Wednesday, August 2, 2017

1Z0-327 - Oracle Procurement Cloud 2016 Implementation Essentials


QUESTION: 1

Your customer is Implementing the full suite Cloud procurement. They would like to know how best they can utilize the Contract Terms library.
Identity three applications from where users can access the Contract Terms library for setting up "contract terms" for different documents.


A.  Supplier Model

B.  Self Service Procurement
C.  Sourcing
D.  Purchasing
E.  Procurement Contracts


Answer: A, C


QUESTION: 2

An organization implementing Supplier Qualification Management has multiple procurement business Units: PR BU1, PR BU2, and PR BU3. The Corporate head office (CORP BU) is also defined as one of the procurement business units.
The organization wants to maintain and manage the Qualification area -A for use by all the procurement business units, but wants the Qualification area-B to be used only by CORP BU and PR BU1. Identify two setups to fulfill this requirement.


A.  Create the Qualification area-Bin CORP BU and select PR BU1.

B.  Create the Qualification area-A in CORP BU and select the "Global" check box.
C.  Create the Qualification area-BU and select the "Global" check box.
D.  Create the Qualification area-Bin CORP BU and select the "Global" check box.

E.  Create the Qualification area-A in PR BU2 and select PR BU BU3.


Answer: C, E


QUESTION: 3

Which three business users can submit a new supplier request?


A.  Self-Service Procurement user

B.  Warehouse Manager C. Catalog Administrator D. Supplier Administrator E. Category Manger


Answer: B, D





QUESTION: 4

During Oracle Procurement Cloud Implementation, one of the requirements of the customer is to Capture the revision history of Purchase Orders when 'notes to receiver' is entered or updated as part of a Change Order. Identify the setup that needs to be performed in order to capture change history when a user updates 'notes to receiver' as part of the Change Order.


A.  Update the attribute 'notes to receiver' in supplier site assignment for the supplier site.

B.     Update the attribute 'notes to receiver' in Common Payables and Procurement Options' for the procurement Business unit.
C.     Update the attribute 'notes to receiver' in 'Configure Requisitioning Business Function' for the requisitioning Business Unit.

D.  Update the attribute 'notes to receiver' in the Change Order template for the Purchase Order.


Answer: A, C


QUESTION: 5

Which option would (lie application first look at to default the Location Hold In the Purchase Order Line?


A.  Purchase Order Header

B.  supplier site assignment record of the supplier site In the Requisitioning BU
C.  BU assignment record of the source agreement that corresponds to the Requisitioning BU
D.  "Requisitioning Business Function Configuration" task of the Requisitioning BU


Answer: A, B


QUESTION: 6

Your customer tells you that in their industry, the response document for an auction is called a 'Proposal' Instead of the default Oracle term 'Bid ', and that they would like to have all their all their negotiation documents reflect this terminology. What would you do to meet this requirement?


A.  Create a Negotiation Template.

B.  Create a Purchasing Document Style.
C.  Create a Negotiation Style.
D.  Create a Negotiation Style.



E. Customize the Descriptive Flex field.


Answer: B, C


QUESTION: 7

Your customer wants to configure three' business units (II Us) as follows:
   US East BU and US West BU that perform requisitioning related business processes and tasks.

•The US East BU provides payment services for Its own invoices and for the US West BU's Invoices.
  One BU, US Header BU. that Is configured as a shared Procurement BU with only the Procurement function enabled
Identify the correct configuration.


A.  The US East BU needs to be configured as a Payables Payment Service Provider.

B.    The US East BU and US West BU need to be configured as Payables Payment Service Provider.
C.  The US Header BU needs to be configured as a Payables Payment Service Provider.
D.  The US West BU needs to be configured as a Customer Payments Service Provider.


Answer: A


QUESTION: 8

During a Procurement Contract implementation, a customer would like? to set up their own line type for buying services. I hey Intend to use this line type tor negotiating terms for future purchase of services and do not have a defined scope of work.
Identify the source that the customer needs to select while creating the line type to moot this requirement.


A.  Free form, buy

B.  free form, buy agreement
C.  Item, buy
D.  Item, buy agreement


Answer: C


QUESTION: 9

During an Implementation where Procurement Contract and Supplier Portal are being implemented, the Procurement Contract user (buyer) has created deliverables on a supplier, which also has an identified Supplier Portal user. The supplier has requested



the buyer to email details of the deliverable.

Advise the buyer on how he or she can communicate the deliverable details to the supplier through the application.


A.   The supplier can view the deliverable by navigating to the Agreements tab from the Supplier Portal.
B.    The supplier can view the deliverable from the Supplier Portal by clicking the Manage Deliverable link.

C.  The supplier can view the deliverable from the supplier portal under the Deliverables tab.
D.  The supplier can view the deliverable by opening the contract In the Contracts tab In the Supplier Portal.


Answer: D


QUESTION: 10

While configuring offerings, you had deselected the "Supply Chain Financial Orchestration of Procurement Flows" check box and had locked the feature. However, because of changes in the business requirements, you are required to enable the feature.

Identify the prerequisite step to perform this change.


A.  Set the Implementation status to "in Progress" of the Procurement Offering.

B.  Reselect the "Enable for Implementation" check box of the Procurement Offering.

C.  Change the Provisioned to "No" of the Procurement Offering.
D.    Navigate to the "Select Feature Choices" page of the Procurement Offering mid unlock the feature.


