation consultant, you are required to set some approvals under Manage Employment tasks as Auto Approve. Which two items need to be specified while defining the BPM Worklist Rule for auto- approval? (Choose two.)


A. Enter APPROVE in the Auto Action field.


B.  Enter AUTO APPROVE in the Auto Action field.

C.  Set up dynamic approval rule.
D.  Set Auto Action Enabled to True.
E.  Select Number of Levels as 0.


Answer: A, D


QUESTION: 36

You are implementing Core HR for a customer. Work timings, standard working hours, organization manager, and cost center information must be captured while setting up the work structure. Identify the organization type against which you can maintain this information.


A.  Department

B.  Business Unit
C.  Enterprise
D.  Legal Entity
E.  Division
F.  Reporting Establishment


Answer: A


QUESTION: 37

An employee accesses My Portrait and wants to create his personal payment method. On navigating to the link, the employee sees that the 'Create icon is disabled and he is unable to create his personal payment method. The employee raises a service request to troubleshoot this issue. What are the two options the Analyst supporting the service request should look at for the root cause? (Choose two)


A.  The elements are not defined.

B.  The Payroll Definition does not have a Valid Payment Method assigned.
C.  The employee does not have a valid payment method.
D.  The employee does not have a payroll relationship associated.


Answer: B, D


QUESTION: 38

people update a performance rating for a competency on a worker's profile, what is used to provide a unique identifier for each instance of the competency so that you can determine who provided what rating?


A.  content library

B.  educational establishment
C.  rating model
D.  content subscriber
E.  instance qualifier


Answer: E


QUESTION: 39

In an organization, a line manager is going on a long vacation and wants all his approval notifications to flow to his supervisor for approval in his absence. How can he accomplish this task?


A.   A system administrator always has to reassign the approval notification to the supervisor in the line manager's absence.

B.   A Vacation rule can be set under the Preferences section of worklist notification's Human Capital Management server.
C.   The application automatically delegates the approval to his supervisor based on the leave applied for by the line manager.

D.  He has to configure new approval routing policies.


Answer: B


QUESTION: 40

Which three options are true regarding Grade Ladders? (Choose three.)


A.  Five types of Grade Ladders are available.

B.  A Grade Ladder can be created with a combination of both grades and grades with steps.

C.   A Grade Ladder cannot be created with a combination of both grades and grades with steps.
D.  Two types of Grade Ladders are available.
E.  Grade Ladders are used to group grades or grades with steps.


Answer: C, D, E


QUESTION: 41

An organization uses the Previous Employment content type to capture relevant employment details of employees. What do you do to make this content type available in other applications?


A. Specify a Subscriber Code for the content type.


B.  Do nothing. After the content type is created, it is available for use in all applications.

C.  Make sure it is a non-free-form content type.
D.  Make sure it is a free-form content type.


Answer: A


QUESTION: 42

A manager in an organization plans to implement a three-tier employment model and wants to ensure that the same attributes are applied to each person in the organization. Which approach would you recommend to meet this requirement?


A.  Set the values in employment terms and prevent override at assignment level.

B.  Do not set the values in employment terms and prevent override at assignment level.
C.  Set the values in employment terms and allow override at assignment level.

D.  Do not set the values in employment terms and allow override at assignment level.


Answer: A


QUESTION: 43

A human resource specialist creates a checklist template with Category Offboarding and Action Termination. An employee retires from the organization and hence his work relationship is terminated with the legal employer. However, there is no Offboarding checklist allocated to the retired employee in the Manage Allocated Checklist region. What is the cause for this?


A.  Action Type was not defined for the checklist.

B.   The Action associated with the checklist does not match the Action selected during the termination process.

C.  Action Reasons were not defined in the checklist.
D.  The Allocate Checklist seeded process must be run to automatically allocate the checklist to the person.


Answer: D


QUESTION: 44

Your customer wants to know how many employees are leaving the organization on their own. Identify the correct sequence of steps that you need to perform to meet this requirement.


A.  Create a new action > Create a new reason and use it during termination.

B.  Create a new action type > Create a new action > Create a new action reason and use it


during termination.

C.   Create a new action reason and associate it with the available action type. Use it during termination.
D.  Create a new action type > Create a new action reason and use it during termination.
E.   Create a new action > Associate it with an existing action type > Create a new action reason and use it during termination.


Answer: C


QUESTION: 45

An employee starts employment with her company in France next month. She was employed by the enterprise in the United States for several years, but resigned two years ago. Identify the correct statement about the person number for the employee.