Answer: B


QUESTION: 11

During a Oracle Procurement Cloud Implementation, you are going to Implement Purchasing ,and Self Services Procurement. Identify the configuration step that will ensure that the tasks related to the other Procurement Cloud products like Supplier portal Cloud are not available In Functional Setup Manager (FSM) during configuration.


A.    Enable all modules during Configure Offerings and disable I be tasks related to unrelated modules in FSM.
B.  Enable tasks related to Supplier Model during Configure Offering.

C.    Enable 'Procurement' pillar and do not assign the tasks to the Implementation consultants in FSM.
D.  Enable only 'Purchasing' and 'Self Service Procurement' during Configure Offering.





Answer: A


QUESTION: 12

An organization has been receiving incomplete Supplier Profile Data during the supplier on boarding and qualification process.
Identify the way to ensure that the required Supplier Profile data Is entered by a supplier during the qualification process.


A.  Create an Initiative with questions Responder type is Internal.

B.  Create -in Initiative with questions classified by Standards Organization.
C.  Create an Initiative with questions classified by Subject.
D.  Create an Initiative with questions mapped to supplier attributes.


Answer: C


QUESTION: 13

Identify two tasks that can be performed in the Functional Setup Manager by a customer when configuring setup data.


A.  Importing and exporting data between Instances

B.  configuring Oracle Cloud Applications to match business needs

C.  collecting data to populate the order and planning data repository
D.  setting up and maintaining data by means of the Manage Admin menu


Answer: D


QUESTION: 14

A replenishment requisition is created with the following details and Imported through and open interface in Oracle Procurement Cloud:

. Requisition date- 10/10/2012 (DD/MM/YYYY)
. Requisition Business Unit (BU)- BU1
. Item -AS16168
Identify the Blanket Purchase Agreement that the application would select to automatically create a Purchase order.


A.

Exhibit







B.

Exhibit



C.

Exhibit



D.

Exhibit






Answer: C


QUESTION: 15

A customer's procurement manager has the authority to approve office supply Purchase Orders UP to $6,600.00. For all other types of Purchas Orders, there is no approval hierarchy.
The customer's located In Kandy and the purchasing category for office supplies is Office Supplies. The COA (Chart of Accounts) format is: Company. Business Unit, 339 for cost Center. Account. The future and the account, and the future is always 000000.

Identify the approval group setup that would enable this purchasing practice.


A.

Exhibit



B.

Exhibit

C.

Exhibit





D.

Exhibit

E.

Exhibit


Answer: A


QUESTION: 16

During implementation, the transformation maps that are associated with external-facing interfaces must be modified to map the

A.  fulfillment order line to the extensible flexfield attributes.

B.  enterprise business object attributes to the fulfillment order line.
C.  extensible flexfield attributes to the enterprise business object attributes.

D.  extensible flexfield attributes to the fulfillment order line.


Answer: D


QUESTION: 17

Identify the Duty role that you need to associate with the job role to enable the "new supplier request"


A.  Supplier sales representative duty

B.  Supplier bidder duty
C.  Submit supplier registration duty
D.  Supplier Self Service clerk duty
E.  Supplier Self Service administrator duty


Answer: A


QUESTION: 18

You defined and Approved Supplier List (ASL) with a Blanket Purchase Agreement (BPA) for requisitions. After you submit a requisition with the BPA as a source document, you document, you found an approved requisition "Incomplete" instead of



"Open" as expected. Identify tow causes for this behavior.


A.     The "Enable negotiation approval" check box is deselected in the Configure Procurement Business Function.
B.    The "Approval required for buyer modified lines" check box is deselected in the Configure Requisitioning Business Function.
C.  The "Automatically submit for approval" check box is deselected in the BPA that was referenced form the requisition.

D.    The "Allow Purchase Order Approval" check box is deselected in the Manger Approved Supplier List Status, which assigned ASL's status.


Answer: B


QUESTION: 19

During an Oracle Procurement Cloud implementation, you have been asked to provide view access to all purchasing documents to all buyers in Procurement business Unit A. What will you do to configure this change?


A.   Modify "Configure Procurement Business Function" for procurement Business Unit

A  and provide access to all buyers.

B.    Update each buyer's access using "Manage Procurement Agent" for procurement Business Unit A
C.  Define all buyers as employees in procurement Business Unit A

D.  Configure a new document style and assign it to each buyer in "'Manage Procurement Agent."


Answer: C


QUESTION: 20

Your customer is implementing Cloud Procurement across two countries: A and B. They need intercompany transactions to be carried out between these two entities.
Identify the setup to fulfill this requirement.


A.  lntercompany transaction between legal entities of countries A and B

B.  Supply Chain financial Orchestration agreement between legal entitles of countries A and B

C.  intercompany transaction between business units of countries A and B
D.  Supply Chain financial Orchestration agreement between business units of countries
A  and B



Answer: A


QUESTION: 21

Your customer wants to configure Six BUs: five Requisitioning BUs and one HU configured as a shared Procurement BU with only the Procurement function enabled. How will you define the relationship between the Requisitioning BUs and the Procurement BU?


A.   The Procurement BU must be assigned with the Requisitioning business function in order it to be a shared services center.
B.    The Payables business function must be assigned In addition to the Procurement business function.
C.   lnter company transactions need to be defined between the Requisitioning BUs and the Procurement BU.

D.     The Procurement BU needs to be configured as a service provider to the Requisitioning BUs.


Answer: B


QUESTION: 22

Identify three profile options that are used to configure to Self Service procurement.