A.  The employee's new person number will be her previous number suffixed by -1.

B.   The employee has a person record with the enterprise so she will continue with the same person number.
C.  The employee continues with her old person number if global sequence is used for person number.

D.    The employee gets a new person number for her employment in France if the legal employer sequence is used for person number.


Answer: B


QUESTION: 46

Which two statements are true about Action and Action Reasons? (Choose two.)


A.   Terminations predictive analytics uses Actions and Reasons data to identify whether a termination is voluntary or involuntary.
B.     The history of effective date changes can he tracked well by using the Actions framework.

C.  It is mandatory to associate Actions with Action Reasons.

D.  There is always a one-to-one relationship between Action Type and Action.


Answer: A, B


QUESTION: 47

The Human Resource Representative of an organization is trying to set up the grade rates for an enterprise. What three options should the Human Resource Representative be aware of regarding grade rates? (Choose three.)


A.  Grade rates can be different for different countries.

B.  Assign grades to sets and assign grade rates to Legislative Data Group.
C.  Must first add the grade to a grade ladder, and then add the rates for each step.
D.   Salaries are validated using the grade rates and a warning is issued that the new salary is outside the salary range
E.  Grade rates cannot be different for different countries.


Answer: A, B, C


QUESTION: 48

A worker in an organization will be holding a new position because the worker holding the position has gone on maternity leave. When the second worker is back from maternity leave, the former will be moved back to his or her old position. His or her payroll and legal reporting will be the same even after the position changes. Which transfer method should be used for the first movement of the said worker?


A.  Global Temporary Assignment

B.  Global Transfer
C.  Temporary Assignment

D.  Transfer


Answer: C


QUESTION: 49

The HR of Finance Department searches for an employee who is the Finance Auditor. The search is conducted with an effective date of 01-Jan-2015 on the Person Management page. The search does not yield any results. Identify two reasons for this behavior (Choose two)


A.  The employee is working as an employee in Finance Department.

B.    The employee has multiple assignments and being a Finance Auditor is a part of the secondary assignment
C.   The employee was a contingent worker until 31-Dec-2014 and will rejoin as an employee on 02-Jan-2015.

D.  The employee is working as a contingent worker in Finance Department.
E.  The employee is inactive as of 01-Jan-2015.


Answer: C, E


QUESTION: 50

Which three options are true about the Global Person model? (Choose three.)


A.   Person records are global, independent of legal employers, and created only once for any person. If the person leaves the enterprise, the person's work relationships are terminated.
B.   Person records continue to exist even when the person has no current work relationships in the enterprise and no current contact relationships with other workers.
C.  Person records cease to exist when a person is terminated from an organization.
D.     Person records hold information that is personal, such as name, date of birth, and disability information, or that may apply to more than one work relationship, such as national ID.

E.     Person records are auto-archived two years after a person is terminated from an organization.


Answer: A, B, D


QUESTION: 51

A candidate applied for an employment opportunity with a legal employer in the past. The candidate reapplies after some time for an opportunity with a different legal employer in the same enterprise. While applying the second time, the candidate provides a new national identification value. Which option does the application use to check if a matching record already exists in the system?


A.    Because the national identifier has changed, the system cannot identify the matching record

B.   The application identifies a match if the first name, the first character of the last name, and date of birth are the same; or if the last name, the first character of the first name, and date of birth are the same.

C.   The application searches for the availability of date of birth and middle name to identify the matching record.
D.   The application cannot identify the matching record and there will be two person records available for further processing.


Answer: B


QUESTION: 52

You are required lo set geography validation for country-specific address style. You have configured the application correctly, but users are still entering addresses in the wrong address format. What can be done to change this?


A.  Set the geography validation level to Error instead of No Validation

B.  Educate users to use the country-specific address format only.
C.  Effective End Date for geography validation is end of time.
D.  Create a new geography validation.


Answer: A




QUESTION: 53

An IT company's consulting department based in Bangalore goes for two team outing events every year. However, the support department, also based in Bangalore, goes (or four team outing events every year. All employees in these departments go for the respective team outing events. How should you define the calendar events'?


A.  Use Organization Hierarchy as the Hierarchy type for the calendar event.

B.  Use Absence Approval Hierarchy as the Hierarchy type for the calendar event
C.  Use Line Manager Hierarchy as the Hierarchy type for the calendar event.
D.  Use Geographic Hierarchy as the Hierarchy type for the calendar event.
E.  Use Project Manager Hierarchy as the Hierarchy type for the calendar event.