A.  PO_DOC_ BUILDER_DEFAULT_DOC_TYPE

B.  POR_DISPLAY_EMBEDDED_ANALYTICS
C.  POR_DISPLAY_CATEGORY_ITEM_COUNT
D.  PO_PRC_AGENT_CATEGORY_ASSIGNMENT
E.  POR_SEARCH_RESU LTS_ SKIN


Answer: C, E


QUESTION: 23

Your customer has the following business requirements In tin- Procurement business area:
lntercompany transactions need to be defined between the Requisition Business Units and the Procurement Business Unit.

Simplify your catalog administration with the catalog superstore.
Qualify and assess suppliers to support supplier; programs, compliance, and sourcing award decisions. Identify the three product offerings of Oracle Procurement Cloud that fulfill the above requirements.



A.  Supplier Qualification

B.  Sourcing
C.  Purchasing
D.  Procurement Contract
E.  Sell Service Procurement
F.  Supplier Portal


Answer: E, F


QUESTION: 24

Your customer wants to change the Need by Date of an open Purchase Order. To make this change, a Change Order is initiated by the customer and the request is now being reviewed by I he supplier. What will the status of the Purchase Order and the Change Order In the system?


A.  Purchase Order: Open; Change Order: Now

B.  Purchase Order: Pending Supplier Acknowledgement; Change Order: Open
C.     Purchase Order: Pending Supplier Acknowledgement; Change Order: Pending Supplier Acknowledgement

D.  Pun base Order: Open; Change Order: Open
E.  Purchase Order: Open; Change Order: Pending Supplier Acknowledgement


Answer: B, C


QUESTION: 25

On completion of a Negotiation Award using a negotiation template, you are trying to create a purchasing document and system provides you the option to create a Blanket purchasing document and (BPA) only, whereas you expected In get an option to create a Contract Purchase Agreement (CPA). Identify the reason for this.


A.   The negotiation outcome is defined 'Blanket Purchase Agreement' in the negotiation template.
B.    The Profile Option PO_PRC_AGENT_CATEGORY_ASSIGNMENT is set to the current user.

C.     The negotiation outcome Is defined as 'contract Purchase Agreement' in the negotiation template.
D.  The Business Function for the associated Business Unit is 'Requisition Only' and did not allow Purchase Agreement Generation.


Answer: B




QUESTION: 26

Your customer wants to configure four business units (BUs) us follows:
    Korea, China BUs that perform only requisitioning related business processes and tasks
    A Singapore BU that Is configured as a shared Procurement BU with only the Procurement function enabled.

    A Singapore BU that provides only payment services for Korea and China BUs. Identify an applicable setup lo represent how the business unit Is used.


A.  The US BU must be assigned the Requisitioning and Procurement business functions.

B.    The Korea BU must be assigned the Receiving, Payables Invoicing, and Payables Payment business functions.

C.  The Singapore BU must be assigned the Payables Payment( business function.
D.    The China BU must be assigned (ho Billing and Revenue and Requisitioning business functions.
E    .The Singapore BU must be assigned with the Billing and Revenue and Payables Invoicing business functions.


Answer: C, D


QUESTION: 27

During Oracle Procurement Cloud Implementation, all users have been assigned the seeded Employee role, This role Inherits HCM related links sue h as Benefits and Career. However, the customer does not want these links to appear In the navigator for the employees. You have, therefore, been asked to hide these links so that users do not see them in the navigator when they log in. Which configuration will you Implement so that these links are not visible In the navigator?


A.  Define user in Identity Manager

B.  Modify roles In Authorization Policy Manager C. Select menus In Procurement Business options D. Select menus In Requisitioning business options

E.  'Manage Menu Customers' in Functional Setup Manager


Answer: E


QUESTION: 28

During the User acceptance testing of your Cloud Procurement implementation, a user has created a purchase order and is trying to submit the purchases order for approval. On clicking Submit, the user gets. "Funds check failed" error.

Identify the cause of this error.





A.    Funds are available but the approver is not set up as "Budget Manager" for the selected budget for the business unit.
B.  funds are Insufficient and budget type is "Track".
C.  funds are Insufficient and budget type is "Absolute".
D.  Funds are Insufficient and budget type is "Advisory".


Answer: B


QUESTION: 29

Your customer is implementing Oracle Procurement Cloud applications with multiple Requisition Business Units. Each Business Unit has employees who need the ability to create requisitions. The customer does not want all employees in the organization to be able to create requisitions using the self service application: however, they should be able to search for information (for example, contact details) relating to other employees. To restrict certain employees from being able to create requisitions, identify the inherited role that must be removed from the seeded Employee role.


A.  Employee

B.  contingent Worker

C.  Procurement Requester
D.  Procurement Preparer
E.  Procurement Administrator


Answer: A, E


QUESTION: 30

When creating a non catalog requisition, a requester checks the 'New Supplier' checkbox By checking this checkbox, the user is .

A.  required to execute an ESS (Enterprise Scheduler Service) job to initiate the supplier registration process.
B.   suggesting a possible new supplier that requires further action by the Buyer and the Supplier Administrator.
C.  triggering an automated process to intimate a new supplier to register with the user's company.

D.  triggering an automated process to create a new supplier.


Answer: A




QUESTION: 31

An organization wants to establish a supplier on boarding with qualification (on and evaluation. Only qualified suppliers should be eligible to supply their goods and service. How do you model this requirement using external supplier qualification management?


A.    External Supplier registration Spend Authorized> Initiative> Supplier Response> Qualification. Evaluation > Promoted as Prospective

B.     External Supplier registration-Prospective > Initiative > Supplier Response > Qualification valuation > Promoted as spend authorized
C.   External Supplier registration-Prospective> Supplier Response> Promoted as spend Authorized> Qualification Evaluation
D.  External Supplier registration-Spend Authorized> Supplier Response > Qualification Evaluation> Initiative


Answer: C, D


QUESTION: 32

While creating a Contract Purchase Agreement, a buyer tries to add a Contract template to it. but the List of Values (LOV) is empty.

Identity three applicable reason-, (or this Issue.


A.    The document type associated with the Contract Template is 'Blanket Purchase Agreement'.
B.  The Contract template is not 'Approved'.
C.    The document type associated with the Contract Template is 'Contract Purchase Agreement'.

D.  Tire Contract template is In 'Approved' status.
E.  The document type associated with the Contract Template is 'Purchase Order".


Answer: A, B


QUESTION: 33

During an implementation, the super user is requesting you to explain how to set up "risks" to be used in the Procurement Contracts by all users. You are in the middle of the year and currently there are few "risks" that are already defined and tin- organization is planning to introduce new "risks" from New Year's Day.

Identify the two stops the user should follow to fulfill this requirement.


A.  The user needs to delete old risks and create new risks around the year end.

B.  Create new risks now, enable those at year end. and disable the old data on year end.



C.    Provide an end date as year end for the old risk data create new risks now, and provide New Year's Day as start data.
D.  Wait until year end, inactivate the old risks data on year end, and create and activate new risks from the same day.


Answer: D


QUESTION: 34

Identify tow activities that a Buying Organization will be able to perform after it provides the Supplier Portal access to Suppliers.


A.  Import supplier data and related entities.

B.   Evaluate prospective suppliers by routing their registrations through a collaborative review process by using a flexible rules engine.

C.    Collect Information about prospective suppliers through s self-guided registration flow.
D.      Consolidate suppliers and supplier sites to clean up duplicate suppliers or support supplier acquisitions.
E.  Create Negotiation flow internally on behalf of prospective suppliers.


Answer: B, C


QUESTION: 35

You are creating a Purchase Order based on the style 'Infusion Purchasing Style'. While entering a Purchas Order line, you find that the line type named Goods is available but the line type named LINE does not appear. Identify a reason for this behavior.


A.     The Goods Check box is not checked for the Purchase Bases field of the Commodities option in the 'Create Document Style' task.

B.  The status of the 'In Fusion Purchasing Style' is not Active.
C.   The line type LINE is not among the selected line types for the document style "ln Fusion Purchasing Style'
D.  Display Name for the Purchasing Order is not set in the 'Create Document Style' task.


Answer: B


QUESTION: 36

You are implementing Cloud Procurement contracts and during user acceptance testing, the user would like to create clauses in the Cloud applications similar to what were available in their legacy Contract application. Identify to ways to crate clauses as per



their requirement.


A.  Create Clauses from the Contracts work area page.

B.  Mange Contract Standard Clauses from Functional Setup Manager.
C.   Mange Contract Standard Clauses, Templates, and Profiles from Functional Setup Manager.
D.  Import Clauses from the Contracts work area page.


Answer: A


QUESTION: 37

An automobile parts manufacturer has decided to implement only the Cloud Purchasing product from the Oracle Procurement Cloud pillar. Which setup component will not be required for this implementation?


A.  Purchasing Line Types

B.  Procurement Agents
C.  Document Styles
D.  Procurement Business Function
E.  Negotiation template


Answer: D, E


QUESTION: 38

Which seeded role needs to be associated with the supplier user account so that a supplier can respond to the invited negotiations?


A.  Supplier Sales Representative.

B.  Supplier Self Service Administrator.

C.  Supplier Bidder
D.  Supplier Contract Manager
E.  Supplier Customer service representative


Answer: C, D


QUESTION: 39

Identify the functionality of Self service Procurement that allows a Requester a 360-degree view of any purchasing document, such as a Requisition or PO.




A.  View pdf

B.  View Full Details
C.  Manage Train Stops
D.  Manage Life Cycle
E.  Workflow administration


Answer: A, B


QUESTION: 40

During the implementation, your customer wants to understand the key features of the two-stage Request For Quotation (RFQ) available in Oracle Sourcing Cloud.
Identify three features of the two-stage RFQ.


A.  Response Visibility Open

B.  Response Visibility Blind
C.  Response Visibility is always Sealed
D.  Two stage Evaluation
E.  Open Auctions
F.  Technical and Commercial Evaluation


Answer: C, D


QUESTION: 41

You have the following business requirements while configuring applications with related roles:
.When creating an implementation project, you want to see the list of Offerings and Functional Areas that are configured for the project .

. You want to identify w3hich stage are all Offerings and Functional Areas in. Identify two setups that fulfill these requirements.


A.      After Implementation (asks, you should set the status to "In Progress" or "Implemented".
B.   You should change the Provisioned to "No" to specify the Offering that you want to choose while create an Implementation project.

C.    Although the Offering configuration can be changed any time, the changes will Influence any of the existing Implementation task lists.
D.  You should select the "enable for Implementation" check box to specify the Options.
E.  You should have an IT Security role In order to fulfill these requirements.


Answer: B, C





QUESTION: 42

An organization has initiated a campaign for energy conservation and wants all its suppliers to declare their carbon emissions. The Qualification manager is asked to create an initiative to collect the information and the certificates from suppliers. Identify the method to create a qualification area without any defined outcome for this requirement.


A.   Create questions, Create and add the questions to a qualification area, but do not select the "Information only" check box.