Answer: A


QUESTION: 54

As a line manager, you often use voluntary termination and performance predictions to be aware of worker dynamics and take corrective action. You are aware that these predictions are based on specific attributes from an employee record. At which level are the attributes that are required for the analysis held?


A.  payroll

B.  setup
C.  job
D.  assignment


Answer: D


QUESTION: 55

A static approval group named Trio' comprises three members - Jacob. Susan, and Dia (in the mentioned order). For all the Manage Employment transactions, the approval should be routed to the "Trio" approval group. When the assignment change transaction is submitted, what is the order in which these three members receive the assignment change approval notification?


A.   System decides the approval route by randomly selecting approvers who are a part of the approval group
B.  First Approver - Dia, Second Approver - Susan, Third Approver - Jacob
C.  First Approver - Jacob, Second Approver - Susan, Third Approver - Dia
D.  All three get the notification at the same time.

E.  The approval is routed alphabetically



Answer: C


QUESTION: 56

You are a human resource specialist and a workflow request is showing in your worklist notification even after you approved it (sent it to the second level approver). What are three possible causes of this behavior? (Choose three.)


A.  The second level approver might have opted for an adhoc route.

B.  The second level approver might have executed a pushback on the request.
C.  The second level approver might have reassigned the request.
D.  The second level approver might have rejected the request.
E.  The second level approver might have approved the request.


Answer: A, B, C


QUESTION: 57

As a consultant in your company, you are required to set up names and details of schools, colleges, universities, and so on, so that users can select from this list when entering their qualifications such as degrees. Identify the correct setup task in Functional Setup Manager > Define Workforce Profiles


A.  Define Talent Profile Content > Manage Educational Establishments

B.  Define Talent Profile Content > Manage Profile Content Items
C.  Define Talent Profile Content > Manage Content Subscribers
D.  Define Talent Profiles > Manage Profile Types


Answer: A


QUESTION: 58

A client requires that promotion approvals should go to a static set of three users in a sequential manner, with the approval process continuing to the next user if the prior approver is not available. What setup is required to meet this requirement?


A.    Enable a descriptive flex field to capture the approvers in the required sequence and create Approval Group List Builder

B.  While configuring Approval Group List Builder, select "Allow empty groups" as False.
C.  While configuring Approval Group List Builder, select "Allow empty groups" as True.
D.  All approvers must be present in the system, else, the promotion transaction fails.
E.   The default functionality is that if any approver is not present, then the transaction gets auto-approved.



Answer: B


QUESTION: 59

An employee accesses the application, adds a self-requestable role, and saves the transaction. However, the line manager does not receive any notification to either approve or reject it. Which option describes the cause of this issue?


A.   The security profile associated with the data role assigned to the line manager prevents any notification flowing to him.

B.  The line manager does not have the privilege to receive notifications.
C.   The role provisioning user interface and objects are not workflow-enabled. They are not currently designed to send notifications for any provisioning type.
D.    Approvals in Oracle Global Human Resources Cloud go to two levels by default. Approvals should be modified to go to the line manager.


Answer: A


QUESTION: 60

As an implementation consultant, you have defined multiple grades for each job and position. While defining employment terms or assignments, users must be able to select a grade only from the list that has been defined for the job or position. However, all grades are available.


A.  PER_ENFORCE_VALID_GRADES is set to Yes at site level

B.  GRADE_PAY_RATE_TYPE is set to No at site level
C.  PER_ENFORCE_VALID_GRADES is set to No at site level.
D.  PER_DEFAULT_GRADE_FROM_JOB_POSITION is set to Yes at user level

E.  PER DEFAULT GRADE FROM JOB POSITION is set to No at site level.


Answer: C


QUESTION: 61

A public holiday message is displayed on the gallerypagefor theGerman employees of the organization. Identify two reasons why the holiday message can also be viewed by some of the French employees on their portrait page. (Choose two.)


A.  The employees are terminated.

B.    The event message under the “Public Holiday” calendar event category is viewed by everybody.
C.    The French employees have their primary work schedule associated with the “Public Holiday” calendar event category.


D.  The French region is associated with the calendar event.

E.   The “Public Holiday” calendar event category controls the visibility of the calendar event massages.


Answer: C, D


QUESTION: 62

You are an HR specialist and want to add new values to a lookup. You have access to the specific work area, but are unable to perform the activity. Identify the correct statement about this.