B.    Create questions, but do not select "Response required" and "Critical question." Create and add questions to a qualification area.
C.  Create questions, but do not select "Response required" Create and add questions to a qualification area, but do not select the "Information only" check box.

D.   "Response required" Create and add the questions to a qualification area and select the "Information only" check box.


Answer: D


QUESTION: 43

A buyer often orders an item BA82829 by box but the store manager stocks the item as individual units by using the 'Each' unit of measure. Item BA82829 can be ordered from three suppliers and the box sizes differ by supplier (12, 24 and 36). Identify the correct option to set up these units of measure in Product Hub (PIM).


A.   Create multiple BoxY UOMs, where Y is the quantity per box, and an Each UOM, and assign them to the same UOM class.
B.  Always use the Each UOM and do not create Purchase Orders for Box.

C.  Create a Box UOM and an Each UOM and assign them to different UOM classes.
D.  Create a Box UOM and an Each UOM and assign both to different UOM class.
E.   Create multiple BoxY UOMs, where Y is the quantity per box, and an Each UOM, and assign them to different UOM classes.


Answer: A


QUESTION: 44

Your customer has requested you to set up Procurement Business Unit to serve the procurement needs of various Requisitioning Business Units. How would you set up the Shared Procurement model in Oracle Procurement Cloud?


A. by setting up a Procurement business Unit and a Requisitioning Business Unit in the



Functional Setup Manager.

B.  by setting up the Default Procurement BU in the Requisitioning Business function
C.  by setting up Service Provider relationship in the Business Unit setup
D.  by providing a default Business Unit in the Procurement Agent Setup


Answer: B


QUESTION: 45

What is the difference between Prospective and Spend authorized suppliers?


A.    Prospective suppliers can participate in Sourcing activities only, whereas Spend authorized suppliers can participate in all Procure-to - Pay activities.
B.    Prospective suppliers are limited to sourcing and qualification activities, whereas Spend authorized suppliers are limited to purchase orders and agreements.

C.  Prospective suppliers are limited to purchase orders, whereas both purchase order and agreement can be created for Spend authorized suppliers.
D.    Prospective suppliers are suggested by internal users, whereas Spend authorized suppliers are registered externally.


Answer: C


QUESTION: 46

You customer has three Business Units, of which two are requisitioning Business Units and one is a Procurement Business Unit. They want to define each document number based on document type and business unit combination in Oracle Procurement Cloud.
Which Functional Setup Manger task can be used to accomplish these requirements?


A.  Mange Common Options for Payables and Procurement

B.  Configure Requisitioning Business Function
C.  Configure Procurement Business Function
D.  Manage Procurement Document Numbering


Answer: D


QUESTION: 47

You organization is implementing Supplier Qualification Management (SQM) and wants the supplier qualification process to be executed with segregation of duties in the following manner:
  for qualification management (Vendor development team-VD)
  independent evaluation (Procurement Department PD)



• Involvement of Internal subject matter experts (SME) Identify the correct setup to meet this requirement.


A.   Initiatives created and owned by VD, internal response by SME, and evaluation by

PD
B.  Initiatives created and owned by VD, internal response and evaluation by SME
C.   Initiatives created and owned by PD, internal response by VD, and evaluation by SME

D.   Initiatives created and owned by VD, internal response by PD, and evaluation by SME


Answer: A


QUESTION: 48

During a Procurement Contract Implementation, a customer would like to set up approvals for procurement contract documents. The customer has four departments and any contract needs to be approved by all the four department users. Identify the configuration to fulfill this requirement.


A.  Set up one approval group and include the four department users with voting regime as first responder wins.
B.  Set up one approval group and include the four department users with voting regime as first consensus.

C. Set up employee supervisor hierarchy for all four department users and add them to an approval group.
D. Set up user group for the four departments and set up individual rules for the four department users.


Answer: C


QUESTION: 49

A supplier Sales representative wants to track and manage their agreements and have the ability to add and edit catalog content for agreements online.
Identify two duly roles that accomplish this requirement.


A.  Purchase Order Changes as Supplier Duty

B.  Purchase Document Analysis as Supplier Duty
C.  Purchase Agreement Changes as Supplier Duty
D.  Contract Terms Deliverables Management Duty
E.  Purchase Agreement Viewing as Supplier Duty




Answer: D, E


QUESTION: 50

During Cloud procurement Implementation, your customer has a requirement to ensure that all purchasing documents must go through budgetary control and the purchasing transaction must be stopped from processing if the funds are unavailable.
Identify the configuration required to achieve this requirement.


A.  The budget must be set up with control level as Track.

B.  The budget must be set up with control level as Advisory.
C.  The budget must be set up with control level as Absolute.
D.   Select the "enforce budget- check box under the- Configure Procurement Business function.


Answer: A


QUESTION: 51

You customer requires that a consignment order should automatically get crated whenever a self -service requester crates a purchase requisition. Identify the setup required to fulfill this requirement.


A.    Create a consignment agreement with touchless buying options enabled in the Controls tab to automatically generate orders.

B.  Enable all the requisition line items to be sourced from the consignment source.
C.   Select the "Source from consignment" check box and set "Urgent" to "Yes" during requisition creation through self service.
D.  Assign all the requisition line to the consignment buyer.


Answer: C


QUESTION: 52

Your organization has multiple procurement Business units. A Qualification manger wants to launch a n initiative for assessment of suppliers. However, the manger is unable to select the qualification model that he or she defined earlier. Identify the cause for this behavior.