A.  You can access the task for profile options from the Setup and Maintenance menu

B.  You can create new lookup types but cannot modify the existing ones.
C.  Oracle applications contain certain predefined system lookups that are locked for editing

D.  The system administrator must enable the lookup before it is modified in the work area.
E.  You cannot add new lookup codes and meanings to the existing lookup types.


Answer: C


QUESTION: 63

Your customer wants the Activities and Interests card to be available to all workers in the organization so that they can key in their information before performance appraisals. Which option will help the administrator to enable worker control on the Activities and Interests card?


A.   Edit Public Settings > Activities and Interests, and then select Everyone under Default Visibility.
B.  Edit Public Settings > Activities and Interests, and then select Assign User Control

C.    Edit Public Settings > Activities and Interests, and then select My Managers under Default Visibility.
D.  Edit Public Settings > Activities and Interests, and then select Default Card
E.  Edit Public Settings > Activities and Interests, and then select Allow User Control
F.  Edit Public Settings > Activities and Interests, and then select Display.


Answer: A


QUESTION: 64

As a human resource executive, you create a new location in the system. After several days, while creating an employee record in the system, you are unable to see this location in the list of values for Location on the Assignment tab. Identify two reasons for this. (Choose two.)



A.  Effective Start Date of the location was not given when the location was created.

B.  The created location has been end-dated.
C.  The location was not associated with any set.
D.  The location was made inactive


Answer: C, D


QUESTION: 65

For the Change Manager transaction, the first-level approval is set to the Application Role type. The name of the application role is HR Specialist Sales. In the Change Manager approval rule configuration, the Enable Auto Claim option is deselected. Which two actions take place when the transaction for manager change is initiated for employees? (Choose two.)


A.  The transaction goes into error because it was not auto-claimed

B.   The transaction has to be approved by all HR Specialist Sales representatives for it to be approved
C.   The transaction goes for approval to all the workers who inherit the HR Specialist Sales role.

D.   One of the HR Specialist Sales representatives should "Claim' the transaction for it to be assigned for approval.

E.   If one of the HR Specialist Sales representatives rejects the transaction, others can still approve it.

F.   The transaction will be auto-claimed and assigned randomly to anyone who has the HR Specialist Sales role.


Answer: C, D


QUESTION: 66

An enterprise operates in a country where contract information is required for employees. What type of employment model can the enterprise use?


A.  multiple assignments

B.  single assignment with contracts
C.  single assignment
D.  multiple assignments with contracts
E.  contract assignment


Answer: B


QUESTION: 67


Identify three correct statements about Workforce Life Cycle. (Choose three.)


A.     Line managers can create and manage work relationships, employment terms, and assignments for all workers.
B.     HR specialists can create and manage work relationships, employment terms, and assignments for the workers to whom they have security access.
C.   HR specialists and line managers can create and manage work relationships, employment terms, and assignments for all the workers.

D.  Line Managers can transfer their direct and indirect reports only

E.    The Add Person tasks include creating a new person's first work relationship with the enterprise.


Answer: B, D, E


QUESTION: 68

A manager checks the availability of a worker. The manager is not aware that the worker does not have a work schedule assigned. Which of the three items will be used to determine the availability of a worker? (Choose three.)


A.  Contract Data

B.  Time Sheet

C.  Absences
D.  Standard Working Hours

E.  Calendar Events


Answer: C, D, E


QUESTION: 69

Select three correct Workforce Structure definitions. (Choose three.)


A.  Country

B.  Facility
C.     Department
D.       Geography
E.  Division
F.  Location


Answer: C, E, F


QUESTION: 70

An HR representative enters employee details in the application as part of the hiring


process. On the Review page, the HR representative notices that Person Number does not show any number, but indicates "Generated Automatically." Identify the option that relates to this intended behavior.


A.  Person Number at the Enterprise Level is set to Manual.

B.  Person Number at the Enterprise Level is set to Automatic before submission.
C.  Person Number at the Enterprise Level is set to Automatic after final save.

D.  Worker Number at the Enterprise level is set to Manual.


Answer: C


QUESTION: 71

You are implementing Oracle Global Human Resources Cloud for a customer. What is the correct order (or implementing the Action Framework?


A.   Action, Action Type, Action Reason

B.  Action, Action Reason, Action Type
C.  Action Type, Action, Action Reason
D.  Action Type, Action Reason, Action


Answer: C


QUESTION: 72

As an HR specialist in your company, you are responsible for setting up a Performance Rating model. You navigate to the Manage Ratings model and select the seeded Performance Rating Model. Which Oracle HCM Cloud product exclusively uses the Review Points tab?