A.  The Qualification manager does not have the "Manager Suppliers" action enabled in procurement agent definition.
B.  The Qualification manager has not selected the correct procurement BU.



C.  The qualification model is not yet approved.

D.  The Qualification manager in not defined as procurement agent.


Answer: B


QUESTION: 53

Your customer organization is headquartered in Toronto, and has three manufacturing facilities in Mexico, Taiwan and Austria. The raw material requirements for these three manufacturing units are consolidated and procured form Mexico through the Mexico procurement division. Identify an appropriate way to model this scenario in Oracle Procurement Cloud.


A.  Requisitioning BU: Toronto and Procurement BU: Toronto

B.   Requisitioning BU: Toronto Taiwan, Austria and Procurement BU: Mexico

C.  Requisitioning BU: Mexico, Taiwan, Austria and Procurement BU: Toronto
D.  Requisitioning BU: Toronto and Procurement BU: Mexico
E.  Requisitioning BU: Mexico, Taiwan, Austria and Procurement BU: Mexico


Answer: A, D


QUESTION: 54

Your customer requires that any approved requisition reeds to be reapproved wherever a buyer updates a catalog requisition line during requisition processing.

Identify the correct setup to fulfill this requirement.


A.   After requisition modification, a buyer needs to reassign the requisition line to the requisition authority for approval.

B.   Configure the PO Approval rule in such a way that buyer-modified requisition lines will go for approval again.

C.   Configure "requisition approval rule" to include the "Approval required for buyer modified lines" condition.
D.   In the "Configure requisitioning" business function, select "Approval required for buyer modified lines."


Answer: A


QUESTION: 55

Identify the setup that allows news and information of interest to be published to suppliers through the Oracle Supplier Portal Cloud.




A.   enabling feed from social media sites such as Facebook, Twitter, and so on using 'Manage Common Options for Purchasing'
B.  setting up Specify Supplier News Content in the Functional Setup Manager.
C.  enabling RSS feed from a customers corporate web portal
D.  configuring the "News Broadcast" field using the 'Manage Supplier' task.


Answer: C


QUESTION: 56

You want Supplier Accounts to be created by external supplier users in Supplier Portal. Which Supplier Registration option would allow this?


A.  Global Supplier Registration

B.  External Supplier Registration

C.  Discrete Supplier Registration
D.  Internal Supplier Registration


Answer: D


QUESTION: 57

Identify five business functions that must be configured in order to implement a complete Procure-to Pay business process in Oracle Procurement Cloud.


A.  Receiving

B.  Requisitioning
C.  Purchasing
D.  Inventory
E.   Payments F. Invoicing
G.  Incentive Compensation


Answer: C, E


QUESTION: 58

Your customer is a global company and has multiple legal entities across countries:
. Vision China (Legal Entity 1) has a China Distribution Business Unit {BU)
. Vision US (Legal Entity 2) has a US Distribution BU. They have the following requirements:

1. To make purchases from or sell to the other legal entities using intercompany



transaction

2. To automatically determine the sold-to legal entity on a Purchase Order (PO) by using Supply Chain Financial Orchestration (SFO)
Identify three applicable setups in Oracle Procurement cloud to fulfill these requirements.


A.  Create Profit Center BU to Party Relationships.

B.   Define a primary route on financial orchestration flow to enforce the sold-to legal entity on a PO.
C.   Set up the Default Legal Entity on the configure Requisitioning Business Process page.
D.    Set up the default procurement business unit for Default Legal Entity in Mange Purchasing profile Options.


Answer: A


QUESTION: 59

Your customer frequently orders a specific item from a selected list of suppliers. Some of the suppliers provide the item at a negotiated price, whereas other suppliers change the price throughout the year. How should you set up this item in Oracle Procurement Cloud to address both requirements?


A.  Create a Contract Purchase Agreement for the varied price supplier and do not create any kind of agreement for the fixed price supplier.
B.   Create a Planned Purchase Order for the fixed price supplier and do not create any kind of agreement for the varied price supplier.

C.  Create a Blanket Purchase Agreement for the negotiated price supplier and a Contract Purchase Agreement for the varied price supplier.
D.   Create a Contract Purchase Agreement for the fixed price supplier and a Blanket Purchase Agreement for the varied price supplier.


Answer: C


QUESTION: 60

Identify two profile options that are required to configure Punch out Catalog in Self servicee Procurement.


A.  PO_DOC_BUILDER_DEFAULT_DOC_TYPE

B.  POR_DISPLAY_EMBEDDED_ANALYTICS

C.  PO_DEFAULT_PRC_BU
D.  POR_PORXY_SERVER_NAME



E. POR_PORXY_SERVER_PORT


Answer: A, E


QUESTION: 61

Identify three application standard lookups that are available in the Setup and Maintenance task list Define Supplier Configuration


A.   Tax Organization Type Lookup

B.   Business Classification Lookup
C.  Minority Group Lookup
D.  Manage Requirement Section Lookup
E.  Manage FOB Lookup
F.  Manage Freight Terms Lookup


Answer: D, F


QUESTION: 62

Identify two control options that are enabled when a buyer select the 'Group requisition lines' field while creating a Blanket Purchase Agreement.


A.  Group requisitions

B.  Apply price updates to existing orders
C.  Use need-by date
D.  Automatically submit for approval
E.  Use ship-to organization and location


Answer: B, C


QUESTION: 63

Name the Oracle Transactional Business Intelligence (OTBI) KPI that indicates the count of approved requisitions where at least one of the requisition lines is assigned to the buyer who has logged in and that requisition line is not implemented into an order, bucketed by the number of days elapsed since the requisition was approved.