A.  Talent Review

B.   Performance Management C. Compensation Management D. Goal Management


Answer: B


QUESTION: 73

Which option correctly describes free-form content types?


A.  They do not contain relationships or properties until you add them to a profile type.

B.  They contain relationships and properties as part of the profile type.


C.  They do not contain relationships but contain properties as part of the profile type.

D.  They contain relationships and do not contain properties until you add them to the profile type.


Answer: A


QUESTION: 74

An organization is running a fitness program. They want to identify a Fitness Representative who will be responsible for a group of people in the organization. How should you set this up?


A.  Deploy a Key Flexfield to capture the information.

B.  Deploy a Descriptive Flexfield to capture the information.
C.   Create a new job Fitness Representative and associate that to the person. D. Define the person's area of responsibility to reflect Fitness Representative.


Answer: D


QUESTION: 75

Action Type identifies the type of business process associated with an action and determines what happens when you select that Action. As part of implementing Oracle Global Human Resources Cloud, Action Types are associated with Actions. Which two statements are correct regarding Action types'? (Choose two.)


A.  An Action type cannot be associated with user-defined actions.

B.  Action types are seeded.
C.  Every Action type can have multiple actions within it.
D.  If Termination is an action. Normal Termination is an action type.

E.  Additional Action types can be created.


Answer: B, C


QUESTION: 76

While promoting an employee in the system, it is required that the HR specialist be able to see the name of the next three jobs the employee can progress to in the list of values against the Job field. Which setup meets this requirement?


A.  Descriptive flex fields must be defined to hold Progression Job Information.

B.  Create an appropriate job set
C.  Benchmark all the jobs in the system.
D.  Job Evaluation criteria must be set up during job creation.


E. Progression Job Information must be defined during job creation.


Answer: E


QUESTION: 77

Your customer wants to reorder the cards on the Person Gallery page in reverse alphabetical order. What should you do to reorder the cards?


A.  Enable "Allow Reorder" in Portrait Settings for all the portrait cards.

B.  Change the order of the cards by using Portrait Settings.
C.  Change the default card to "User Account Details" in Portrait Settings.
D.   Drag and slide the portrait cards across the pane in any order. Use Personalization to edit and reorder the portrait cards.
E.  Enable 'Allow User Control" in Portrait Settings for all the portrait cards.


Answer: D


QUESTION: 78

As an implementation consultant, you are in the process of building the Enterprise Structure. At the minimum, what are the three options you should be aware of while defining a Business Unit in the application? (Choose three.)


A.  A Business unit can process transactions on behalf of many legal entities.

B.    A Business Unit performs one or many business functions that can be rolled up in a management hierarchy.
C.    A Business Unit performs one or many business functions like Payables invoicing, Payables payments, Procurement, Sales, Marketing etc.
D.    A Business unit can process transactions on behalf of many or a single legal entity depending on how the ESC option is set.


Answer: A, B, C


QUESTION: 79

Grade structures (grades, grade rates, and grade ladder) were configured for your customer and the required employee assignment data was migrated to the system. However, there was a change in requirement and the customer decided to delete some grades because they were no longer used- When you try to delete one such grade from the system, the system throws an error. Identify three possible reasons for the system error. (Choose three.)


A.  There are assignment records of one or more employees associated with this grade.

B.  The grade has grade rates defined.


C.  The grade is linked to a grade ladder

D.    A grade cannot be deleted and can only be made inactive by changing the status to "Inactive".
E.  A grade cannot be deleted and can only be end-dated.


Answer: A, B, C


QUESTION: 80

Identify the set enabled objects that are used for partitioning reference data


A.  legal entity, department, division, location

B.  jobs, grades, salary plan, rates
C.  enterprise, legal entity, business unit, position
D.  department, location, jobs, grades


Answer: D


QUESTION: 81

You are implementing the Checklist functionality for one of your customers. The customer wants the checklist template to be allocated to persons automatically. What should you do to achieve the required functionality?


A.    Managers can automatically allocate checklist templates to the persons whom they manage from Person Gallery
B.    Associate the eligibility profile with the checklist template to allocate the checklist to persons automatically when they satisfy the criteria built in the eligibility profile.
C.    Associate the action with the checklist template to allocate the checklist to persons automatically when they experience the action.

D.  Associate the area of responsibility with the checklist template to allocate the checklist to persons automatically when they are given the specific area of responsibility.
E.    Associate a life event with the checklist template to allocate the checklist to persons automatically when they experience the event.


Answer: C


No comments:

Post a Comment

Best Blogger TipsGet Flower Effect