A.  Requisition Line Aging Count

B.  Requisition Lines in Process Count
C.  Requisition Lines Volume Count
D.  Requisition Aging Count



E. Requisition Lines Cycle Time


Answer: B, E


QUESTION: 64

After gathering requirements from the business leads of customer organization, you have set up the Bill to location at multiple places during Oracle Procurement Cloud implementation. Identify the source from which the purchase order defaults the Bill-to location.


A.  from the Business Unit setup.

B.  from the 'Configure Requisitioning business function'
C.  from the 'Configure Procurement business function'
D.    from the 'Supplier site assignment' first and if it is 'Null' then from 'Common Payables and Procurement options'

E.   from the 'Common Payables and Procurement options' first and if it 'Null' then from 'Supplier site assignment'


Answer: A, D


QUESTION: 65

You customer tells you that when they cancel a Purchase Order, the requisition referring to that Purchase Order should also be automatically canceled. Identify the setup that needs to be performed to fulfill this requirement.


A.   In the "Configure Requisitioning Business Function" task, set the "Cancel Backing Requisitions" value to Always.
B.    In the "Configure Requisitioning Business Function" task, set the "Create orders immediately after requisition import" check box.
C.   In the "Configure Requisitioning Business Function" task, set the "Cancel Backing Requisitions" value to Never.

D.    In the "Configure Procurement Business Function" task, select the "Allow Item Description Update" check box
E.     Automatic cancellation of requisition is not possible. Therefore, the customer manually cancel the requisition canceling the Purchase Order.


Answer: A, C


QUESTION: 66

The Payables department has reported that a supplier is not appearing in the Submit



Payment Process Request. The payment method selected from the payment processing options at Submit Payment Process Request is Electronic.

Identify two reasons why the supplier is not appearing in the Submit Pay Process Request.


A.  The supplier does not have and active Purchase Order.

B.  The payment method Electronic is end-dated on the Payment Method tabbed page of the supplier profile for the supplier.

C.  The supplier has a default payment method of Check.
D.  The supplier must have a Blanket Purchase Agreement in place.
E.  The Form Data field value for the payment method Electronic is a future data.


Answer: C, E


QUESTION: 67

Your organization has decided to conduct an internal survey of all the registered suppliers in one of the procurement business units.
How will you launch an initiative to obtain responses from internal responders only?


A.  Create an initiative, select qualification area having questions defined with responder type "Supplier," add suppliers and internal responders. Launch the initiative.
B.  Create an initiative, select qualification area having questions defined with responder type "Internal," add suppliers and internal responders. Launch the initiative.

C.  Create an initiative, select qualification area having questions defined with responder type "Internal," but do not add suppliers. Launch the initiative.
D.   Create an initiative, select qualification area, add internal responders but do not add suppliers. Launch the initiative.


Answer: A


QUESTION: 68

What is required to make data available in Oracle Procurement Cloud Transactional Business Intelligence graphs?


A.   Configure the Extract Transform and Load tool and data will be populated in real time.

B.  No need to schedule anything; data will be populated in real time.
C.  schedule concurrent requests to run every hour.
D.  schedule ESS jobs to run according to customer requirements.



Answer: D


QUESTION: 69

While creating a Purchase Order, you observer that the system is defaulting Net 30 as the payment term instead of the intended payment term Net 15.
Identify two ways to achieve the desired defaulting.


A.   Update Net 15 in procurement options and leave the payment term blank for this supplier at all levels.

B.  Update Net 15 in procurement options and Net 30 for the supplier site.
C.  Set Net 15 for the supplier site.
D.   Set Net 30 for the Supplier site and leave the payment term blank in procurement options.


Answer: B


QUESTION: 70

You have defined an attribute named 'years of Experience' in your negotiation. You have set up scores for acceptable value ranges, and would like to rate responses based on this score. On getting the responses from the participating suppliers, you observe that for a few suppliers, the score was not calculated. Identify the reason for this issue.


A.  You already have a few suppliers defined in the system; therefore, the scoring did not take place.
B.  The Negotiation type is RFI {Request for Information); therefore, scoring is optional.
C.  Sourcing does not support attribute definition.
D.   The attribute 'Years of Experience' was not marked as Required, so the supplier did not provide any value.


Answer: C


QUESTION: 71

You have defined your negotiation style and named it' ABC negotiation style'. Subsequently, you try to add collaboration team members on a negotiation that is based on the 'ABC negotiation style' and find that the 'Collaboration Team' field is disabled. Identify the cause.


A.  Cost factors are not set up for negotiations for participants, causing no collaboration to negotiate cost.
B.  Online collaboration is visible only to the Requisition Preparer.



C.  The 'Requirements and Instructions' checkbox is unchecked in the style.

D.  The 'Collaboration Team' checkbox is unchecked in the style.


Answer: A


QUESTION: 72

A buyer is creating a purchase requisition using 'Catalog Superstore', and intends to compare items before adding them to the shopping list. Identify the maximum number of items that are allowed by the application for side-by-side item comparison.


A.  7

B.  4
C.  8
D.  6

E.  5


Answer: B, D


QUESTION: 73

Identify two features of the price break functionality provided in Blanket Purchase Agreement (BPA) document types.


A.  payment method, which supports multiple-installment payment goods or services

B.  condition-dependent reductions in price
C.  change orders affecting pricing of specific lines
D.  means to provide price discounts
E.  price increase request from a supplier through the supplier portal


Answer: A, C


QUESTION: 74

A Procurement Contracts user wants to creates a deliverable with output document as Purchase Order in Oracle Purchasing Cloud. The user would like to know the status of the PO creation and also details for the PO.
Identify the location where the user can view this information.


A.   The user can view the purchase order in the "Purchasing Activity" tab under the Fulfillment tab of that contract in Procurement Contracts.
B.    The user cannot view the PO information in Procurement contract. They must



navigate to Purchasing.

C.    The user can view the purchase order in the Deliverable tab of that contract in Procurement contracts.
D.   The User can view the Po information under the Purchasing tab in contract line of that contract in Procurement Contracts.


Answer: B


QUESTION: 75

Identify two fields whose tolerance levels are ignored when data is entered while creating receipts using Enforce Blind Receiving.


A.  Receiving Data

B.  UOM

C.  Wa­­­­ybill
D.  Packing Slip
E.  Receiving Quantity


Answer: C, D


QUESTION: 76

Your client's business requires that only requester A is provided access to the punch out catalog and not requester B

Identify the configuration to achieve this.


A.     Assign the "punch out catalog request" role to procurement requester A and "procurement requester" role to requester B
B.  Assign the "advance procurement requester" role to requester A and the "procurement requester" Role to requester B
C.   Set the punch out catalog-associated content zone security to "Secured by worker" with the value "Requester A" and no setup for requester B

D.    Set the punch out catalog security in the punch out catalog definition page to "Secured by worker" With the value "Requester A" and no setup for requester B


Answer: A


QUESTION: 77

Identify two correct statements about Local area Contextual areas In the common UI Shell.




A.  Local area is the main work area and typically contains the transaction form.

B.  Contextual area provides quick access to tools that support business process.
C.  Local area includes components that directly affect the Contextual area.
D.  Contextual area can drive the contents of the local area.
E.  Local area can drive the contents of the regional area and the contextual area.


Answer: C, D


QUESTION: 78

You gave the Procurement Catalog Administrator role to a buyer of the business unit "BU1" but when the buyer is trying to define a catalog in "Select and define catalog", the buyer is unable to find "BU1" in The "Procurement BU" list of values.
Identify the reason for this.


A.  The "Catalog Management" business function is not enabled for BU1.

B.   The "Mange Catalog content" action is not enabled for the buyer in the Procurement Agent page.
C.  The "Local Catalog administrator BU1" data role is not assigned to the buyer.
D.  The "Procurement Catalog administrator BU1" data role is not assigned to the buyer."


Answer: A, C


QUESTION: 79

You create a sourcing two-stage sealed RFQ and invited five suppliers to participate. The Technical stage is completed and the Commercial stage is unlocked.
At this time in the award negotiation section, in the Award Line you are able to see only three supplier's responses as active responses. You are not able to see the other two suppliers' data in the active responses.

Which two reasons are causing this?


A.  Suppliers have entered the responses. Because the RFQ is sealed, you are not able to view these two suppliers' data.
B.  Suppliers were not shortlisted in the Technical stage.
C.  Supplier responses are closed.

D.  You have entered these two suppliers' responses as surrogate responses by a buyer. In the Commercial stage, the buyer has not yet entered surrogate responses.
E.  Suppliers were already awarded.


Answer: B, D




QUESTION: 80

You are setting up Oracle Cloud Sourcing. You would like participants to provide Insurance and Freight cost for the quotation/RFQ (Request For Quotation) lines. Identify the configuration that will fulfill this requirement.


A.  Add Cost Factors for Freight and Insurance.

B.  Add negotiation lines separately to capture freight and Insurance.

C.    Personalize the negotiation UI (User Interface) to add the Freight and Insurance attributes.
D.   Define a negotiation style and enable DFF (Descriptive FlexField) for Freight and Insurance.


Answer: A


QUESTION: 81

In Self Service Procurement, a user is not able to search for one of the inventory items. Identify three configuration issues that could be causing this problem.


A.  The particular item is not defined as a 'Transactable' item in a PIM.

B.  The particular item does not belong to any Purchasing Category.

C.  The particular item is defined as 'BOM Enabled' in PIM.
D.  The particular item is not part of any Procurement catalog.

E.   The particular item has not been marked as a 'Purchased' item within the Purchasing operational


Answer: A, B


QUESTION: 82

Five requisition lines of a single requisition document are available to process on to purchase order. But the buyer retuned one requisition line to the requester for quantity modification. What will be the effect of this action on the remaining four requisition lines?


A.  They will also get returned to the requester.

B.    They will be put on hold until the requester resubmits the returned line with the correct quantity.

C.  They will be in the "withdrawn" status.
D.  They will be available to process on to purchase order.
E.  They will get canceled.




Answer: C, D


QUESTION: 83

In a Procurement implementation, your customer has a requirement for a given business unit to enable "funds check" on purchase orders. This requires that budgetary control be enabled. What configuration must you complete to enabled budgetary control in that business unit?


A.   Enable budgetary control by selecting the ledger and business unit by using the task Manger Budgetary Control.
B.    Enable budgetary control by selecting the business unit in scope using the task Configure Procurement Business Function.
C.    Enable budgetary control by selecting the business unit in scope using the task Configure Procurement and Payables Options.

D.   Enable budgetary control in both the Configure Requisition Business Function and Configure Procurement Business Function by selecting the business unit in scope.


Answer: B



No comments:

Post a Comment

Best Blogger TipsGet Flower Effect